Mepk Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 aa? trqbvat mi takiva prava za edno php skript4e i nemoga da izmislq kak da go podkaram pod windows .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 pod win vsichko e 777 Ami az probvam s ftp i to mi pokazva 4e pravata sa 666 i otkazva da gi promeni na 777 Imam o6te 1 vapros.. s Apache 2.0.55 win32 binary instalacia sum i apacheto se puska v dosovski prozorec. Kak da go opravq tva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Ami az probvam s ftp i to mi pokazva 4e pravata sa 666 i otkazva da gi promeni na 777 Imam o6te 1 vapros.. s Apache 2.0.55 win32 binary instalacia sum i apacheto se puska v dosovski prozorec. Kak da go opravq tva? Ако си със СмартФТП : Десен бутон на файловете в фтп-то -> CHMOD Settings, натам ще се оправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 Ако си със СмартФТП :Десен бутон на файловете в фтп-то -> CHMOD Settings, натам ще се оправиш znam , ama ne tam e problema .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Яко... четене се иска, четене - така не става. Голяма веселба е тва твойто. Не се хващай с неща преди да си се подготвил за тях. chmod под Уиндоус... Как Апачи да не се стартира в дос-прозорец... а в какво да се стартира?!? Тая цялата тема директно се класира за бисер на годината. Хванал си се с нещо което изобщо не разбираш и не си правиш грам труд да го поразучиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Яко... четене се иска, четене - така не става. Голяма веселба е тва твойто. Не се хващай с неща преди да си се подготвил за тях. chmod под Уиндоус... Как Апачи да не се стартира в дос-прозорец... а в какво да се стартира?!? Тая цялата тема директно се класира за бисер на годината. Хванал си се с нещо което изобщо не разбираш и не си правиш грам труд да го поразучиш. Emi az za tva pitam , za da se nau4a.. basi i prestuplenieto e tva moeto.. Sigurno e biser sred razni 24h pred komputura sredi no slabo me interesuva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Разбира се, че и с питане се учи човек. Само че мноого зависи как и какво точно пита, а пък най-зависи кога пита. Да си прочел рийдми файловете и документацията която идва с Апач, да си прочел и разучил опциите и конфигурациите му, неговите и на скрипта, и ако след всичко това имаш проблем - да попиташ - нормално е и разбираемо. Обаче твоите въпроси просто издават как изобщо не си си направил труда да се потрудиш сам преди да се обърнеш към останалите да се трудят за теб. Такива въпроси заслужават само едно - пълно игнориране. Ако трябва да ти отговоря на въпросите, кажи ми от къде да започна - от обяснение на различните видове файлови системи, приликите и разликите м/у тях, начина на организиране и управление на достъпа до обектите при различните файлови системи, права за достъп и приложението им при различните операционни системи?!? Да ти обясня какво е сървиз и каква е ролята му в работата на ОС-а, как се стартира и как се спира и защо работи в бекграунд режим и няма графичен интерфейс?! А - да не забравя да мина през обяснението на мултитрийт концепцията, щото и тя е намесена. После да минем през CGI и скрипт езиците и така нататък... Тъй че - RTFM and RTFM and RTFM - и ако нещо в него ти е неясно - питай. Някои неща просто не стават така като си мислиш, че стават - ще си инстална Апач, ш`си лепна РНР и скриптчето и айдееее - имам си сървър, имам си форум и съм ебаси елитния. Направо лягаш си вечерта бос, пък се събуждаш ПЕЧЕН. Не, не става така - иначе е - лягаш си вечерта бос, а като се събудиш гледаш краката ти отвити и ти духа, ебаси. Изобщо не ме ебе дали се обиждаш или не от това което съм написал. Аз се обиждам от хора които постъпват като теб - но никой не го ебе, нали? Така че... Особено щом слабо те интересува за тези от които искаш да ти помогнат - последното ти изречение е просто върха на наглостта. Хем очакваш помощ от тях, хем не те интересуват - ами ходи се пери тогава - и тях не ги интересува много много за теб. Най-много да ги развеселиш с подобни въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Подкрепям с 4 ръце ov3rm4n 4ри са, 'щото като лазиш няма разлика между ръце и крака.. а след алкохолизиране - лазиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.