Jump to content
BulForum.com

Deutsch re4nik

james_ankov

Recommended Posts

nqma da stane..ae ako nqkoi go ima da go ka4i

http://warez.ru:8080/win_appz/Koral.Deutsc...sch.Dictionary/

samo nedei da habish cd da go zapiswash, extractni go, smeni imeto na data4.dll na setup.exe i togawa zapiswai

EDIT: powtorili sme se s miro123, sorry

ama az da postna dopulnitelno info : towa w temata kadeto sum dal citat wzet ot data.bg foruma http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=3348

moga da dobawia che kato go prochetoh tam kwo beshe kazal choweka i az razgledah exe-to na rechnika i go naprawih da moje da tursi po wsichki cd-romi, no mai samo za english i za french-a sam go naprawil, ako niakoi iska i za nemskia sha go oprawia, to kato se znae weche kade da se brukne e lesno.

znam kwo pishe w info-to nali za towa kazah towa

samo nedei da habish cd da go zapiswash, extractni go, smeni imeto na data4.dll na setup.exe i togawa zapiswai

towa data4.dll e instalaciata na rechnika, tia niama nujda ot nikakuw kod za da se instalira taka che niama nujda da go zapiswash nito nishto

problema ti e samo kogato iskash da imash i zwucite - izgowarianeto na dumite, togawa si prawish edno ISO s WinISO i go zarejdash kato virtual cd, samo che bukwata na virtualnoto cd triabwa da e purwata bukwa ot wsichki cd-rom ustroistwa koito imash (virtualni i realni)

togawa towa da se promenia exe-to stawa izlishno, to se prawi samo ako ne iskash da smeniash bukwite na cd-romite, prawi se taka che exe-to da proweriawa wsichki cd-romi a ne samo purwia...

Abe 6te mi kajete li kakvo da pravq s tozi .img fail :confused Daemon tools kato go startiram ne mi izliza prozoreca na programata, a samo mi se poqvqva ikonkata do 4asovnika, a kogato opitam da otvorq faila s Daemon-a mi izpisva "Error in command line". Kajete kakvo da pravq :confused

Abe 6te mi kajete li kakvo da pravq s tozi .img fail :confused

Pinned: Какво е .bin и .cue ?

otidi tam i procheti ІІ начин, i malko po-nadolu : И още малко - tam pishe che taka se raboti i s *.ccd a ako ne si zabeliazal oswen koral.deutsch.talking.dictionary.img imash i koral.deutsch.talking.dictionary.ccd

oswen towa, mojeshe da pusnesh edin search za "daemon tools" i shteshe da go namerish towa obiasnenie kak se polzwa programata ili pone linka kum nego...

Hora ne podcenqvaite LANGENSCHEIDTS ili DUDEN tulkovnite re4nici sa nai cenni ako nqkoi e naqsno ot kade da se drupne nqkoi takuv ili ako moje da ka4i nqkoi na warez ste ima baq da go 4erpq  :punk

xaa mi az nali i az tova kazah...

ZGAN go potyrsi Langenscheidts ama ne go nameri ina4e e super izrodski na disk struva 65 lv v oxford centara :) ste vidim utre moita daskalka po nemski kaza 4e moje da mi go zapishe dano da go e zapisala..no aaz li4no ne vqrvam

aeee molq vi namerete da ka4ite LANGENSCHEIDTS tylkoven re4nik :)

aeee molq vi namerete da ka4ite LANGENSCHEIDTS tylkoven re4nik :)

ami LANGENSCHEIDTS kato search fraza izwadi niakolko neshta w eMule, ama neznam dali sred tiah ima tulkowen rechnik, inache az si haresah towa LANGENSCHEIDTS.TASCHENWOERTERBUCH..dictionary.DEUTSCH.ENGLISCH.ISO i shte se probwam da go drupna.

А това : Langenscheidts.Pop-Up.Wörterbuch.Xl.Englisch.Version.3.0.img

Wörterbuch пълна версия ли значи ? 700 МB е.

предполагам, пак не е тълковен, ама аз понеже не знам немски, немско-английски ме устройва

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...