sasho_1989 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 40 санта в Пловдив ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Одеве правих снежен човек и няколко пъти паднах-зара шибания много сантиметров сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Обаче много лъжат тея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Пловдив РуЛез и Снега е як мноо ме кефи града така сьс сняг и окрасен по улиците сьс светлини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Бе той, хуу, красив снега, ма вий коли нямате ли бре хора, баси снега, МРАЗЯЯЯЯЯЯ, мразя сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Трябва да пробвате да карате колело на тоя сняг или да се спуснете от някъде с колело.Вчера бях на Бунарджика и там е супер... А днес времето няма нищо общо с вчерашното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Смотаната киша е навсякъде! Истинския сняг е там, горе в планината! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Бе то мерака и ината да ги има и всичко може да се постигне. Само да си вметна, че Снежанка се топи... и май накрая няма да е като хубав край Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Неска се разцепих, видях поне 20-30 размазващи падания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Сега се връщам от Главната , все едно съм в някакво блато и краката ми потъват сума ти см. в тази киша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Сега се връщам от Главната , все едно съм в някакво блато и краката ми потъват сума ти см. в тази киша офф поне Главната да бяха е оправили малко :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 офф поне Главната да бяха е оправили малко :ph34r: по новините на ек вчера казаха, че не са изчистили главната, щото тея новите плочки дето ги сложили щели да се прецакат нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 по новините на ек вчера казаха, че не са изчистили главната, щото тея новите плочки дето ги сложили щели да се прецакат нещо Само си търсят оправдания!Тъпи оправдания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Само си търсят оправдания!Тъпи оправдания... Бе според мен не е оправдание т`ва... като знам к`ви са плочките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Бе според мен не е оправдание т`ва... като знам к`ви са плочките... Да и аз мисля, че ако започнат да ринат ще изкочи паважа Абе тея хора не мислят ли като правят нещо верно красиво е ама за сметка на това е толкова нестабилно... като вали дъжд яко пясък по главната, като вали сняг няма чистене и тези дървета не помислиха ли, че след 10години корените им ще надигнат глупавия паваж и ще стане ужас като в стария ми квартал до панайра хем там са големи плочки и пак са потрошени и надигнати като бойно поле с окопи.. Важното е, че прибраха паричките пък от там нататък да се спасяваме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Кой каза, че в планината е якия сняг? 18 Декември - Пампорово (деня след като заваля). Яко а? Имаше цели паркинзи покрити по този начин. Хората седяха и не знаеха коя кола е тяхната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Дааа! Това е як сняг! И все пак предпочитам да си остане там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 @w00x, това не е бг нали? Дано тук да няма такива изпълнения на природата, че няма да може да си излезнем от вкъщи Edit: Сега видях, че е тук малее.. Добре, че сме далече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 @w00x, това не е бг нали? Дано тук да няма такива изпълнения на природата, че няма да може да си излезнем от вкъщи Edit: Сега видях, че е тук малее.. Добре, че сме далече Пампорово. и се прибираме ние и ми викат "мале тука какъв сняг валя". не останах много впечатлен, защото това си е мизерно в сравнение с онова горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Пампорово. и се прибираме ние и ми викат "мале тука какъв сняг валя". не останах много впечатлен, защото това си е мизерно в сравнение с онова горе Е да там винаги си вали повече мани, че на нова година съм на хижа как ще се качим ми е бедна фантазията може да я прекараме по пътищата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.