Jump to content
BulForum.com

Купувам поялник

Recommended Posts

купувам поялник за малко пари(5-30-тина лева, не ми се дават повече) и да е със сменяема човка :rolleyes:

Очаквам предложения

EDIT: Вече си намерих!

Дай малко по-изчерпателна информация де!

Това което си дал какво е?

Неможе хората да гадаят какво търсиш.

То за тая цена и изисквания поялници колкото

искаш нови за по 4.50Лв по магазините.

Има ги навсякъде!

Квазера,ВикиВат и по-малките магазини. ;)

Само остава да идеш и да си харесаш.

знам какво има за 5 лева.. ако някой има поялник и не му трябва да го предлага - с него ще се запояват ИС. Аз съм любител и нямам никакви претенции...

знам какво има за 5 лева.. ако някой има поялник и не му трябва да го предлага - с него ще се запояват ИС. Аз съм любител и нямам никакви претенции...

От Квазера си взех любителски за 2,80 лв.

Иди в магазин Импулс, тел - 62-34-39, за 20-ина лева има чудесни поялници с регулатор, стойка, сменяема човка ! Аз съм с такъв и съм доволен! Преди него изгорих сума ти боклуци от 2-3 лева.

Ами съвета ми е да си вземеш индукционен и то не за друго ами щото бързо загрява и по бързо ще махаш човката от крачетата а това както знаеш е много важно за да не прегряват елементите(с постоянно включените поялници това се случва понякога защото когато един поялник стои включен повече от 15 минути развива изненадващо за мен самия висока температура) най добрия вариант е писалка с терморегулатор щото хем ще го загряваш според дадения елемент хем е тъничък и се провира навсякъде(ето тук е слабото място на индукционните хем са обемисти хем тежат) да ама за такава писалка 30 лева няма да те оправят (освен ако нее някъв китайски боклук) докато индукционния можеш да си го намериш на руския втора употреба за 5 лева или нов за 15 до 30 -успех в запояването :X

Ot Conrad si vzeh predi vreme dosta dobur poqlnik za 18 leva no chovkite sa mu malko skupi po 6-8 lv.

Inache v kapana do kome-ta ima oshte edno magazinche kudeto ima edni s regulirovka na temp. kopie na poqlnici Veler suotvetno sus takiva chovki no sa po okolo 50 lv.

Za virtuozo_ ... tochno za integralni shemi vuobshte ne se preporuchva indukcionen, kolkoto do burzoto zagrqvane vseki po dobur poqlnik si e zagrql za 30-40 sec i sled tova pochvash da si zapoqvash kolkoto iskash mojje i cqla sedmica bez da spirash.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...