chem Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Знам, че най-добре се почисват джантите с пескоструй. Даже на панаира съм гледал демонстрация, но това беше многоооооого отдавна. Ако някой знае къде мога да ги изчистя ще съм му много благодарен, защота са с едни дребни отвори и на ръка няма да стане за по-малко от месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Знам, че най-добре се почисват джантите с пескоструй. Даже на панаира съм гледал демонстрация, но това беше многоооооого отдавна. Ако някой знае къде мога да ги изчистя ще съм му много благодарен, защота са с едни дребни отвори и на ръка няма да стане за по-малко от месец. Да те поправя казва се Пясъкоструйник. Какви джанти ще чистиш с него-Кола,колело,мотоциклет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 абе може да кажат че се обаждат неподготвен и не по темата, ама аз лично не бих искал да ми почистват джантите с бил то и много фин пясък. освен ако не е за да се махне покритието им и предполагам да се боядисват след това - иначе ще заизглеждат мисля доста зле. иначе имах един познат който и в момента се занимава с това - зачистване на електронни, високоволтови и подобни тъбла, но не със пясък, а с... пелетки май се казваха - малки като трохички парченца втвърден газ, които е с ефективността на пясък при сваляне на боя например, но не прави никаква мръсотия (какъв беше точно не помня - но нямаше течна фаза - от твърдо състояние направо в газ). ама това е в софия, невярвам да ти свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Джантите са за автомобил, които изглеждат като преплетени спици и е трудно да бъдат почистени по друг начин. Следите от свалянето на боята (защото някой идиот ги е боядисвал) ще се махнат като се потопят за кратко във химическа вана пълна концентрирана солна киселина. Виждал съм резултата -невероятен е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.