Raging Fire Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Интересно ми е да разбера какво мислите за чудовищата/духовете? Аз например се кефя доста на такива изродчета, особено на по-добре измислените- Фреди(който не е точно чудовище) или пък на някои дракони...Друг е въпроса, че има и доста семпли/изтъркани/недобре измислени същества- баба Яка ( ) и т.н. Споделете мнението си по темата и разкажете за любимото си мистично или дори за измислено от вас същество. Търсих и видях, че няма друга такава тема и реших да пусна една...Дано да не съжелявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Palno e s takiva! Daje sega vijdam niakolko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 Palno e s takiva! Daje sega vijdam niakolko... Поредния човек, който го приема абсолютно по детски Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Поредния човек, който го приема абсолютно по детски Az sam na 32 godini i ne se sheguvam..no ako oshte v nachaloto useshtash kolko tapa ti e temata...pomoli niakoi da e zatvori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 ти може и на 40 години да си и пак да не разбираш за какво става дума.... вапроса не е затова, че като варвя по улицата ме е страх да не ме нападне някои гоблин....не смятам че изпод леглото ми може да излезе някои сандман....вапроса е за това колко е богато въображението ти, но явно не ти е в главата силата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Говориш за възприемане по детски, а пишеш ей такива работи вапроса не е затова, че като варвя по улицата ме е страх да не ме нападне някои гоблин....не смятам че изпод леглото ми може да излезе някои сандман... Аз например се кефя доста на такива изродчета, особено на по-добре измислените- Фреди(който не е точно чудовище) или пък на някои дракони...Друг е въпроса, че има и доста семпли/изтъркани/недобре измислени същества- баба Яка Споделете мнението си по темата и разкажете за любимото си мистично или дори за измислено от вас същество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 какъв беше смисълът на последния пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Моето любимо е Бил Гейтс. Бил Гейтс - мистично същество от програмисткия фолклор, покровител на прозорците и бъговете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 какъв беше смисълът на последния пост? О, ама ти и в подписа си намекваш за интерес към призраци Опа сега видях че си на 14 години, не че съм очаквал да си на повече де Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Въпреки, че всички взеха темата за мезе. Аз да споделя, че много се кефя на дракони сега съм на 21 и на 40 да стана пак ще имам симпатия към тези "измислени същества" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 Въпреки, че всички взеха темата за мезе. Аз да споделя, че много се кефя на дракони сега съм на 21 и на 40 да стана пак ще имам симпатия към тези "измислени същества" Зимат я за мезе, защото не знаят какво имам предвид...ето какво имам предвид: Случвало ли ви се е да видите някоя много готина картина на тематика, която не ви харесва или да е пълна измислица? А случвало ли ви се е картината да е толкова хубаво направена, че да забравите колко измислено и невероятно е садържанието и? Айде сега отворковците да се замислят пак....Никаде не съм казал, че чудовищата/призраците съществуват.....Просто ми харесва как хората с ваображение ги описват и ми е интересно да си измислям сам такива издорчета.... @BuFu50- браво човече първия, който разбра за какво говоря... Но офенс към другите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Споделете мнението си по темата Много ми е добро мнението. Любимото ми е небръсната п*тка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Дам има хора които като не разбират нещо и си казват "ха щом не го разбирам значи е тъпо, я ве я да го осера аз" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Много ми е добро мнението. Любимото ми е небръсната п*тка! По темата ...вингаи съм имал слабост към грифони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.