Stenli Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 абе дано цените да не са като в софия, защото ако не ме лъже паметта за LOTR 3 цената на билета беше 12 или 20лв май беше 20, щото направо се схванах като го видях предполагам, че ще се съобразят със стандарта в пловдив и ще направят нещо средно 4-5лв за филмите, като в началото може би ще са на цени от 3лв за да зарибят хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Съмнително да са по 3:) Когато отвориха 2-рата Арена в София цените си бяха толкова колкото и в първата. т.е. 6 кинта. Не мисля, че биха направили подобно изключение в политиката им Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Май само аз съм против в Плодвдив да има "Арена". Според мен идеята му е добра, но цените са саркастично високи и не си струва да се дават толкова пари за изживяване, което можеш да си доставиш и в нормално кино. И не визирам само цените на прожекциите - всяко кафене или пицария вътре е под всякаква критика като съотношение цена/качество на храната. Верно...екраните са големи, ама тези неща ме впечатляваха, когата аз самата бях мъничка. С една дума...ако филмите са по 3-4 лева като навсякъде и кафето е не повече от 40 стотинки с удоволствие ще ходя, хем ми е наблизо. В противен случай - ДОЛУ "АРЕНА", ДА ЖИВЕЯТ ИНТИМНИТЕ ЗАДУШЕВНИ ВИДЕО-ВЕЧЕРИНКИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Еми не се сещам къде до Метро има свободен терен .. за такъв голям комплекс.Ако направат хубаво , ако не .. пак хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 4есно да ви кажа, хората едва ли са тъпи, за да вложат толкова пари. Билета 100 % няма да е под 6 лв. независимо дали в другите кина е 3. + това вие изкарахте Пловдив еб*ти провинцията. Все едно само бедни хора живеят тука Според мен в момента Пловдив си стьпва на краката и доста се инвестира в него. Хората нямали пари - за това ве4ер обикалям кат гламав да си търся места по барове и кафенета. Ако го направят аз ли4но няма да стъпя в друго кино, 3 лева пове4е или по-малко ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Kraino vreme be6e da ima i v Plovdiv edno sviastno kino! Napravo mi be6e pisnalo ot tia gadni saloni s malki ekrani... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Kraino vreme be6e da ima i v Plovdiv edno sviastno kino! Napravo mi be6e pisnalo ot tia gadni saloni s malki ekrani... И неудобни кресла Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 4есно да ви кажа, хората едва ли са тъпи, за да вложат толкова пари. Билета 100 % няма да е под 6 лв. независимо дали в другите кина е 3. + това вие изкарахте Пловдив еб*ти провинцията. Все едно само бедни хора живеят тука Според мен в момента Пловдив си стьпва на краката и доста се инвестира в него. Хората нямали пари - за това ве4ер обикалям кат гламав да си търся места по барове и кафенета. Ако го направят аз ли4но няма да стъпя в друго кино, 3 лева пове4е или по-малко ... Дълбока провинция сме ми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Идеята е доста добра, но не мисля, че ще бъде цената 6 лв Няма да имат клиенти така. Съжалявам че ще ви го кажа така тъпо, но в Пловдив хората не са такива. Много много повече хора ще ходят във Фламингото. Колкото и по-удобно и приятно да е в кино Арена. Даже и най-глупавия ще си каже "И тук филм, и там същия филм, защо тогава да давам 2х в кино Арена?" Мда, може би всеки ще отиде да го види, но каквито и чудеса на света да има, нищо не може да заслужи 2х повече пари просто за едно ходене на кино Колкото до мястото, наистина са избрали най-доброто място. Там покрай Метро стана такъв огромен търговски комплекс, че нямам думи. Направиха още 100 магазина, и постъпиха хитро де. Там пазара е разработен от Метро И съответно и поради същата причина ще сложат там и киното, ако изобщо ще го строят де И все пак тва инфо отде иде, сигурно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Май само аз съм против в Плодвдив да има "Арена". Според мен идеята му е добра, но цените са саркастично високи и не си струва да се дават толкова пари за изживяване, което можеш да си доставиш и в нормално кино. И не визирам само цените на прожекциите - всяко кафене или пицария вътре е под всякаква критика като съотношение цена/качество на храната. Верно...екраните са големи, ама тези неща ме впечатляваха, когата аз самата бях мъничка. С една дума...ако филмите са по 3-4 лева като навсякъде и кафето е не повече от 40 стотинки с удоволствие ще ходя, хем ми е наблизо. В противен случай - ДОЛУ "АРЕНА", ДА ЖИВЕЯТ ИНТИМНИТЕ ЗАДУШЕВНИ ВИДЕО-ВЕЧЕРИНКИ!!! Само който не е стъпвал в Арената в София може да говори така. Изживяването е според цената и това важи в пълна сила в този случай. Говорим за просторни салони, зимата добре отоплени, лятото добре охладени. Говорим за професионална техника с която се излъчват филмите. Говорим за професионална техника с която се озвучават филмите (JBL baby). Говорим за наистина големи и качествени екрани. Говорим за качествено, бързо и компетентно обслужване от страна на персонала на кино комплекса. Говорим за удобни седалки, в които дори след 3 часов филм не ставаш с ишиас и лумбаго и с леко префасониране на задника. Повярвай ми, трите лева разлика си струват отвсякъде. Може би затова, когато излезне някой хитов филм, цялата компания отиваме да го гледаме в София, защото примерно Star Wars заслужаваше да го направим. Изживяването е коренно различно от това да гледаш Lord Of The Rings, във втора зала на смешното Лъки Синема, където някой фалирал DJ си е продал двете обертонки и хоп станало кино салон, като след филма излизаш в стойка сякаш си бил на разпит в 2-ро районно. Да не говорим, че това ще е една от най-големите инвестиции за годината в тоя изоставен от Бога град, наречен Пловдив. Който иска да си гледа Star Wars на компютъра и да си мисли, че е гледал филм. Ние такива компромиси не можем да правим Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 ... Изцяло си прав във всичко, което си казал...според своята си гледна точка Ходила съм в първата "Арена" и вече споделих мнението си. Очевидно имаме различни ценности и това обуславя и различните ни критерии. Мога само да се радвам, че в България вече има хора като теб - с изисквания, хора платежоспособни и ценящи удобството и удоволствието от изживяването. Аз моите единствени 6 свободни лева с удоволствие бих ги дала за театър или хубава книга, но ако имах още 6 свободни лева кой знае...може би щях да разсъждавам различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Разбира се че е така. Всеки с приоритетите си. Не е въпроса кой колко е платежоспособен, просто е добре хората да се научат да не дават пари за боклуци. Театъра и книгата са друго забавление нямащо нищо общо с киното, не виждам защо да сравняваме несравними работи. Идеята ми е, че даже да имам много пари, 3лв не бих ги дал повече за да гледам кино в настоящите пловдивски кина. Не искам да се чуствам, че подкрепям с трите си лева съществуването на нещо посредствено. Предпочитам да събера още 3лв и да гледам филма както си струва да се гледа хубав филм А пък какви са ми ценностите е съвсем друга бира. Като гледам кино от 6лв това да не би да значи, че не чета книги или че не ходя на театър. Или че съм повърхностен тип, който дотолкова няма нищо ценно отвътре, че гледа да се покаже отвън. Малко това с ценностите не си е на мястото тука ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Като гледам кино от 6лв това да не би да значи, че не чета книги или че не ходя на театър. Или че съм повърхностен тип, който дотолкова няма нищо ценно отвътре, че гледа да се покаже отвън. Малко това с ценностите не си е на мястото тука ми се струва Уф...опасявах се точно от това - едва ли не да се засегнеш, че те упреквам в безкултурие Не е така, наистина. Ако го бях направила щях самата аз да се принизя до едно ниво, което щателно се опитвам да избягвам. В никакъв случай не казвам, че като даваш 6 лева за кино не четеш книги или не ходиш на театър. Всъщност съм дълбоко убедена, че е точно обратното. Поздравявам те за това, че цениш качеството, за което си даваш парите. Аз също съм ревностен привърженик на качеството като понятие, просто нямам достатъчно средства, за да си го позволявам когато пожелая. Затова в първия си пост казах, че бих давала с удоволствие 3 лева, но 6 са ми много. Това е. Всичко опира до шибаната ми малка заплата, с която си купувам книги и дрехи втора употреба. Е...не, че не дадох 50 лева да чуя Миланската La Scala на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 KILLERINCHO, ти пък супер сравнение даваш със зала 2 на лъкито... Аз не съм ходил в Арената и за това не бързам да казвам 100% дали ще ида да гледам филм там, ама и за мен 6лв са си много пари за кино. А и както казва Асасин, като вземеш гаджето и нещо за хрупане и... Аз съм си доволен и от 1ва на Фламинго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ама твоя си работа за какво ще си даваш парите бе човек на мене ми е през центъра на слиповете тая работа Казах за какво не бих си дал аз парите и се обосновах за което. Коя с коя зала искаш да сравня. Примерно 13-та зала на Арената с 1-ва на Фламингото ако искаш. Първа на Фламингото ще се събере точно 4 пъти в 13-та на Арената, като звука и е по-скапан, столовете са в пъти по-неудобни, качеството на картината да не говприм. В крайна сметка отивам да гледам филм, а не да си бъркаме по дупките с гаджето. Разбирам ако нямате терен вече тва е евтино решение, но ако ще гледаш филм наистина не мисля че има място за сравнение. Уф...опасявах се точно от това - едва ли не да се засегнеш, че те упреквам в безкултуриеxmas.gif Не е така, наистина. Ако го бях направила щях самата аз да се принизя до едно ниво, което щателно се опитвам да избягвам. Излишно се опасяваш от това Нито си ме засегнала, нито се чуствам обвинен в нещо. Просто намеси ценностите в спора и сметнах че трябва да си дам мнението по въпроса Не мислете че на мене са ми малко 6 лева за кино, съвсем друго се опитах да кажа чрез мнението си по-горе, но както винаги никой не разбра какво говоря. Може би трябва да сменя езика вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 4ти пъти... И какъв е смисъла да е толкова голяма залата? Тея дето ще са на първите редове не ги облазявам. А и това с гаджето го талкуваш малко както ти отърва... Работата е там, че хората в началото ще ходят, за да видят, какво представлява киното. Но след това, единствениете клиенти ще са лудите киномани, които няма да са много според мен и така или иначе ще се принудят да свалят цените. Както и да е, ще поживеем, пък ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Абе аз ходих миналия септември в София в Арената и гледахме Аз, роботът - беше 3 лева и не беше стар тогава, може би зависи от филма... Даваха го в 100 зали през 15 минути, бяхме много малко хора в салона, но беше върха като качество. LoL е що аз като бях да гледам терминатор 3 беше 15 лв а другите бяха по 10 и имаше само един два, които ги даваха от месеци и бяха по 5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ам а ти колко пъти си бил в Арена?Щото и аз първия път като бях си мислех точно това, но пък после като излезнах никак не съжалявах николко но ако на входа не ми правят свирка се съмнявам да си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 николко но ако на входа не ми правят свирка се съмнявам да си заслужава Ами иди виж малко свят пък тогава пак говори за свирките Всеки си решава ще хи даде ли няма ли. И аз си мислех в началото, че 6 кинта са много за кино, ама като отидох там и вече не си мисля така. Много мразя да слушам високи мнения от хора, който нямат идея закакво става дума наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 Леле , тая тема се превърна в социална дискусия. Как може Пловдив4анин да е против такъв проект. Ми като не ти харесва стой си в вас и гледай .ави . Нямам да коментирам пове4е. Килерин4о каза достатъ4но. Ходил съм 2 пъти в Арена и предпо4итам да дам пари дори и за път, но да гледам филм там. Б*си все едно съм в Габрово та и тоалетната хартия да си пера. Дано някога Българина да се нау4и да оценява хубавото и с удоволстие да дава по 3лв пове4е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 и за мен 6лв са много за кино мога да си взема от парите които са мой и да ги дам но не мисля че си заслужава/не съм бил в арена/ 2ро който каза че пловдив се развивал и не е в запад е в много голяма грешка напоследък няма никакви инвистиции в този явно забравен от богатите хора град 3то що да няма пловдивчанин който да е против арена града няма да спечели от него сещатате ли се ? само е спечелил от мястото което е продал сиг. ще ида да видя киното но наистина да дам 20 лв за мен и приятелката ми за 1 кино не мисля че си заслужава като погледнем какво е качеството на живот в Бг и Пловдив като почна да работя и изкарвам парите които сега се надявам 1 ден да изкарвам толкова колкото искам можеби ще си позволя да дам колко искам за кино но докато майка и баща ми ме издържат... ми не ме кефи да им искам 20 кинта за кино като мога да дам 10 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 само да кажа, че Арената в Пловдив няма да е до Метро, ами в Панаира Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 само да кажа, че Арената в Пловдив няма да е до Метро, ами в Панаира Във вестника пишеше, 4е ще е до Метро. Па де да знам мойе да са си променили решението Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Обречено е на фалит Арена Пловдив, ако изобщо направят такова. Пловдив е малък град, ако не ти хареса някое кино, точно 5 мин с кола и си отишъл в друго кино. Малки кина бол. Докато в София по-малко от час не ти мърда. Някои ходели до София да гледат премери на филми, ала бала...Само да попитам колко пъти в годината ходите в Арената в София специално да гледате някой филм? 1,2...3? А колко филма има годишно, които си струват да ги гледаш на кино...1,2,3? Пример: Всички виждате колко технолукса, полиса, маркет европа и др. отвориха за всякакъв вид техника. Първите вече фалираха Добре си беше с корекоми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Ами иди виж малко свят пък тогава пак говори за свиркитеВсеки си решава ще хи даде ли няма ли. И аз си мислех в началото, че 6 кинта са много за кино, ама като отидох там и вече не си мисля така. Много мразя да слушам високи мнения от хора, който нямат идея закакво става дума наистина. Като много мразиш, такива мнения си ограничи мненията за които си нямаш понятие до минимум. Относно Арена...Няма нищо лошо в инвенстирането на пари и новите работни места. Незнам за другите кина, но съм почети убеден, че Арената ще е с класа над тях. Не ми се говори за Лъки синема, Фламинго и другите набедени кина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.