Jump to content
BulForum.com

HL 2 Beta by Dreamer

Shade

Recommended Posts

Aми няма място бе.. няма :( Иначе в дата.бг един пич се захвана да я качва.. може и да я е качил вече.Те тия шопи от HomeLan имат доста добра връзка към data.bg и са напред в материала.Освен да чакаме да се освободи място и да чакаме..

И Dreamer да го питам:

Откъде я теглиш тази бета?

От едно китайско FTP :)

Logged in to 2xx.1xx.1xx.3xx.

Current remote directory is /.

ncftp / > cd Games

Directory changed to /Games

ncftp /Games > ls

Half.Life.2Beta-ANON/

ncftp /Games > cd Half.Life.2Beta-ANON/

Directory changed to /Games/Half.Life.2Beta-ANON

ncftp ...s/Half.Life.2Beta-ANON > get *

anon-hl2.nfo: 6.56 kB 12.46 kB/s

anon-hl2.part001.rar: 14.31 MB 11.50 kB/s

anon-hl2.part002.rar: 14.31 MB 11.27 kB/s

anon-hl2.part003.rar: 14.31 MB 14.74 kB/s

anon-hl2.part004.rar: 14.31 MB 15.91 kB/s

anon-hl2.part005.rar: 14.31 MB 16.27 kB/s

anon-hl2.part006.rar: 14.31 MB 16.31 kB/s

anon-hl2.part007.rar: 14.31 MB 11.25 kB/s

15000kb/13kb (sredno) = 20min (priblizitelno)

20min X 100parts = 2000min = 34h

Dreamer Posted on Oct 8 2003, 15:39 PM => shte sa svaleni 05:39 na 10 oktomvri i kacheni na 11... Prav li sum :confused :woot :D

| Minimum system requirements: |

| + Windows98/2000/Me/XP |

| + 700 MHz CPU |

| + 128 MB RAM |

| + DX6 compatible video card |

| + ~3 GB free hdd space |

| |

| Recommended system requirements: |

| + Windows98/2000/Me/XP |

| + 2 GHz CPU |

| + 256 MB RAM |

| + DX9 compatible video card |

| + ~4 GB free hdd space |

| |

Как може да са същите като това е неоптимизирана и незавършена алфа... нито пък това е пълната игра, а според доверен източник 1/3 от играта и то кой знае на какво ниво от разработката (може да липсват текстури, ефекти и т.н.). Не очаквайте прекалено много, защото няма да получите това, което искате. Ако целта ви е да се насладите максимално на играта за нищо на света не сваляйте този leak, а изчакайте пълната версия на играта или поне истинска pre-final бета. В противен случай просто ще видите бетата сега, ще ахнете колко е хубава и после финалната няма да ви изненада с нищо и ще си кажете "това съм го виждал, не ме впечатлява". Замислете се сериозно върху това... ако все още възнамерявате да я свалите значи не сте т.н. die hard фен на HL :)

Dreamer немога да се съглася с теб. Независимо че HL е една от малкото култови игри който могат да се нарекат такива, според мен ще е хубаво да се види алфата, защото това е като да подхвърлиш оглождел кокал на гладно куче. То ще яде ще му се отвори апетита и ще иска още и още, независими че е усетило само аромата на истинското месо. Животинското в него ще се разбуди, КАКТО И В НАС, МУХАХАХХАХАХХАХАХААХ !!! ДАЙТЕ АЛФАТААААААААААА :rolleyes:

Posted by one of the bigest "die hard" HL fan.

Edit:

@AGENT_ORANGE

Прочети темата Half - Life 2 Source Code Leaked. Там се разбра засега 4 месеца, но ти прочети всичко за да си информиран и да не питаш такива въпроси ;)

Как може да са същите като това е неоптимизирана и незавършена алфа... нито пък това е пълната игра, а според доверен източник 1/3 от играта и то кой знае на какво ниво от разработката (може да липсват текстури, ефекти и т.н.). Не очаквайте прекалено много, защото няма да получите това, което искате. Ако целта ви е да се насладите максимално на играта за нищо на света не сваляйте този leak, а изчакайте пълната версия на играта или поне истинска pre-final бета. В противен случай просто ще видите бетата сега, ще ахнете колко е хубава и после финалната няма да ви изненада с нищо и ще си кажете "това съм го виждал, не ме впечатлява". Замислете се сериозно върху това... ако все още възнамерявате да я свалите значи не сте т.н. die hard фен на HL :)

4e igrata moje da e baq sbagqsan,taka moje bi 6e da e :P No kakva druga alternativa imate pri uslovie 4e:

След като беше откраднат source кодът на играта и се появи публично по цялата мрежа от Vivendi Universal Games с голямо разочарование съобщиха, че задаващият се хит ще се появи за PC през Април следващата година. Обяснението бе, че трябва още време, за да се коригират пропуските в source кода и да се допълнят някои новости.

Повече информация - Tyk

Ae sq si kajete mnenieto :woot

Хммм Април... ДА ИМА ГО НА*УКАМ НА ВСИЧКИТЕ ТАМ. Каква им е разлиакта дали го има сорса в мрежата или не, а??? Има ли да поправят "МАЛКО" грешки и да добавят новости. Как може да има такива хора се чудя. Вместо да кажат че ще излезе май 2004 и да ни зарадват като я пуснат 1 месец по рано (в което пак бих се усъмнил), те казват че ще е готова половин година преди предполагаемия истински краен срок. Айде кажете ми що за хора са това ??? Уфффф... спокоен съм вече :rolleyes:

a we az kato gledam teq .rar-4eta 100x14(1.4GB) + o6te k1v 2GB kato gi razarhivira6 i o6te minimum 3 GB za da q instalira6 i napraoo ne mi se misli :-)

az se 4uda kvo da iztriq 4e da svala nqkvo nova film4e :-)

btw nz kolko GB sa kato gi razarhivira6.samo predpolagam

Няма инсталация. Разархивираш и пускаш. Требе да имате 3.4гб free :) Иначе играта не работи, а само multiplayer-а. Всъщност и той толкоз работи щото нито ще можете да играете с някой, нито нищо. Действате сам като сървър и си шлякате нялево-надесно. Това при условие, че не ви писне да чакате играта да се зареди (cel 1450, gf4ti4600, 512mb ram)... и така на 1024x32 (opengl, che d3d ne ebava) накъсва :(

Още ли някой ще иска да ми обяснява, че си струва и нищо не губите :)

Требе да имате 3.4гб free :) Иначе играта не работи, а само multiplayer-а.

Аз разбирам че само ако нямаш 3.4ГБ токава ти бачка само мултито :confused Или тука се е получило дву-смислие ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...