Jump to content
BulForum.com

Честит ви 1-ви сняг

Mepk

Recommended Posts

Малиии ужас. Какво ви честито. :crazy: Направо, моите съболезнования за първия сняг. :( Днес цял ден не можах да излезна на кафе. А вчера така жестоко настинах. Постоянно кихах от сутринта до вечерта (по 3 пъти на всеки половин час :sick: ). Изкихах си чак далака (много странна форма има, да знаете). Днес продължавам със същата сила. И като видях и че заваля сняг и направо ми идеше да се закопая някъде. Скоро не очаквам да се оправя по тоя начин.

И ти ли Бруте? И при мене нещо подобно се случва. Долу снега!

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Брей не знаех, че Снежанките празнуват имен ден на първия сняг...но звучи готино. В такъв случай много поздрави на бабата и на теб Снежко. Празнувай повече...това ми е пожеланието.

Честито на всички!

Неможах да го видя тоя сняг, защото станах в 15 часа и чак към 16:30 ми казаха, че било валяло сняг, но тогава като погледнах беше само дъжд. :)

Мразя сняг, обаче с него идват червеното вино и червените мръвки. Таке че нека да вали, пък к'вото стане :D .

ЧЕСТИТО! ДА ЖИВЕЕ ЗИМАТА! Обожавам снега :love . :D :P

Сигурно щото баща ти плаща сметките за тока....я го питай него да си каже мнението за зимата... :bgrin:

А иначе на някои места в града е поваляло малко, а в други - изобщо....явно е бил само облак...

e най-накрая дойде и снега... :love

незнам защо, но той ме прави по-енергичен, жив и радостен... :woot

айде честито на всички...който не го харесва да ходи да си спи в хралупата... :zzz

Няма ли край най-после тази зима ???

На Снежко й пожелавам да се позатопли малко ! Или направо да се прекръсти на Жежко :)

:blink: Хора, осъзнайте се, бе! Сняг, белота и чистота, навън мирише на Коледа и на подаръци (тоест на пушек от домашна печка...), вътре - топличко, уютничко, приятничко, котка мърка на дивана, тате готви пръжки с лук, въобще - идилия!

Мразим котка => нямаме котка, мразим пръжки с лук => няма пръжки с лук, то вътре хубаво е топличко ама като се покажеш навън и ти замръзват шишарките... :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...