Jump to content
BulForum.com

БТК дават бонус

Fibaman

Recommended Posts

3 стотинки за минута междуселищен разговор през почивните дни на ноември

17.11.2005

Българската телекомуникационна компания (БТК) обяви промоция за междуселищни разговори в цялата страна за двата уикенда до края на ноември. Клиентите на компанията, с възможност за отчитане по време, ще говорят за три стотинки на минута, без да заплащат 11-те стотинки първоначална такса за обаждане. Аналоговите абонати, без възможност за отчитане по време, ще заплащат по 11 стотинки на всеки три и половина минути.

„Ние знаем, че клиентите ни обичат да говорят повече. Ето защо отново даваме възможност на хората да говорят свободно от дома си на много ниска цена през почивните дни. Така всеки ще може да се чуе с роднини и приятели, без да мисли колко дълго и ще продължи разговора”, каза Димитър Цонев, Говорител на БТК.

Клиентите с плановете на БТК „У дома” и „БТК Офис” ще говорят за три стотинки след изчерпването на включените в пакета минути. Според изследванията на компанията, клиентите на пакетите изчерпват минутите си към края на месеца, което означава, че чрез тази промоция те ще могат да говорят на по-ниската цена.

От нула часа на 19 ноември до 24 часа на 20 ноември и нула часа на 26 ноември до 24 часа на 27 ноември на тази цена ще се провеждат междуселищни разговори към I, II или III зона в мрежата на БТК. Промоцията е в сила за всички бизнес и домашни клиенти (цифрови, аналогови със или без КСТ) с изключение на тези, които са избрали пакети с ограничено потребление.

:)

• 4 weeks later...
Само сега в почивните дни, Коледа и Нова година БТК Ви предлага да говорите с всички свои приятели и роднини в цяла България за 0 стотинки на минута!

Промоцията важи за периода от:

0 часа на 17 Декември 2005 до 24 часа на 18 Декември 2005

0 часа на 24 Декември до 24 часа на 26 Декември 2005 и

0 часа на 31 Декември 2005 до 24 часа на 2 Януари 2006

Всички междуселищни разговори ще бъдат таскувани на цена от 0 ст./мин. след заплащане на първоначалната цена от 11 ст.

Промоцията е валидна само за междуселищни разговори (I, II или III зона) в мрежата на БТК за всички бизнес и домашни клиенти (цифрови, аналогови с или без КСТ) с изключение на тези, които ползват икономичен или ограничен план.

За периода на промоцията, всички аналогови абонати на икономичен и ограничен план ще бъдат тарифирани един импулс за всеки междуселищен разговор, като цената ще е в зависимост от цената на импулса според плана, съответно 34 стотинки за икономичния план и 42 стотинки за ограничения. Всички абонати на икономичен и ограничен план с възможност за тарифиране по време ще заплащат разговорите си без промяна в цената на минута съгласно “Ценовата листа” на БТК.

Промоционалното предложение от 11 стотинки първоначална цена и 0 стотинки на минута ще е валидно за абонати на планове БТК "У дома" и "БТК Офис" само след изчерпване на включените минути за междуселищни разговори.

Посочените цени са без ДДС.

• 2 months later...
Без цена за минута разговор от 0 часа на 3 март до 24 часа на 5 март е най-новото предложение на Българската телекомуникационна компания (БТК) към клиентите й. Така три поредни дни няколко милиона домакинства ще могат свободно да разговарят със свои близки и приятели в цялата страна без цена за минута разговор при само 11 стотинки първоначална цена на свързване. И тази година БТК предоставя на клиентите си възможност за по-евтини междуселищни разговори в мрежата на компанията, а повод за това е националният празник на Република България. Така те ще общуват без да се ограничават и без да натоварват допълнително семейния си бюджет.

е,да,обаче прекъсват разговора на третата минута.

излиза по 11 стотинки за 3 минути разговор.

какво ли пиша,не съм говорила по телефона от доста време...

Изтеглете си програмката VOIPBUSTER и говорете безплатно с цяла България. БТК да го д.....

Изтеглете си програмката VOIPBUSTER и говорете безплатно с цяла България. БТК да го д.....

:blink: :blink: :blink: zna4i ne samo dnes (3ti mart) e free !?

za6toto ba4ka!

е,да,обаче прекъсват разговора на третата минута.

излиза по 11 стотинки за 3 минути разговор.

какво ли пиша,не съм говорила по телефона от доста време...

на мен не ми го прекаснаха а говорих около 10-15-20мин

Аааа яко вчера съм говорил междуселищен 20 мин и значи ми е било безплатно. Много гот :) И на мен не ми е прекъсвало:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...