Jump to content
BulForum.com

Честит ви 1-ви сняг

Mepk

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

То е един сняг.....

Иначе може да прекаля със загряващите напитки-имам цял пакет чай и един боркан мед. :)

Тихо се сипе първият сняг.

Галено щипе бузките пак.

Де е на двора старият пън?

Снежко затрупа всичко навън.

Шаро е още малко кутре.

Може ли Шаро да разбере?

Колко си глупав Шаро сега,

Колко страхливо гледаш снега.

Честито де...

Честит първи сняг и от мен! :santa: :santa: :santa:

Обръщам се към шофьорите във форума - карайте внимателно, със светлини и слагайте зимните гуми, защото положението става отвратително - наводнени булеварди, дупки пълни с вода, които се маскират и ако някой попадне там не ми се мисли. По улиците е пълно със заспалите шофьори, които още не могат да се адаптират и карат без изобщо да забелязват светофари. В тунела преди няколко часа стана верижна катастрофа, на колелото на SPS замалко се размина.

ЧЕСТИТО! ДА ЖИВЕЕ ЗИМАТА! Обожавам снега :love . :D :P

Малиии ужас. Какво ви честито. :crazy: Направо, моите съболезнования за първия сняг. :( Днес цял ден не можах да излезна на кафе. А вчера така жестоко настинах. Постоянно кихах от сутринта до вечерта (по 3 пъти на всеки половин час :sick: ). Изкихах си чак далака (много странна форма има, да знаете). Днес продължавам със същата сила. И като видях и че заваля сняг и направо ми идеше да се закопая някъде. Скоро не очаквам да се оправя по тоя начин.

Честит първи сняг на всички !!!

snejko, а на теб и честит имен ден :)

Ааа да , snejko , честит имен ден !!! :)

Ааа мерси мерси :) Днес сериозно празнувам имен ден. Като съм се родила се чудели как да ме кръстят и се чудели Симона ли да съм или Стелла. Замалко родата да се изпокара. По едно време завалял сняг и баба ми казала:"Абе вижте какъв хубав сняг заваля, що да не е Снежана?". Най-хубавата част е, че същата тази баба днес има рожден ден и довечера ще имаме двоен празник :)

Ааа мерси мерси :) Днес сериозно празнувам имен ден. Като съм се родила се чудели как да ме кръстят и се чудели Симона ли да съм или Стелла. Замалко родата да се изпокара. По едно време завалял сняг и баба ми казала:"Абе вижте какъв хубав сняг заваля, що да не е Снежана?". Най-хубавата част е, че същата тази баба днес има рожден ден и довечера ще имаме двоен празник :)

Ами ЧРД на баба ти тогава и на теб ЧИД(Честит Имен Ден)!

И аз преди много се кефих на снега,но откакто карам скейт тва ми е един от най-лошите врагове!Поне има сноубордове... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...