URDeaD Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Наскоро четох, че ще Софийската фирма ще отваря Арена и в град Пловдив. Пак 15 зали , ресторанти, голям паркинг и ще бъде някъде до Метро. Да се надяваме 4е 6те е по-скоро Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ако е истина, това е една страхотна новина. И още по-хубавото е, че ще ми е комшийско... Усещам един ренесанс на ходенето ми на кино...задава се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ако е истина, това е една страхотна новина. И още по-хубавото е, че ще ми е комшийско... Усещам един ренесанс на ходенето ми на кино...задава се. жоро, нали строят там до емкото нещо. имаш ли идея какво ще е i възможно ли е тва да е киното мен ми се вижда доста малко за кино ама знае ли човек ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Види ми се невъзможностно това да е Арена, но знае ли човек... Дано пък...защото скоро ще стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 жоро, нали строят там до емкото нещо. имаш ли идея какво ще е i възможно ли е тва да е киното мен ми се вижда доста малко за кино ама знае ли човек ;> Онова там не е Арена със сигурност! Ще бъде търговски център. Това пише на табелите пред него поне. От професионален интерес ги зяпнах веднъж като ходих да бягам Пък и имам един познат, който е смятал сградата.... А иначе новината е страхотна Гопе мене пък ще ми е с един вход по-близо тая аренахихихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 А цените на билетите ако е като в София, не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Хубаво ще е да направят и в Пловдив такова кино На мен до Метро ми е доста далеч и освен това живея точно до Фламингото, но все пак би било чудесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 около метро е идеално място... ще направят голям паркинг а и по тея улици няма задръствания така че ще се стига бързо до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 В статията пишеше, 4е общината разпродава местата около Метро. Фирмата е купила доста голямо място и ще запо4ва строителство на голям комплекс. Пишеше и колко милиона смята да вложи ама забравих. Както и да е Важен е резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Е да ама 10 лева за кино незнам кой ще даде тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 Е да ама 10 лева за кино незнам кой ще даде тука Много хора ще дадат, само да го отворят. На премиерите на хубави филми в Фламинго и Лъки е пълно по 3-4 дена напред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 В Арена билетите са по 6 кинта. Само премиерите са по 10:) Верно 6 лв не е най-евтиното кино, но в крайна сметка си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 6лв...........ша ма фанат........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 6лв...........ша ма фанат........ Ам а ти колко пъти си бил в Арена? Щото и аз първия път като бях си мислех точно това, но пък после като излезнах никак не съжалявах Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Чайте ся то във Фламинго не бяха ли 5 лева...или се бъркам?6 лева нито са малко нито са много средна работа ама кат гледам къв е комплекса ще си заслужава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 3 лева са във фламингото Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Чайте ся то във Фламинго не бяха ли 5 лева...или се бъркам?6 лева нито са малко нито са много средна работа ама кат гледам къв е комплекса ще си заслужава.... Във 'Фламинго' билета е 3лв Само през първата седмица на по-интересните филми е 4лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Чайте ся то във Фламинго не бяха ли 5 лева...или се бъркам?6 лева нито са малко нито са много средна работа ама кат гледам къв е комплекса ще си заслужава.... Навсякъде са по 3 (освен ако не е нов и хубав филма, тогава са обикновено по 4 първата седмица) Да не говорим, че по-старите филми във faces са по 1лв А и като заведеш гаджето стават 12, като купиш нещо за хрупане - 15...Много пари са това Забравяш транспорта и кафето и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 А и като заведеш гаджето стават 12, като купиш нещо за хрупане - 15...Много пари са това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 ако качеството на звука и големината на екрана са много над тези на пловдивските кина, бих се разделил с 15-20лв за кино все пак не ходя толкова често може би 1ин път в месеца ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 А и като заведеш гаджето стават 12, като купиш нещо за хрупане - 15...Много пари са това Е, то още не е построено киното ние говорим за цената на билетите Има доста време, докато се стигне до този въпрос. Аз лично се съмнявам, че ще бъдат 6 лева, при положение, че при конкуренцията са по 3лв. Или поне в началото няма да са толкова, за да привлекат повече хора. Ако ги пъснат по 6лв. в началото много хора може и въобще да не си направят труда да посетат киното Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Прав си, но осем цифрена инвестиция трудно се избива с билети от три лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Прав си, но осем цифрена инвестиция трудно се избива с билети от три лева Абе аз ходих миналия септември в София в Арената и гледахме Аз, роботът - беше 3 лева и не беше стар тогава, може би зависи от филма... Даваха го в 100 зали през 15 минути, бяхме много малко хора в салона, но беше върха като качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Би било супер,ама нещо не вярвам....само думи...всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Абе аз ходих миналия септември в София в Арената и гледахме Аз, роботът - беше 3 лева и не беше стар тогава, може би зависи от филма... Даваха го в 100 зали през 15 минути, бяхме много малко хора в салона, но беше върха като качество. Новите филми визирам, като го посуркат малко по салоните става по-евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.