Jump to content
BulForum.com

Кино Арена в Пловдив

URDeaD

Recommended Posts

Наскоро четох, че ще Софийската фирма ще отваря Арена и в град Пловдив. Пак 15 зали , ресторанти, голям паркинг и ще бъде някъде до Метро. Да се надяваме 4е 6те е по-скоро :)

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Ако е истина, това е една страхотна новина. И още по-хубавото е, че ще ми е комшийско... Усещам един ренесанс на ходенето ми на кино...задава се.

Ако е истина, това е една страхотна новина. И още по-хубавото е, че ще ми е комшийско... Усещам един ренесанс на ходенето ми на кино...задава се.

жоро, нали строят там до емкото нещо. имаш ли идея какво ще е i възможно ли е тва да е киното :bgrin: мен ми се вижда доста малко за кино ама знае ли човек ;>

жоро, нали строят там до емкото нещо. имаш ли идея какво ще е i възможно ли е тва да е киното :bgrin: мен ми се вижда доста малко за кино ама знае ли човек ;>

Онова там не е Арена със сигурност! Ще бъде търговски център. Това пише на табелите пред него поне. От професионален интерес ги зяпнах веднъж като ходих да бягам:) Пък и имам един познат, който е смятал сградата....

А иначе новината е страхотна:)

Гопе мене пък ще ми е с един вход по-близо тая арена;)хихихи:)

Хубаво ще е да направят и в Пловдив такова кино :)

На мен до Метро ми е доста далеч и освен това живея точно до Фламингото, но все пак би било чудесно :)

В статията пишеше, 4е общината разпродава местата около Метро. Фирмата е купила доста голямо място и ще запо4ва строителство на голям комплекс. Пишеше и колко милиона смята да вложи ама забравих. Както и да е :) Важен е резултата :)

Е да ама 10 лева за кино незнам кой ще даде тука ;)

Много хора ще дадат, само да го отворят. На премиерите на хубави филми в Фламинго и Лъки е пълно по 3-4 дена напред.

В Арена билетите са по 6 кинта. Само премиерите са по 10:)

Верно 6 лв не е най-евтиното кино, но в крайна сметка си заслужава:)

6лв...........ша ма фанат........

Ам а ти колко пъти си бил в Арена?

Щото и аз първия път като бях си мислех точно това, но пък после като излезнах никак не съжалявах:)

Чайте ся то във Фламинго не бяха ли 5 лева...или се бъркам?6 лева нито са малко нито са много средна работа ама кат гледам къв е комплекса ще си заслужава....

Чайте ся то във Фламинго не бяха ли 5 лева...или се бъркам?6 лева нито са малко нито са много средна работа ама кат гледам къв е комплекса ще си заслужава....

Във 'Фламинго' билета е 3лв :D

Само през първата седмица на по-интересните филми е 4лв.

Навсякъде са по 3 (освен ако не е нов и хубав филма, тогава са обикновено по 4 първата седмица)

Да не говорим, че по-старите филми във faces са по 1лв :bgrin:

А и като заведеш гаджето стават 12, като купиш нещо за хрупане - 15...Много пари са това :)

Забравяш транспорта и кафето и ...

ако качеството на звука и големината на екрана са много над тези на пловдивските кина, бих се разделил с 15-20лв за кино :D все пак не ходя толкова често може би 1ин път в месеца ;>

А и като заведеш гаджето стават 12, като купиш нещо за хрупане - 15...Много пари са това :)

Е, то още не е построено киното ние говорим за цената на билетите :D

Има доста време, докато се стигне до този въпрос. Аз лично се съмнявам, че ще бъдат 6 лева, при положение, че при конкуренцията са по 3лв. Или поне в началото няма да са толкова, за да привлекат повече хора. Ако ги пъснат по 6лв. в началото много хора може и въобще да не си направят труда да посетат киното ;)

Прав си, но осем цифрена инвестиция трудно се избива с билети от три лева

Абе аз ходих миналия септември в София в Арената и гледахме Аз, роботът - беше 3 лева и не беше стар тогава, може би зависи от филма... Даваха го в 100 зали през 15 минути, бяхме много малко хора в салона, но беше върха като качество.

Абе аз ходих миналия септември в София в Арената и гледахме Аз, роботът - беше 3 лева и не беше стар тогава, може би зависи от филма... Даваха го в 100 зали през 15 минути, бяхме много малко хора в салона, но беше върха като качество.

Новите филми визирам, като го посуркат малко по салоните става по-евтин :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...