morty Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Дочух от един приятел че щяло да излиза нова версия на Resident Evil.Реших да питам тук вярно ли е ,защото все някой ще има инфо по въпроса.Аз лично много се надявам да е истина защото това ми е любимата игрица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 версията излезе вече.Resident evil 4.за gamecube и playstation 2 играта е ГЛАВОЗАМАЙВАЩА.за пц няма да излиза естествено видео към играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 wow уж съм голям фен на тая игра, и да не зная че вече е излязла.Има ли някъв начин да се играае на пц.? чрез емулатори или нещо такова дайте някви идеи как може да се играе и от къде може да се дръпне??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 в крайна сметка може и да я подкараш ако намериш някой добър емулатор. но няма да извади добра картина.виждал съм скрийншот-и от играта през емулатор и всичко е много зърнесто и повече от 12 фпс не е вадено.и то на доста мощни пц-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 сори за поредния пост но да подчертая горещо препоръчвам да свалите ВИДЕОТО с кадри от играта.просто е уникално.нямам думи,може би това е най добрата игра за всички времена.забележете ква графика вади добрата пс2-ка Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 сори за поредния пост но да подчертая горещо препоръчвам да свалите ВИДЕОТО с кадри от играта.просто е уникално.нямам думи,може би това е най добрата игра за всички времена.забележете ква графика вади добрата пс2-ка Pre-rendered shit? Или това е невъзможно с божествената конзола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 grafikata na vsi4kite resident evil ot 1 do 3 e pre-rendvana no na re4 ne e.tq e port za ps2 ot gamecube.ima super golqma inter-aktivnost igrata e kultova,daje pove4e.ako be6e izlqzla za pc 6tqhte da se poburkate,6tqhte da izpi6ete 10 stranici WAU ,cepi,na men mi varvi na high,ne bee na men i s AA mi varvi v rivalry 6tqhte da napishete review ot 10000 stranici ama ne...takiva igri ne predizvikvat nikav interes tuk. prosto ne moa razbera kak nqkoi moje da pretendira 4e se interesuva ili razbira ot igri ili 4e izob6to e nekv gamer i da ne izigrae igrata na 2005 kakto q obqviha ve4e na kup mesta grafikata e vsi4ko drugo no ne e pre-rended igrata predlaga suvsem nov gameplay sravnen s predi6nite resident evil narejdam q do nai dobrite za 2005 zaedno s devil may cry 3 metal gear solid 3 god of war shadow of the colossus kakto i fen-boy-skata no dobra smackdown vs raw 2006 ti napravi li si truda da izgleda6 film4eto na re4 izob6to... i daje ako grafikata ne be6e tolkva dobra igrata pak ma4ka s sujet ,atmosfera ,gameplay vsi4ko ot capcom e super dobro a Mikami e genii Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Покажи ми едно ревю от "10,000 страници" за конзолката PS2, пък после ми покажи едно ревю изобщо за тая конзолка в Rivalry. Ако ще се заяждаш с мен, не е тук мястото, има си РМ-и, където пък без проблем мога да те игнорирам Ако настояваш тук, и аз ще извадя оръжията. Стига offtopic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 кой подяволите се заяде ??? ти каза че графиката е pre-rended макар и грам да не е така. аз просто се опитах да кажа истината.gamecube версията получава 9.8 ,ps2 версията 9.5 разликата между двете е ,че в gamecube версията графиката е леко по-добра,и по -светла но това се забелязва адски трудно в ps2 версията са добавени бонус костюми и има допълнителна мисия с Ada Който не изиграе тази игра губи страшно много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Аз дочух , че ще излиза Resident Evil 5 Ще едитна , с линк , ако намеря нещо Edit™ http://www.gamespot.com/ps3/adventure/resi...dent%20evil%205 Само това Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Na men resident evil 4 mi napomnq stranno na cold fear.Samo deto e bez zombita(koeto e stranno ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 за re4 ли имаш предвид че е без зомбита ?ако е така грешиш,но тук са сложили доста повече и по интелигентни видове противници.абе изобщо играта е култова,ако беше за пц мноо шум щеше се дигне за re5 не е ли рано да се говори ??серията верно беше позаспала след re3 може би шото излизаше само за gamecube ,code veronica и resident evil zero не съм ги играл,но от тяхното излизане вече за pre-rended графика не може да се говори. лично за мен resident evil 4 е играта с най красива графика и неповторима атмосфера която съм виждал управлението е по-оправено и е вече повече action ориентирана отколкото survival horror Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Аз до колкото знам в ноя R.E са занижили малко нивото,смисал заложили са повече на екшъна от колкото на пинизите а определно тва беше чарът на играта,дано наистина да е добра и някой ден и аз да мога да поиграя на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 повярвай,за добре е.преди беше супер дървена и заспала,а тая pre-rend-вана графика напрао ме убиваше...ся е съвсеем друга работата.играта е култова относно пинизи ако предишните resident evil са те впечатлили (според мен загадките не бяха на ниво) пробвай fear effect и fear effect retro helix 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
libieca Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 re4 го превъртях преди няколко дена. Наистина играта е уникална. Но не съм чул за по-нова версия от тази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Thug-Life]2Pac Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 А някой може ли да ми даде линк към работещ емулатор с който да подкарам играта ? А и линк към самата игра ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 няма работещ емулатор за ps2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 няма работещ емулатор за ps2 Ако мога да перафразирам подписа ти - "ах колко жалко е да си ps2 фенбойче и да не следиш PC сцената" Излезе емулатор, намира се тук, проблема е че игрите вървят много зле(под 20 fps, дори често и под 10). Поне повечето игри вече работят И все пак ти препоръчвам ако искаш да играеш играта да си намериш конзолата. С емулатори не е работа, а ако имаш пари за машина, дето да съперничи на НАСА по мощност, едва ли ти е проблем и конзолката да вземеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 еми не следя,за мен емулаторите са си мизерия.всички игри които съм цъкал съм си ги изиграл на atari,NES,sega md,sega md2,psx,ps2 знам за тоя емулатор.даже знам много повече от него.огромен процент от игрите не тръгват,други вървят с супер противна графика.в 1н друг форум са изписани 20 страници за него.слагат скрийншоти хората и хич не е цвете за мирисане. игрите на ps2 вървят с 60 fps,мани ти тая работа да играя на 10-12 фпс. пък и оригиналния дуалшок е с пъти по-удобен даже от най скъпата му имитация на logitech .да чакам 5 години за емулатори Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Специално казвам, че ТАЗИ версия работи с около 90-95% от игрите. Друг е въпроса че "работи" означава просто да ги подкара, пък било и под 5fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Resident Evil 4 naistina e mnogo qka igra makar o6te da sum v na4aloto mnogo me kefi.A na4alnite protivnici ne sa li nqkfi bolni hora ne zombita, 6toto ne mi prili4at na zombitata ot 1,2 i 3 4ast.Samo se draznq 4e sa maxnali puzelite, naistina igrata e qka ama 4esno da si kaja ako mojeh da igraq purvata 4ast s takava grafika 6tqx da zareja 4tata . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.