Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Търся си усилвател за вкъщи,ПО ВЪЗМОЖНОСТ ДА Е ДО 50лв.Еми това е,който има нещо да пише.

Търся си усилвател за вкъщи,по възможност да е до 50 лева.Еми това е,който има нещо да пише.

5 канален усилвател Minowa

Изходна мощност

Фронт - 2 х 25 W на 4 ома ; Център - 25 вата на 4 ома ; Съраунд - 2 х 5 вата на 8 ома ;

Входове RCA - tv vcr aux1 aux2

Изходи - щипки

Корекции - X-bass

Усилвателя е транзисторен 5 - няма дистанционно и радио.

Идеален за домашно кино.Вграден Dolby

Pro Logic процесор.Усилвателя разполага

с допълнителен изход за активен Sub woofer.

Цена 75 лв.

Ако те интересува мога да пратя и снимки.

EDIT:

по възможност да е до 50 лева.

Не е чак толкова ясно

:)

За 50 лв. едва ли ще намериш нещо повече от 2x30 и то стерео, ако е повече със сигурност няма да му е реалната мошност. Успех.

Мисля,че в темата пише ясно: търся си усилвател до 50 лева.А пък и 2х25 не ме устройват,не могат да ми захранят колоните.

Продавам транзисторен усилвател Pioneer,Но е правен май в ДЗУ-Старазагора.

Говорил съм със специалисти и знам че с такива крайни транзистори се прави 35 и 40 ватов усилвател,тъй че е 35 реални вата на канал.На него съм пуснал две колони Pioneer CS-7030 които са доста мощнички и той неможе да ги напълни,но все пак дава представа колко може да надува

Цена-50 лева

Ще видя дали мога да му напавя снимка

Мисля,че в темата пише ясно: търся си усилвател до 50 лева.А пък и 2х25 не ме устройват,не могат да ми захранят колоните.

V takvum slu4ai mojebi trqbva da spomene6 ikakvi sa ti tonkolonite :) !?

Викиват 2 х 75 реални. Старичък е , но е добър. Нещо не му е наред 1 канал, но 100% може да се оправи. От 50 лв. смъквам на 40 за ремонта.

Колоните са ми две 12-ки Pioneer по 160W RMS,мисля че 2х75 ще ми свърши работа,но нямам време да го ремонтирам.

мисля че трудно ще намериш такъв усилвател за такива пари. имам един AKAI, мисля че е 2х100. за 70 лв е твой. ако се интересуваш, пиши на РМ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...