Jump to content
BulForum.com

Продавам на търг

Recommended Posts

Продавам на търг

Ati Radeon 9700 pro

Всички знаят за какво става въпрос

Начална цена $100

Стъпка $5

Край на търга-по осмотрение на мой познат,който във всъщност е собственика

Предварително моля да няма спам и некомпетентни изказвания.За желаещите да дискутират може да се направи тема в ''хардуер''

Тези дни може да кача снимки и инфо от собственика-Първи притежател на бижуто

EDIT:Специялно за nonsan:

Търгът е с краен срок нова година 2007-2008

Блиц цена-$250

Наистина искаш да няма СПАМ!

Относно ТЪРГА, basten ти е казал за края на търга.

Относно блиц-ЦЕНА, вземи попрочети малко от ПРАВИЛАТА на ФОРУМА!

Или:

4. При обявяване на търг, продавача определя сам стартовата цена, блиц цената и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО стъпката на наддаване, която да не бъде стотинкова. Изключение правят случаите, в които се продава стока, чиято стойност е в стотинки! При нарушаване на това правило се трие темата !

5. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате. Пример:”[sell] Видеокарта GeForce4 MX440 128MB 128bit”. Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация, която имате за стоката която продавате.

А за самата ВКарта:

Ati Radeon 9700 pro

Всички знаят за какво става въпрос

никой не знае какво Е?

Или аз малко съм недовиждам!

А относно това:

Тези дни може да кача снимки и инфо от собственика-Първи притежател на бижуто

пускай ПОСТА когато имаш ИНФО, или поне си сигурен дали човека изобщо продава.

Защото ,аз лично не съм сигурен.

Оправданията си(за друг компонент), ми ги разказваше надълко и нашироко!

Така,че коментарът ти за

Предварително моля да няма спам и некомпетентни изказвания.За желаещите да дискутират може да се направи тема в ''хардуер''

ми изглежда малко несериозен,както и самата ТЕМА(докато не придобие нормален ВИД)!

Правилата можеш да си ги прочетеш САМ,защото аз съм некомпетентен!

Но макар че съм,такъв,не мисля,че това е спам!

Иначе мога да коментирам не в

тема в ''хардуер''

а в съмсем друга:

Коментиране на проблемите в buy/sell

Специално за Нонсан!!!Понеже вече си пролича "свръх интелекта ти" ще ти поясня:Крайния срок ще бъде оповестен вероятно утре или тези дни в Edit на обявата.Сигурен съм,че си можел да се сетиш,обаче спамаджията си е спамаджия!На него като му кажеш да не спами той направо се самоизяжда отвътре!Написва две изречения натъпкани с всички умни думи които може да измисли(възпроизведе) от бедното си речниче!Пази си здравето,че като гледам ще се пукнеш от злоба

Off:Няма ли ги администраторите и модераторите тука бе???Значи тоя може спокойно да ми скапе продажбата,но кой съм аз да имам претенции-карай да върви

Наистина искаш да няма СПАМ!

Относно ТЪРГА, basten ти е казал за края на търга.

Относно блиц-ЦЕНА, вземи попрочети малко от ПРАВИЛАТА на ФОРУМА!

Или:

А за самата ВКарта:

никой не знае какво Е?

Или аз малко съм недовиждам!

А относно това:

пускай ПОСТА когато имаш ИНФО, или поне си сигурен дали човека изобщо продава.

Защото ,аз лично не съм сигурен.

Оправданията си(за друг компонент), ми ги разказваше надълко и нашироко!

Така,че коментарът ти за

ми изглежда малко несериозен,както и самата ТЕМА(докато не придобие нормален ВИД)!

Правилата можеш да си ги прочетеш САМ,защото аз съм некомпетентен!

Но макар че съм,такъв,не мисля,че това е спам!

Иначе мога да коментирам не в

а в съмсем друга:

XAXAXAXAXA :blowup:

Kaji na koi proizvoditel e kartata, garanciq ima li, kolko nanosekundi sa chipovete, s originalnoto ohlajdane li e i kolkwana li e nqkoga i do kolko, mersi i blagodarq.

Izvinqwai ama tazi karta sled super-mnogo klok edvam stiga 9800Pro koeto pada s mnogo ot 6600Gt, koeto na svoi red se vzima za pod 200$ a ti iskash 250$ blic, spored mene tazi teme e gavra s kypyvachite i e neserioza taka moje da si naddawame do 1000$ ako iskash ?

Ako si koregirash cenite i vnesesh nujnite popravki w temata bih uchastval s nai-golqmo jelanie v tyrga no za sega ne davam dori nachalna cena, ako iskash da si napravish gornica ot twoq priqtel se razberi s nego i ne go luji che mogat da i se vzema 200$ towa moje da bude samo primer za tvoeto nevejestvo, 200$ e struvala no predi godina i polovina a sega e daleche ot proizvoditelnostta koqto se predlaga za tezi pari.

Специално за Нонсан!!!Понеже вече си пролича "свръх интелекта ти" ще ти поясня:Крайния срок ще бъде оповестен вероятно утре или тези дни в Edit на обявата.Сигурен съм,че си можел да се сетиш,обаче спамаджията си е спамаджия!На него като му кажеш да не спами той направо се самоизяжда отвътре!Написва две изречения натъпкани с всички умни думи които може да измисли(възпроизведе) от бедното си речниче!Пази си здравето,че като гледам ще се пукнеш от злоба

Off:Няма ли ги администраторите и модераторите тука бе???Значи тоя може спокойно да ми скапе продажбата,но кой съм аз да имам претенции-карай да върви

Напълно те разбирам ако бях админ щях да му кажа аз на него :angry:

Искам да питам за блиц цената - да не би да има грешка някаква или РС -то ми не е в ред - 250$ (това 250 и долара ли е ?) !!!

Да не би да не е 9700, а да е Х800 примерно, дай по-подробна информация.

И специ"я"лно се пише специално, а "о"смотрение се пише усмотрение, "нова година" е Нова година.

И гаранцията не разбрах колко е още 1-2-3 или повече години.

Edit: В подкрепа съмненията ми :

GB ATI RADEON X800 PCI-EXPRESS, 256MB DDR3, 256bit,TV OUT, DVI, V-TUNER II, retail - с крайна цена 204$ и 3 години гаранция.

Търгът е с краен срок нова година 2007-2008

coyote, помисли си добре дали искаш да продължаваш да постваш в този форум или не... или се отнасяй сериозно или довиждане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...