Jump to content
BulForum.com

Честит ви 1-ви сняг

Mepk

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Трябва да пробвате да карате колело на тоя сняг или да се спуснете от някъде с колело.Вчера бях на Бунарджика и там е супер...

А днес времето няма нищо общо с вчерашното... :sick

Бе то мерака и ината да ги има и всичко може да се постигне. :P

Само да си вметна, че Снежанка се топи... и май накрая няма да е като хубав край :)

Сега се връщам от Главната , все едно съм в някакво блато и краката ми потъват сума ти см. в тази киша :)

Сега се връщам от Главната , все едно съм в някакво блато и краката ми потъват сума ти см. в тази киша :)

офф поне Главната да бяха е оправили малко :sick :tongue :pirate :ph34r: :angry1 :angry1 :cry

офф поне Главната да бяха е оправили малко :sick :tongue :pirate :ph34r: :angry1 :angry1 :cry

по новините на ек вчера казаха, че не са изчистили главната, щото тея новите плочки дето ги сложили щели да се прецакат нещо :wacko:

по новините на ек вчера казаха, че не са изчистили главната, щото тея новите плочки дето ги сложили щели да се прецакат нещо :wacko:

Само си търсят оправдания!Тъпи оправдания...

Само си търсят оправдания!Тъпи оправдания...

Бе според мен не е оправдание т`ва... като знам к`ви са плочките... :cry

Бе според мен не е оправдание т`ва... като знам к`ви са плочките... :cry

Да и аз мисля, че ако започнат да ринат ще изкочи паважа :( Абе тея хора не мислят ли като правят нещо верно красиво е ама за сметка на това е толкова нестабилно... като вали дъжд яко пясък по главната, като вали сняг няма чистене и тези дървета не помислиха ли, че след 10години корените им ще надигнат глупавия паваж и ще стане ужас като в стария ми квартал до панайра хем там са големи плочки и пак са потрошени и надигнати като бойно поле с окопи.. Важното е, че прибраха паричките пък от там нататък да се спасяваме...

Кой каза, че в планината е якия сняг?

18 Декември - Пампорово (деня след като заваля).

Яко а? Имаше цели паркинзи покрити по този начин. Хората седяха и не знаеха коя кола е тяхната.

@w00x, това не е бг нали? Дано тук да няма такива изпълнения на природата, че няма да може да си излезнем от вкъщи

Edit: Сега видях, че е тук малее.. Добре, че сме далече :D

@w00x, това не е бг нали? Дано тук да няма такива изпълнения на природата, че няма да може да си излезнем от вкъщи

Edit: Сега видях, че е тук малее.. Добре, че сме далече :D

Пампорово. и се прибираме ние и ми викат "мале тука какъв сняг валя". не останах много впечатлен, защото това си е мизерно в сравнение с онова горе :)

Пампорово. и се прибираме ние и ми викат "мале тука какъв сняг валя". не останах много впечатлен, защото това си е мизерно в сравнение с онова горе :)

Е да там винаги си вали повече :) мани, че на нова година съм на хижа как ще се качим ми е бедна фантазията :( може да я прекараме по пътищата :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...