Jump to content
BulForum.com

Търга за GeForce 6800XT-PCI

Recommended Posts

ВКартата е Galaxy: GeForce 6800XT 128MB/256bita

Честоти:400/700 MHz

Памети:Samsung 2.8ns

Охлаждане:Zalman +sinkove

Резултати на 3DMark-дефаулт честоти:

mark03-10800

mark05- 4250

Начална ЦЕНА:275лв

Стъпка:3лв

Блиц:320лв

Край на Търга:25.11.2005(петък) 17.00часа.

Картата е bulk.

24месеца Гаранция.

ВКартата е Galaxy: GeForce 6800XT 128MB/256bita

Честоти:400/700 MHz

Памети:Samsung 2.8ns

Охлаждане:Zalman +sinkove

Резултати на 3DMark-дефаулт честоти:

mark03-10800

mark05- 4250

Начална ЦЕНА:275лв

Стъпка:3лв

Блиц:320лв

Край на Търга:25.11.2005(петък) 17.00часа.

Картата е bulk.

24месеца Гаранция.

A ? тва 4удо с 16pp/6vp ли е , щото гледам доста добре се представя за без клок !

Ина4е как се клоква , пробвал ли си го ... 4е с този Зелман изглежда доста апетитно ... преди няколко дни мислех да взема една такава игра4ка да я видя какво може , но нещо с времето не сколасвам напоследък , та ако пуснеш малко инфо на аванта -дет се вика , няма да е лошо - мерси предварително :) ?

A ? тва 4удо с 16pp/6vp ли е , щото гледам доста добре се представя за без клок !

Ина4е как се клоква , пробвал ли си го ... 4е с този Зелман изглежда доста апетитно ... преди няколко дни мислех да взема една такава игра4ка да я видя какво може , но нещо с времето не сколасвам напоследък , та ако пуснеш малко инфо на аванта -дет се вика , няма да е лошо - мерси предварително :) ?

всички 6800 чисти и хт са 8 пайпа,които при агп се отлючват в някой бройки до 12 или в най добрия случай 16.за съжаление в пси-екс картите това не е възможно,но така или иначе картата е повече от стабилна за тези пари...направо да съжалява човек че още съм на агп :ph34r:

всички 6800 чисти и хт са 8 пайпа,които при агп се отлючват в някой бройки до 12 или в най добрия случай 16.за съжаление в пси-екс картите това не е възможно,но така или иначе картата е повече от стабилна за тези пари...направо да съжалява човек че още съм на агп :ph34r:

Я иди и си научи урока и пак заповядай :D

6800 или GS-чисто 12 пайпа 5 вертексни

6800ГТ или Ултра - 16 пайпа 6 вертексни

6800LE и ХТ 8 пайпа 5 вертекса

При АГП мод до 16/6 възможен.При ПСИ-е невъзможен

При АГП мод до 12/5 възможен.При ПСИ-Е възможно отключването на LE и XT.Шанс 30%/ю

Сори за спама :)

Я иди и си научи урока и пак заповядай :D

6800 или GS-чисто 12 пайпа 5 вертексни

6800ГТ или Ултра - 16 пайпа 6 вертексни

6800LE и ХТ 8 пайпа 5 вертекса

При АГП мод до 16/6 възможен.При ПСИ-е невъзможен

При АГП мод до 12/5 възможен.При ПСИ-Е възможно отключването на LE и XT.Шанс 30%/ю

Сори за спама :)

да извинявам се 6800 са 12 пайпа обърках се с 6800ле които са всъщност 8 пайпа,колкото за отключването мисля че шанса е по-малък дори,но както и да е

Приятелю спести си урока за 4истите 6800 , щото сигурно съм отклю4ил пове4е 4истаци 6800 карти от колкото конвейри има и най-слабата версия на 6800 , знам кой се могат да се отклю4ат и кои не , мисля 4е ти е малко рано още да правиш такива мащабни( и нето4ни ) разяснения , така 4е моля спести си разсъжденията , аз питах конкретно за тва ХТ на Галакси , щото такова 4удо не ми беше попадало, а и би било интересно за един бъдещ купува4 -колко конвейра има картата !

А тази карта найстина впе4атлява с резултатите си !

мисля че в предния пост достатъчно добре съм разяснил,сега остава и да покажеш косвено доказателство че си отключил PCI-E 6800...като си голям хардуерен спец защо не сети че щом е ХТ няма да е с повече пайпа от чистия такъв ами фолосовстваш ? И за да не се заключи темата нека да спрем дотук,поне всички признаваме че картата е добра...

Не се притеснявай сетих се , 4е не е с пове4е от 12 не само по името , но и по цената, :) , но кат гледам как ма4ка взех да се 4удя дали е с 8 или 12 ?

А що се отнася до отклю4ването , не виждам къде в поста ми про4ете 4е съм отклю4вал PCI-E 6800.... а и земи се стегни малко щото не ми харесва тона ти !

Приятелю спести си урока за 4истите 6800 , щото сигурно съм отклю4ил пове4е 4истаци 6800 карти от колкото конвейри има и най-слабата версия на 6800 , знам кой се могат да се отклю4ат и кои не , мисля 4е ти е малко рано още да правиш такива мащабни( и нето4ни ) разяснения , така 4е моля спести си разсъжденията , аз питах конкретно за тва ХТ на Галакси , щото такова 4удо не ми беше попадало, а и би било интересно за един бъдещ купува4 -колко конвейра има картата !

А тази карта найстина впе4атлява с резултатите си !

мисля че в предния пост достатъчно добре съм разяснил,сега остава и да покажеш косвено доказателство че си отключил PCI-E 6800...като си голям хардуерен спец защо не сети че щом е ХТ няма да е с повече пайпа от чистия такъв ами фолосовстваш ? И за да не се заключи темата нека да спрем дотук,поне всички признаваме че картата е добра...

Добра ДИСКУСИЯ.

Сега е ред за актуални оферти!

По-горе съм забравил да спомена че е нова.

И си заслужава цената!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...