simbata Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Можете ли да ми намерите векторни графики за анти-спин кампания? Трябва да правя плакат на тази тема, ще използвам плотер. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 Добре де, може и да не са векторни. Нека да е някакъв прост плакат, аз ще го прерисувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Пробвай с Google да търсиш images. Поне на мен ми излезнаха доста картинки на тази тема, доста от които са добри за плакат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 3, 2005 Author Share Posted December 3, 2005 Пробвай с Google да търсиш images. Поне на мен ми излезнаха доста картинки на тази тема, доста от които са добри за плакат. Да, 1 ден преди 1 септември (световен ден с/у спин-а) наистина всичко се натъпка с такива картинки. В крайна сметка реших да се помъча сам 10x Fifo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.