Romel Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 не издържам вече. Искам да се махна от този firefox. тази гадина постоянно ми забива ПЦ то. местих се на разни версии, махах слагах теми и разширения - не става. Така ми 'замръзва" всичко, че дайе не мога да килна Х са и само рестарт с бутона ме оправя. Проблем: имам значителна , бих казал огромна колекция от bookmarks която никак не ме устройва да премествам линк по линк. фоксовете подържат импорт експорт между тях си ама към другите никак не ми се вярва... някои знае ли решение ? леле колко съм бил заблуден ! то си имало за всичко що се движи и мърда на www фронта. И за да не стане зян темата нека я променя малко : Има ли някои със slackware които има подобни проблеми ? Защото до колкото си спомням тука бяха доста "слакери" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Еми експортваш си ги в html и после ги импортваш в konqueror-а. Нямаш никакъв проблем, ако щеш към опера, мозила или к'вото искаш там. ЕДИТ: аха оправил си се... Как ти е инсталнат фокса, с пакет или с инсталатор? И чак цялата система да забие, много странно е това, проблема ти е другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Аз съм с Slackware 10.2 и нямам никакви проблеми с Firefox-a.Не се сещам и от какво може да се получава при теб така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 новият фаерфокс който е почти излязъл от бета е почти толкова лек,колкото е и опера.Говоря за 1.5rc3.Наистина са го направили много лек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Лисицата не е виновна . Просто откакто се занимавам с линукс вечно съм от преебаната страна Писна ми ! Имах асус 9550 - ааа не тази е от ати те са лизачи на задници на MS$ не чакаи нищо добро от тях. Смених я с асус 6600 - ааа тази е добре ама пак ще те натаковаме защото си от групата за която педалите от нвидиа не иска нито да чува нито да вижда - за справка ето шлиок! а остава сега и да се окаже, че и slackware е смотано дистро а аз ходя като гламав да махам /качвам ллъгини и да се ебавам с версиите на фокса ( добре де slackware си е много готино дистро съгласих се и си стискаме ръцете ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.