d3Mag Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Съжалявам, че отварям нова тема, но другите дискусиите бяха в различна насока.. Въпросът ми е .. Microsoft Office XP Pro може ли да се инсталира и да работи на Home Edition?Сигурно е много глупав въпрос, но незнам.Ако не може бихте ли ме насочили към място от където мога да си сваля office-a za Home Ediotion? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Съжалявам, че отварям нова тема, но другите дискусиите бяха в различна насока..Въпросът ми е .. Microsoft Office XP Pro може ли да се инсталира и да работи на Home Edition?Сигурно е много глупав въпрос, но незнам.Ако не може бихте ли ме насочили към място от където мога да си сваля office-a za Home Ediotion? Би трябвало, разликата между XP Pro и Home e няколко реда в регистрите все пак Ако имаш акаунт в арена : http://www.arenabg.com/details.php?id=4583 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 ...Ако имаш акаунт в арена :http://www.arenabg.com/details.php?id=4583 И да нямаш регистрация в арената. Microsoft.Office.System.Proffesional.2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 21, 2005 Author Share Posted November 21, 2005 Благодаря ви много! Groovy Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 а имате ли регистрационния код за този офис ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 а имате ли регистрационния код за този офис ? ами аз не успях да си намеря и си инсталирах друга версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 коя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Този офис съм го слагал и на Win98 затова няма никакви проблеми да си го сложиш и на ХР хоме Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 А това Home Ediotion в заглавието някакъв каламбур с Home Edition/Idiotion ли е, или само неволна правописна грешка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.