Jump to content
BulForum.com

Честит ви 1-ви сняг

Mepk

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Снег се сипе на парцали,

демег дуе, демег вали.

Ем е пухкав, ем е мег,

Демег вали снег.

:D

Ся излязох с една линийка. Пред нас има 8 сантиметра сняг. :laughing: :lol: :laughing: . Дано да продължава така!

Ся излязох с една линийка. Пред нас иам 8 сантиметра сняг. :laughing: :lol: :laughing: . Дано да продължава така!

А да те питам мокър ли е или сух понеже чак довечера ще излизам пък сега много студено и неми се излиза :cry Ако не ме прихванат лудите да излезна да изпуша една цигара навън :D

сняг се вие на парцали,

баба пенa мъкне пак чували.

малка пу*ка пък видяли

вкъщи на топло правела кавали

Малко поезия/романтика ;)

Много хубав сняг вали и се радвам,че вали,защото на Коледа трябва да има сняг.Около блока ми падат клони и излезнах за малко и видях,че има 3 коли горе-долу потрошени,така че,който има кола и я е оставил под дърво,по-добре да я махне,защото,ако стане нещо най-много да му се развали настроението покрай хубавите празници. ;)А снега междудругото е около 25см,става въпрос за Пловдив,поне до нас.

Супер яко е навън ! Сега се прибирам чисто мокър , но си заслужава да се поцелите със сняг :)

Мерсииии :D Честито на всички останали ;) :punk :woot Сия ако спрат и даскалото заради дървена :D :D :D :D :D :D ще съм много благодарен , НООООО как Руската нема учи бе ... я да не ставам смешен ... ако трябва в бункер ша ни натикат ама ша учиммм :(

Мерсииии :D Честито на всички останали ;) :punk :woot Сия ако спрат и даскалото заради дървена :D :D :D :D :D :D ще съм много благодарен , НООООО как Руската нема учи бе ... я да не ставам смешен ... ако трябва в бункер ша ни натикат ама ша учиммм :(

Пешо говориш истината ..ще учим та контролни класни и какво ли не ще правим ... :devil :devil Честит ви хубав пухкав сняг на всички :) :) Вън е прекрасно ...но и студенко ...обаче си заслужава да си вън :rolleyes: :)

e тва вече е сняг :bgrin: малко кофти, че сутринта като излизах нямаше никакви пътеки та лееко се понамокрих, но навън времето е божественярско :lol:

Всичко е хубаво и прекрасно,НО пътищата в Пловдив сааа жив зян!!! :angry1 Не може да са разбере къде е път къде-брудюр!Верно е ,че видях снегорини ама.... те с вдигнати лопати и нищо не правят!

Ще се палат старите чинове, ама в Руската ще се учи! :)

Всичко е хубаво и прекрасно,НО пътищата в Пловдив сааа жив зян!!! :angry1 Не може да са разбере къде е път къде-брудюр!Верно е ,че видях снегорини ама.... те с вдигнати лопати и нищо не правят!

Ще се палат старите чинове, ама в Руската ще се учи! :)

Ся в нащо даскало на първите 2 етажа се едно си в сауна а на другите 2 се едно си се натъпкал във фризера и се надявам поне да ни намалят часовете....ех че обичам зимата!!!!

Честито за снежеца :) Аз много се кефа на снега.....

Обаче както се сещата ЗИМАТА ПАК НИ ИЗНЕНАДА :) :) :)

Тука го нас едно дърво падна в/у три коли и завлече някви кабели... няма проблем.... да не говорим какво представляват булевардите в Пловдив. Яко ... общината си знае работата!

Както някой колеги тук и аз УЖАСНО МРАЗЯ СНЯГ.Какаво му е хубавото?Мокри ми обувките,студено ми е и затва трябва се навличам и по тоя повод сутрин и вечер не ми стигат по 10 минти се навлека или съблека.Трябва да пускам печки за да ми е топло а те харчат скъп ток.Трябва да рина сняг щото съм в къща и имаме двор трябва да гледам някое дърво да не ни падане на гаража и да го строши.И още сумати такива........

Който му се радва да му е честит пък аз си чакам лятото да се пека на плажа и да си пия коктейли пък нека е лоша жегата B)

Едит:Относно това че зимата пак на изненада Замунда едно време много добре го каза казваха:Ми той кмета какво очаква да вали през Декември,ютии ли? ;)

AWeeeee Snegaaa prez Dekemvriiii Dokarva nastroenie osshte po goliamo pokrai praznicite.......

E estestveno che ima dobri i loshi strani no kakvo da se pravi pak sha stava showo...

Dano da niaa parno v uchilishtata i Da Se umajemmm xaxaxa :)

Голямо настроение, няма що. :dry: То да беше към 5 санта, ама то не се спря.

Днес, точно когато трябваше да обикалям половината Пловдив се изсипа най-много сняг. :angry: Първо, че след 11 ч. нямаше свободни таксита. Второ, че след 15 минути мръзнене успях да хвана по случайност 1. Трето, че е студено и улиците тепърва започваха да се чистят и няма как да се върви по тротоара, защото нямаше дори и наченки на пътечка. А последно като реших да повървя пеш, понеже си бях почти до нас ме изпръскаха, а един пубертетски гей нещастен, който сигурно си е взел книжка преди 2 седмици, защото е навършил 18 щях да го изкарам от колата, за дето ми бибипкаше къде ми е акъла, че не ходя по тротоара. Да не говорим, колко време трябва да си суша сега обувките. Просто деня беше прекрасен. :angry1 Едно такова предколедно настроение ме е завладяло, че ми идва да пречукам дядо коледа. А на снежанка само ако знаете какво съм й намислил. :devil

А на снежанка само ако знаете какво съм й намислил. :devil
В тоя студ само със замисъла ще си останеш :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...