Jump to content
BulForum.com

ТВ Тунер - помогнете за избор

Recommended Posts

Искам да си взема ТВ тунер.. Преди бях собственик на такъв от Leadtek, чийто вносители бяха фирма Persy, но вече не ги предлагат... И сега не знам какво да си избера. Нещо за около 100 лв.

Който има наблюдения, може да сподели...

Искам да си взема ТВ тунер.. Преди бях собственик на такъв от Leadtek, чийто вносители бяха фирма Persy, но вече не ги предлагат... И сега не знам какво да си избера. Нещо за около 100 лв.

Който има наблюдения, може да сподели...

SAPPHIRE THEATRIX TV TUNER/PCI - 80.50$

Това е тунер на Ати - класи над другите.

За по-малко пари Авер303 ~50$ има повече от добро качество, само дето иска по-яка машина - поне Атлон 1700+ (с П3 не става).

За Pinnacle не мога нищо добро да кажа, доста са скъпи, а не предлагат нищо особено.

И нищо евтино от сорта незнам си какво терминатор или Pixleview и т.н.

Мерси за препоръката. :>

Става въпрос за Theater™ 550 PRO Theatrix, нали?

едит: Само не виждам да пише това FM, стерео ли е, но като се има в предвид класа и цената, би трябвало да е, нали?

Намерих си го тва тунерче за 77,5$

Обаче не виждам какво върви с комплект с него, като кабели и някви други неща ако има.. хмм.., силно се надявам да си получа всичко в комплект. :bgrin:

• 6 months later...

Първо се извинявам ,че пиша в темата на poznai, но въпроса , който ме вълнува е същия...Кой е най-добрия ТВ Тунер към момента (ВЪТРЕШЕН) и съответно, дали е по добре да се търси сателитен приемник за компютър,какви са разликите , предимствата и недостатъците?Ако имате възможност да посочвате модели и цени ще е супер...

Някой може ли да каже нещо за тунерите на Asus. Има един, който върви около 40-45$. Някой да има впечатления от него? :) :) :)

Някой може ли да каже нещо за тунерите на Asus. Има един, който върви около 40-45$. Някой да има впечатления от него? :) :) :)
Имам Asus TV FM Card с чип Филипс 7135. Софтуерът, с който го комплектоват обаче е доста тромав и не хваща всички канали. Затова положих доста усилия да го подкарам с Fly2000TV и съм доволен от резултата - като изключим ограничената функционалност на дистанционното, добре е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...