Mulder123 Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Малиии ужас. Какво ви честито. Направо, моите съболезнования за първия сняг. Днес цял ден не можах да излезна на кафе. А вчера така жестоко настинах. Постоянно кихах от сутринта до вечерта (по 3 пъти на всеки половин час ). Изкихах си чак далака (много странна форма има, да знаете). Днес продължавам със същата сила. И като видях и че заваля сняг и направо ми идеше да се закопая някъде. Скоро не очаквам да се оправя по тоя начин. И ти ли Бруте? И при мене нещо подобно се случва. Долу снега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Брей не знаех, че Снежанките празнуват имен ден на първия сняг...но звучи готино. В такъв случай много поздрави на бабата и на теб Снежко. Празнувай повече...това ми е пожеланието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Честито на всички! Неможах да го видя тоя сняг, защото станах в 15 часа и чак към 16:30 ми казаха, че било валяло сняг, но тогава като погледнах беше само дъжд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Мразя сняг, обаче с него идват червеното вино и червените мръвки. Таке че нека да вали, пък к'вото стане . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 ЧЕСТИТО! ДА ЖИВЕЕ ЗИМАТА! Обожавам снега . Сигурно щото баща ти плаща сметките за тока....я го питай него да си каже мнението за зимата... А иначе на някои места в града е поваляло малко, а в други - изобщо....явно е бил само облак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 e най-накрая дойде и снега... незнам защо, но той ме прави по-енергичен, жив и радостен... айде честито на всички...който не го харесва да ходи да си спи в хралупата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 snejko, 4estit imen den! Da ti e jivo i zdravo imeto i! Exxxxxxxxxxxxx... Edna molka snejna top4ica kak se topi v rakata mi... Tuk pak niama sniag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Жалко наистина, че няма да бъде работата със снега като подписа на Жужи. Ама тва си е нашия филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Няма ли край най-после тази зима ??? На Снежко й пожелавам да се позатопли малко ! Или направо да се прекръсти на Жежко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 айде честито на всички...който не го харесва да ходи да си спи в хралупата... Ще се видим на пролет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Честито и от мене Много е красиво,когато вали сняг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ади , честит ви първи сняг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Честит да ви е на всички и със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Аз вчера бях в истанбул и съм го пропуснал. Да ви е честит все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Ми честито и от мен ... дано да дойде повечко и да натрупа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Еее днес няма сняг тъкмо излизах със шайната Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Neshto sam prospal iavno!? Kade go vijdate tozi sniag? Aaaa moje bi se vkluchvate v neta ot balkana V Plovdiv niama sniag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Вчера валя 2-3 часа...не натрупа, но... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Бати гадния сняг, бати гадната зима Разболях се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Къде го видяхте тоя сняг бе хора? То една прашинка хвръкна...засега И аз не обичам снега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Мразя зимата!Не обичам снега! :ph34r: Жега рулзз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Хора, осъзнайте се, бе! Сняг, белота и чистота, навън мирише на Коледа и на подаръци (тоест на пушек от домашна печка...), вътре - топличко, уютничко, приятничко, котка мърка на дивана, тате готви пръжки с лук, въобще - идилия! Мразим котка => нямаме котка, мразим пръжки с лук => няма пръжки с лук, то вътре хубаво е топличко ама като се покажеш навън и ти замръзват шишарките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Зимата е лошо нещо, ама зима със сняг се понася! 100% truth! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.