Jump to content
BulForum.com

nai burz PCU za Kinetiz 7T

Recommended Posts

zdraveite iskam da pomolq nqkoi ako znae kolko nai burz procesor moje da se sloji na dunoto mi QDI KinetiZ 7T 8363-686a,chipset KT133,v momenta sum s duron na 750mhz!pro4etah kakvi li ne statii i ot mnogo 4ujdestranni forumi kadeto kakvo li ne beshe izpisano!iskam naistina da razbera kolko max Mhz moje da poeme tova duno!v pove4eto statii pisheshe 4e moje duron na 850Mhz,atlon na 1,1 or Higher!!!!!kakvoto i da zna4i tova e mnogo tupo za obqsnenie!nqkade isheshe 4e moje spokoino do 1,3 na duron i 1,6 atlon ako se update-ne biosa!kajete kum kogo da se oburna da mi pomogne da mi trugne mashinata po dobre!

blagodarq predvaritelno!

mersi mnogo za infoto

zna4i shtom moje do 166/42 da razshirqva spokoino moga da mu sloja edin duron na 1,3!samo 4e biosa kak da si updatna!az znam 4e e opasno ako spre toka i samo tolkova ina4e sum svalil nqkoilko faila s stranno razshirenie i neznam kak da gi pusna!

Влизаш в сайта на производителя, там би трябвало да има биоси и програмка за флашване(Biosflasher) или нещо такова. Сваляш биоса, сваляш програмата следваш инструкциите, като фашнеш рестартваш, настройваш си на ново биоса и си готов. Аз имах дъно с кт133а чипсет на него вървеше AXP 1700+, ама беше Гигабайт, но щом чипсета е същия не би трябвало да има проблем. Мисля, че с по-"голям" процесор просто ще му понижи шината

da tova e qsno ama ne moga da vlezna v qdi stranicata nito v neinite podrazdeleniq na kitaiski eng i t.n.shte probvam ot drug PC!mersi za infoto imam priqtel s takuv atlon!shte probvame!

thief siguren li si ako e taka oshte utre otivam i si go vzimam nov nali stava vupros za amd atlon 1700+ na 133 shina,zashtoto pri testvane mi dava vuzmojnost ot 100 do 166!

shte probvam,ama tova e super ako stane!mersi mnogo za infoto

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...