nakatak_zick Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Пред нас падат клони от снега... СНяг вали белоснежна мъгла!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Снег се сипе на парцали, демег дуе, демег вали. Ем е пухкав, ем е мег, Демег вали снег. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ся излязох с една линийка. Пред нас има 8 сантиметра сняг. . Дано да продължава така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ся излязох с една линийка. Пред нас иам 8 сантиметра сняг. . Дано да продължава така! А да те питам мокър ли е или сух понеже чак довечера ще излизам пък сега много студено и неми се излиза Ако не ме прихванат лудите да излезна да изпуша една цигара навън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Можеше да изчака още 2-3 дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Да ни е честит Всички живи, здрави и дано да е натрупало така и на Коледа и Нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Ами да ни е честит на всички..сладурски е но май ни хвана неподготвени особено за улиците.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 сняг се вие на парцали, баба пенa мъкне пак чували. малка пу*ка пък видяли вкъщи на топло правела кавали Малко поезия/романтика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 kъщата е пред падане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Много хубав сняг вали и се радвам,че вали,защото на Коледа трябва да има сняг.Около блока ми падат клони и излезнах за малко и видях,че има 3 коли горе-долу потрошени,така че,който има кола и я е оставил под дърво,по-добре да я махне,защото,ако стане нещо най-много да му се развали настроението покрай хубавите празници. А снега междудругото е около 25см,става въпрос за Пловдив,поне до нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Супер яко е навън ! Сега се прибирам чисто мокър , но си заслужава да се поцелите със сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Мерсииии Честито на всички останали Сия ако спрат и даскалото заради дървена ще съм много благодарен , НООООО как Руската нема учи бе ... я да не ставам смешен ... ако трябва в бункер ша ни натикат ама ша учиммм Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Мерсииии Честито на всички останали Сия ако спрат и даскалото заради дървена ще съм много благодарен , НООООО как Руската нема учи бе ... я да не ставам смешен ... ако трябва в бункер ша ни натикат ама ша учиммм Пешо говориш истината ..ще учим та контролни класни и какво ли не ще правим ... Честит ви хубав пухкав сняг на всички Вън е прекрасно ...но и студенко ...обаче си заслужава да си вън Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 e тва вече е сняг малко кофти, че сутринта като излизах нямаше никакви пътеки та лееко се понамокрих, но навън времето е божественярско Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Всичко е хубаво и прекрасно,НО пътищата в Пловдив сааа жив зян!!! Не може да са разбере къде е път къде-брудюр!Верно е ,че видях снегорини ама.... те с вдигнати лопати и нищо не правят! Ще се палат старите чинове, ама в Руската ще се учи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Всичко е хубаво и прекрасно,НО пътищата в Пловдив сааа жив зян!!! Не може да са разбере къде е път къде-брудюр!Верно е ,че видях снегорини ама.... те с вдигнати лопати и нищо не правят! Ще се палат старите чинове, ама в Руската ще се учи! Ся в нащо даскало на първите 2 етажа се едно си в сауна а на другите 2 се едно си се натъпкал във фризера и се надявам поне да ни намалят часовете....ех че обичам зимата!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Мразя сняг . Дано да спре по-скоро, че не ми се мисли каква киша ще стане ако натрупа още малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flooder40 Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Аз също супер много мразя с нега ся ша замръзна и не моа да излезна бати тъпото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Честито за снежеца Аз много се кефа на снега..... Обаче както се сещата ЗИМАТА ПАК НИ ИЗНЕНАДА :) Тука го нас едно дърво падна в/у три коли и завлече някви кабели... няма проблем.... да не говорим какво представляват булевардите в Пловдив. Яко ... общината си знае работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Както някой колеги тук и аз УЖАСНО МРАЗЯ СНЯГ.Какаво му е хубавото?Мокри ми обувките,студено ми е и затва трябва се навличам и по тоя повод сутрин и вечер не ми стигат по 10 минти се навлека или съблека.Трябва да пускам печки за да ми е топло а те харчат скъп ток.Трябва да рина сняг щото съм в къща и имаме двор трябва да гледам някое дърво да не ни падане на гаража и да го строши.И още сумати такива........ Който му се радва да му е честит пък аз си чакам лятото да се пека на плажа и да си пия коктейли пък нека е лоша жегата Едит:Относно това че зимата пак на изненада Замунда едно време много добре го каза казваха:Ми той кмета какво очаква да вали през Декември,ютии ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 AWeeeee Snegaaa prez Dekemvriiii Dokarva nastroenie osshte po goliamo pokrai praznicite....... E estestveno che ima dobri i loshi strani no kakvo da se pravi pak sha stava showo... Dano da niaa parno v uchilishtata i Da Se umajemmm xaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Хубаво е когато има сняг на Коледа Тогава и настроението е повече. Бая сняг обаче се изсипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Голямо настроение, няма що. То да беше към 5 санта, ама то не се спря. Днес, точно когато трябваше да обикалям половината Пловдив се изсипа най-много сняг. Първо, че след 11 ч. нямаше свободни таксита. Второ, че след 15 минути мръзнене успях да хвана по случайност 1. Трето, че е студено и улиците тепърва започваха да се чистят и няма как да се върви по тротоара, защото нямаше дори и наченки на пътечка. А последно като реших да повървя пеш, понеже си бях почти до нас ме изпръскаха, а един пубертетски гей нещастен, който сигурно си е взел книжка преди 2 седмици, защото е навършил 18 щях да го изкарам от колата, за дето ми бибипкаше къде ми е акъла, че не ходя по тротоара. Да не говорим, колко време трябва да си суша сега обувките. Просто деня беше прекрасен. Едно такова предколедно настроение ме е завладяло, че ми идва да пречукам дядо коледа. А на снежанка само ако знаете какво съм й намислил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 А на снежанка само ако знаете какво съм й намислил. В тоя студ само със замисъла ще си останеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Бе то мерака и ината да ги има и всичко може да се постигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.