Jump to content
BulForum.com

Чудовища/призраци

Raging Fire

Recommended Posts

Интересно ми е да разбера какво мислите за чудовищата/духовете? Аз например се кефя доста на такива изродчета, особено на по-добре измислените- Фреди(който не е точно чудовище) или пък на някои дракони...Друг е въпроса, че има и доста семпли/изтъркани/недобре измислени същества- баба Яка ( :P ) и т.н.

Споделете мнението си по темата и разкажете за любимото си мистично или дори за измислено от вас същество.

Търсих и видях, че няма друга такава тема и реших да пусна една...Дано да не съжелявам :)

ти може и на 40 години да си и пак да не разбираш за какво става дума....

вапроса не е затова, че като варвя по улицата ме е страх да не ме нападне някои гоблин....не смятам че изпод леглото ми може да излезе някои сандман....вапроса е за това колко е богато въображението ти, но явно не ти е в главата силата ;)

Говориш за възприемане по детски, а пишеш ей такива работи

вапроса не е затова, че като варвя по улицата ме е страх да не ме нападне някои гоблин....не смятам че изпод леглото ми може да излезе някои сандман...

Аз например се кефя доста на такива изродчета, особено на по-добре измислените- Фреди(който не е точно чудовище) или пък на някои дракони...Друг е въпроса, че има и доста семпли/изтъркани/недобре измислени същества- баба Яка

Споделете мнението си по темата и разкажете за любимото си мистично или дори за измислено от вас същество.

:ghost :ghost :ghost

:woot

Моето любимо е Бил Гейтс.

Бил Гейтс - мистично същество от програмисткия фолклор, покровител на прозорците и бъговете. :lol: :laughing: :)

какъв беше смисълът на последния пост?

О, ама ти и в подписа си намекваш за интерес към призраци :laughing: :laughing: :laughing:

Опа сега видях че си на 14 години, не че съм очаквал да си на повече де :lol:

:ghost :lol:

Въпреки, че всички взеха темата за мезе. Аз да споделя, че много се кефя на дракони сега съм на 21 и на 40 да стана пак ще имам симпатия към тези "измислени същества" :)

Въпреки, че всички взеха темата за мезе. Аз да споделя, че много се кефя на дракони сега съм на 21 и на 40 да стана пак ще имам симпатия към тези "измислени същества" :)

Зимат я за мезе, защото не знаят какво имам предвид...ето какво имам предвид:

Случвало ли ви се е да видите някоя много готина картина на тематика, която не ви харесва или да е пълна измислица? А случвало ли ви се е картината да е толкова хубаво направена, че да забравите колко измислено и невероятно е садържанието и? Айде сега отворковците да се замислят пак....Никаде не съм казал, че чудовищата/призраците съществуват.....Просто ми харесва как хората с ваображение ги описват и ми е интересно да си измислям сам такива издорчета....

@BuFu50- браво човече първия, който разбра за какво говоря...

Но офенс към другите!

Дам има хора които като не разбират нещо и си казват "ха щом не го разбирам значи е тъпо, я ве я да го осера аз" :angry: :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...