Jump to content
BulForum.com

Търся пескоструй

chem

Recommended Posts

Знам, че най-добре се почисват джантите с пескоструй. Даже на панаира съм гледал демонстрация, но това беше многоооооого отдавна. Ако някой знае къде мога да ги изчистя ще съм му много благодарен, защота са с едни дребни отвори и на ръка няма да стане за по-малко от месец.

Знам, че най-добре се почисват джантите с пескоструй. Даже на панаира съм гледал демонстрация, но това беше многоооооого отдавна. Ако някой знае къде мога да ги изчистя ще съм му много благодарен, защота са с едни дребни отвори и на ръка няма да стане за по-малко от месец.

Да те поправя казва се Пясъкоструйник.

Какви джанти ще чистиш с него-Кола,колело,мотоциклет?

абе може да кажат че се обаждат неподготвен и не по темата, ама аз лично не бих искал да ми почистват джантите с бил то и много фин пясък. освен ако не е за да се махне покритието им и предполагам да се боядисват след това - иначе ще заизглеждат мисля доста зле.

иначе имах един познат който и в момента се занимава с това - зачистване на електронни, високоволтови и подобни тъбла, но не със пясък, а с... пелетки май се казваха - малки като трохички парченца втвърден газ, които е с ефективността на пясък при сваляне на боя например, но не прави никаква мръсотия (какъв беше точно не помня - но нямаше течна фаза - от твърдо състояние направо в газ). ама това е в софия, невярвам да ти свърши работа.

Джантите са за автомобил, които изглеждат като преплетени спици и е трудно да бъдат почистени по друг начин. Следите от свалянето на боята (защото някой идиот ги е боядисвал) ще се махнат като се потопят за кратко във химическа вана пълна концентрирана солна киселина. Виждал съм резултата -невероятен е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...