CrazyHorse Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Imam sledniqt problem i tarsq saotvetnoto re6enie. Imam edin HTML fail . kato go otvroq davam na File-Edit with Notepad i promenqm razni raboti. KAto refre6na HTML-a i promenite se vijdat. No togava kato dam desen buton-Properties na HTML faila i se vijda 4e datata i 4asat na Created i Modified se razli4avat. Celta mi e kato promena ne6tata v Notepada, datata i 4asat na Created i Modified da si ostanat edni i sa6ti, a ne da se razli4avat edna ot druga. Moje li i kak 6te stane tazi magiq. Ako ne moje, molq da mi kajete programki ( kompilatorili se kazvat, assembleri li, HTML editori li) s koito napisanoto v notepada da go napravq HTML fail podoben na originalniqt samo 4e v nego nqma da se razli4avat 4asovete na modified i created. Mnogo mi trqbva tazi hvatka. 6te sam mnogo blagodaren! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Много просто. Съсздай нов празен html файл и докато е отворен вкарай кода от стария с copy/paste, после save и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 malko sam bos i 6te te pomolq ad mi kaje6 kak to4no da sazdam nov html fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Отваряш един Notepad paste на HTML кода избираш File>Save As променяш долу в падащото меню да е на All Files и в горното поле записваш примерно proba.html и натискаш Save Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyHorse Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 mersi mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.