ralexes Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ето линк към БГ версията: http://rapidshare.de/files/7794413/nationa...__Nov_.pdf.html Приятно четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Браво супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Стига бе...купувайте си го... Аз даже се абонирах за догодина. То ако е така, можете да си го четете и от официалния site, ама не е там работата. Нали тия пари влизат за NGC и с тях се правят тия експедиции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 Да и аз съм на това мнение,но все пак ... в БГ сме Тук никой не дава пари за нещо,което може да го има ФРИИ Прав ли съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Да и аз съм на това мнение,но все пак ... в БГ сме Тук никой не дава пари за нещо,което може да го има ФРИИ Прав ли съм? Прав си Иначе е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Според дядо ми, броевете на това списание трябва да се предават от поколение на поколение! Прав е. Аз така наследих няколко кашона с "КОСМОС". Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Стига бе...купувайте си го... Аз даже се абонирах за догодина. То ако е така, можете да си го четете и от официалния site, ама не е там работата. Нали тия пари влизат за NGC и с тях се правят тия експедиции... И аз ще се абонирам. просто чаках да излезе и втория брой. а първия с колко зор си го купих.. не е истина. Много добро списание. @GeorgiK : ти като ми говореше преди година, аз се ослушвах, но сега видях, че наистина е хубаво Някои от статиите не се ли повтарят в двете издания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 и аз си купих 2-рото издание. общо взето списанието е добро, но ме дразни, че една голяма част от статиите са по 50 думи, супер много картинки и супер много реклами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 и аз си купих 2-рото издание. общо взето списанието е добро, но ме дразни, че една голяма част от статиите са по 50 думи, супер много картинки и супер много реклами Ти от тираж ли искаш да печели а за картинките, то това му е най-хубавото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Ти от тираж ли искаш да печели а за картинките, то това му е най-хубавото. еми извинявай ама картинки мога да си гледам на пц-то колкото искам. примерно статията за птичия грип ми хареса много, ако всички са такива ще си го купувам с най-голямо удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 И аз го търся това списание и немога, и немога да го открия.Смятам да се абонирам за него. А то нали на месец излиза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dafo Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Като се абонирам съм сигурен че поне 30 % ще имам липса от книжките. Трябва и кутия в някой пощенски клон да си наема Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Много добро списание. @GeorgiK : ти като ми говореше преди година, аз се ослушвах, но сега видях, че наистина е хубаво Някои от статиите не се ли повтарят в двете издания? На мен си ми е любимо от години...най-накрая мога да си го имам всеки месец. Аз все исках да се абонирам за оригиналния американски вариант, но много пари идваше с доставки ала-бала... А иначе във всеки брой има една различна статия от оригиналния и нашия вариант и рубриките са различни малко. В рубриките нашите ще наблягат на български неща. и аз си купих 2-рото издание. общо взето списанието е добро, но ме дразни, че една голяма част от статиите са по 50 думи, супер много картинки и супер много реклами Краси, това е научно-ПОПУЛЯРНО списание... Разбирай... А фотографиите...някой ден ще работя за NGC... Еееех, мечти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Сдобих се и аз с 2-ри брой Еми списанието е вного хубаво има полезни неща, а фотографиите са просто върховни Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Аз имам за сега само първия брой и списанието е много яко.Обаче неразбрах кога точно излизат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Аз имам за сега само първия брой и списанието е много яко.Обаче неразбрах кога точно излизат. Излиза в началото на месеца, аз си купих втория брой на 4 декември. Към него има подарък - карта на Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Или се абонираш или дебнеш в началото на месеца да си вземеш от някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Или се абонираш или дебнеш в началото на месеца да си вземеш от някъде или си казваш на някой реп, който е до вас и го получават, да ти пазят един брой. от там нататък човекът който е там ще те предвиди и може да поръча повече бройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 или си казваш на някой реп, който е до вас и го получават, да ти пазят един брой. от там нататък човекът който е там ще те предвиди и може да поръча повече бройки Мислех си да го напиша, но си рекох, че е прекалено дълго за флудерски пост А за списанието, мисля и аз да го взема следващия месец, че по думите ви от #2 не е останало нищо вече и не може никъде да се намери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Излиза в началото на месеца, аз си купих втория брой на 4 декември. Към него има подарък - карта на Европа. Ахам,аз значи имам втория брой(този за птичия грип),а не първия.Картата е много хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Списанието е Номер 1,затова няма да пропускам и един брой Много интересни работи има.Сайтът също не е никак лош.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homer Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Да наистина има някой статий направо са мнго тъпо направени осбено във втори брой има там за Морските чудовища е да има хубави картинки на текста е като за деца от детската градина.Аз има от детските си години и по добри книжки с по голямо качество на текста.Немога и да непризная ,че има и наистина добри стати като тази за птичия грип.А най-много ми харесва за България от архивите на НГ.Но да си призная немога да давам по 4 лв всеки месец за една две стати и наистина ако мога да го копувам сприятели добре аконе да се надяваме че ще има и по сърварите Link to comment Share on other sites More sharing options...
radosstin Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Ето ви едно линкче за 2-ри брой: http://torrent.trbg.net/details.php?id=136...1eb0bfcf00d60e1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Дали ще се намерят излезналите до сега броеве? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.