WriteR4e Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Я кажете тези, които сте гледали филма, как е?Смятам, че Кейдж е направил поредната блестяща роля и ще го гледам, колкото се може по-скоро, дали вкъщи или на кино, няма значение.(пък може и 2-те ). Lord of War IMDB Rating: 7.4/10 (3,913 votes) Warez Rating: 8.8/10 (32 votes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 На мен ми хареса филма. Вчера го гледах на кино Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Я кажете тези, които сте гледали филма, как е?Смятам, че Кейдж е направил поредната блестяща роля и ще го гледам, колкото се може по-скоро, дали вкъщи или на кино, няма значение.(пък може и 2-те ). Lord of War IMDB Rating: 7.5/10 (573 votes) Warez Rating: 8.2/10 (17 votes) Кейдж е велик! Филмът е поредният як Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 24, 2005 Author Share Posted November 24, 2005 Много як филм...и то по истински случай!Нищо, че в киното филма спря по едно време, обаче ефекта си остана.Много ми хареса...все пак Кейдж, си е Кейдж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 И аз днес издзяпах филма и ми хареса доста. Като оставим настрана невероятния Кейдж всичко друго си беше на ниво. Освен това имаше няколко много свежи моменти, много истински и проникновени. А музичката от самото начало ме грабна. Някой да знае в чие изпълнение е "Sweet Home Alabama" по време на началните надписи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Те тоя филм ма разби по секви параметри Кво нямаше в него ... че и Кейдж на руски и китайски(кво беше там)говори P.S.Тоя Митьо как са уригнъ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 "Sweet Home Alabama" се изпълнява от "Lynyrd Skynyrd" или поне под това име аз си я дръпнах от дата-та. А колкото до филма не съм го гледал ама сега кат са махна от работа ша имам време да си наваксам с яките заглавия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Някой да знае в чие изпълнение е "Sweet Home Alabama" по време на началните надписи? Ммм песента ти казаха в чие изпълнение е, но мисля, че не е тя тази, която е в началните надписи.Eto тази мисля, че търсиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ааа , филма е много готин, наистина си заслужава Има и доста смешни моменти Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Ммм песента ти казаха в чие изпълнение е, но мисля, че не е тя тази, която е в началните надписи.Eto тази мисля, че търсиш. Ауууу благодаря ти, че ме извади от тази ужасна заблуда...срамота, срамота, СРАМОТА!!! И двете песнички са невероятни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wonderer Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Е извинявам се ако съм вкарал някои в заблуда, но както казах не съм гледал филма и не знам за коя песен става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Току що го гледах. И диалогът от края на филма между Ник Кейдж и Итън Хоук просто ми се запечата в главата. Особено фразата : "...while the biggest dealer in the world is your boss : The President of the United states..." Изобщо целия разговор накрая tells it all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Филма наистина е много много добър, просто невероятен като изключим Кейдж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Филма наистина е много много добър, просто невероятен като изключим Кейдж. Що бре човек?Мене ма изкефи, както винаги прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 Още не съм го гледал, но го имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Филма рулира. От доста време не бях гледал някой филм дето да не се трепат безцелно, и историята да не ми е ясна още от началото... "..., evil prevails..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 филма е с уникален завършек а иначе не е нищо особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Филма е супер.Пък и все пак Никълас играе в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Доста муден филм, без кой знае какъв сюжет, опитващ се да поучава... Абсолютно нищо особено, като изключим няколко сцени и фрази които ми харесаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 тоя филм много михареса има много истина в него , и както пише че е по истински случей има много неща върхо които да се замислиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Гледах части от него и ми хареса. Ще взема да го изгледам целия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Soundtrack Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 Soundtrack Е браво!Т'ва са толкова готини песнички,някои от които явно от преди са ми направили впечатление и ся си ги слушам Инструменталите също са готини Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Аз още не съм го гледала, защото не знаех за съществуването му... А Кейдж ми е един от любимците... тц...тц...тц... Интересува ме някой знае ли автора на плаката. Този човек ме грабна направо! Точно определен човек не мога да ти кажа, но знам, че е от тази агенция :Art Machine Digital Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Интересува ме някой знае ли автора на плаката. Този човек ме грабна направо! Точно определен човек не мога да ти кажа, но знам, че е от тази агенция :Art Machine Digital Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.