Jump to content
BulForum.com

Конзолна Тема

Lil Scrappy

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

И Bayoneta ми е в списъка. Много добре изглежда. Само дето трябва да взема един 2ТБ хард преди това. :D

Иначе не е Bayoneta тая игра дето я гледах. Друга беше. Онази беше по-антична. Bayoneta е някакси по-модерна.

А Heavenly Sword е по-стара. Тоя трейлър го гледах около 2010 и играта не беше излезла още. Ако я намеря, ще пиша тук коя е. :)

• 3 months later...

Да вдигна малко темата :)

като гледам какъв hardware ни готви новото PS4 май ПС-то ще продължавам да си го ползвам само за нет, по късно тази година разбрах че ше има повече информация и за новият хбох !

Друго си е човек да се опъне на дивана и да разцъква добра игра от няколко метра, а не пред монитора :)

Да вдигна малко темата :)

като гледам какъв hardware ни готви новото PS4 май ПС-то ще продължавам да си го ползвам само за нет, по късно тази година разбрах че ше има повече информация и за новият хбох !

Друго си е човек да се опъне на дивана и да разцъква добра игра от няколко метра, а не пред монитора :)

Информация за двете конзоли ще има на E3 през юни, въпреки че Сони направиха едно кратко превю на PS4 преди няколко седмици.

Иначе конзолната промивка е подействала здраво при теб. Диванчето, джойстичето - идилия. Не че същата глупост не може да се направи и с 1 hdmi кабел от компа към телевизора и wireless пад по избор...

То че може може, но има други причини които правят конзолата по добра от към гейминг, има заглавия които на да ли ще видят бял свят за ПС и за да се изкара максималната графика всичко на най високи настройки трябва добра видео карта която не е никак евтина !

Всеки си има предпочитания !

• 2 years later...
  • 1 year later...

Попаднах на оферта във френския амазаон за PS4 на цена от 200 евро. При цени от по 800 лв. тук смятам, че е оферта. Ако някой има желание да спести някой лев: https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01GVQVQH2/?condition=new 

Конзолата е нова, но май е с UK плуг (2 лв. е преходника).

Цената тук е 599лв без никакви отстъпки. В момента в озон.бг има промоция, която ти намалява още 7% ако платиш с Виза. Ако вземеш един от пакетите с игра, цената може да ти излезне само малко по-висока от тази на Френския.

Само един магазин в тоя Амазон продава на тая цена като гледам. Другите си продават на реалната от 300 евро. Много съмнително.

Плейстейшъните са продукти, които не варират в цената, дори и при разпродажби, че и дори и в други държави. Цената им се контролира директно от Сони, по простата причина, че нямат аналог.

Внимавай с тая покупка.

Също така 500ГБ не стигат. Но пък с новия ъпдейт ще може да се ползва външен диск, а вътрешния се сменя лесно с всеки диск от лаптоп.

Попаднах на оферта във френския амазаон за PS4 на цена от 200 евро. При цени от по 800 лв. тук смятам, че е оферта. Ако някой има желание да спести някой лев: https://www.amazon.fr/gp/offer-listing/B01GVQVQH2/?condition=new 

Конзолата е нова, но май е с UK плуг (2 лв. е преходника).

800лв струва PRO-версията на ПС4. Нормална 4-ка 500ГБ в Пулсар например е 599лв, може да се намери и за по-малко.

A това, което ти си гледал, вероятно става въпрос за refurbished-конзола. 

w00x кога ще е този ъпдейт за външния хард диск,че 500гб наистина са малко и постоянно трия нещо.

Ами не знам. В бета релийса е.

http://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/3/14496638/playstation-4-external-hard-drive-support-software-update

Абе изпадат и тука по евтини ама трябва да дебнеш за промоции.Аз примерно я купих за 490 лева от Пулсар.По Коледа ама беше само за 2 дни промоцията.

Абе изпадат и тука по евтини ама трябва да дебнеш за промоции.Аз примерно я купих за 490 лева от Пулсар.По Коледа ама беше само за 2 дни промоцията.

Тя промоцията тогава беше за всички магазини. Пулсар, Плесио, еМаг, Ozone. Бяха я пуснали със 100лв по-евтино. Промоциите на тези конзоли се регламентират от Сони и са за цял свят. Не са като при другите продукти, когато някой си произволен магазин може да намали цената по свое усмотрение.

500ГБ са недостатъчни обаче. На мен всичките ми игри са на дискове и хард диска (1ТБ) е на половина пълен. Не знам какво щеше да става ако бяха дигитални покупки.

Edited by w00x

500ГБ са недостатъчни обаче. На мен всичките ми игри са на дискове и хард диска (1ТБ) е на половина пълен. Не знам какво щеше да става ако бяха дигитални покупки.

Така е, защото при новото поколение конзоли дори и игрите на дискове трябва първо да се инсталират на харда. Всъщност не знам как е при PS4, аз съм с Xbox One и трябва да инсталирам всичко. На старото ми 360 не беше така- само пъхаш диска и след 5 секунди вече играеш, няма инсталации, няма нищо. И понеже всичките ми игри бяха на дискове, така и не успях за 3 години да запълня 250-те гиги харддиск. А сега на единицата имам 500ГБ и съм вечно на 90%  :notify:  

Така е, защото при новото поколение конзоли дори и игрите на дискове трябва първо да се инсталират на харда. Всъщност не знам как е при PS4, аз съм с Xbox One и трябва да инсталирам всичко. На старото ми 360 не беше така- само пъхаш диска и след 5 секунди вече играеш, няма инсталации, няма нищо. И понеже всичките ми игри бяха на дискове, така и не успях за 3 години да запълня 250-те гиги харддиск. А сега на единицата имам 500ГБ и съм вечно на 90%  :notify:  

Слагам диска с играта и веднага мога да започна да играя, дори без да ъпдейтвам при наличието на ъпдейт.

Има неща, които трябва да се инсталират, но не на всяка игра. Забелязах обаче, че нещо не е наред.

Може инсталацията да не е видима за потребителя, но пак да се случва, защото GTA ми заема 62GB на диска на конзолата, въпреки че го играя от диск и ъпдейта преди първоначалното пускане беше "само" 16GB.

Слагам диска с играта и веднага мога да започна да играя, дори без да ъпдейтвам при наличието на ъпдейт.

Има неща, които трябва да се инсталират, но не на всяка игра. Забелязах обаче, че нещо не е наред.

Може инсталацията да не е видима за потребителя, но пак да се случва, защото GTA ми заема 62GB на диска на конзолата, въпреки че го играя от диск и ъпдейта преди първоначалното пускане беше "само" 16GB.

Ти може да я играеш веднага обаче ъпдейта си върви.

Ясно, значи тази простотия с инсталирането е само при Ексбокс 1. Да им се чуди човек на микромеките... 

Ти може да я играеш веднага обаче ъпдейта си върви.

Да де, но не е нижно да чакам цялата инсталация да свърши преди да играя, както беше на ПС3 примерно. Имаше първоначална инсталация без значение дали си с диска или не. Тук също май го видях на някоя игра, но не се сещам на коя. Преди 1 ден сложих за първи път диска на Rise of the tomb raider. Играта започна да сваля ъпдейта 2Гб и си ми даде веднага да започна да играя без ъпдейт.

Ясно, значи тази простотия с инсталирането е само при Ексбокс 1. Да им се чуди човек на микромеките...

Ами не знам какво се случва, нали ти казвам. Rise of the tomb raider си свали 2ГБ, но сега като я гледам, пише, че заема 22. Явно на даден етап мести цялата нужна информация за по-бърз достъп, но ти позволява все пак в самото начало да си пуснеш играта веднага, без да чакаш инсталация. И все пак, тоя вариант, дори и да заема същото място, както при Ексбокс-а на края, е по-добре, защото позволява да играеш веднага без чакане.

А колеги тъкмо съм се сетил да попитам!Имали някъде и възможна ли е размяна на игри за PS4?Питам,защото аз имам вече 3 игри,които съм превъртял.Дори да е само за изиграване размяната?

А колеги тъкмо съм се сетил да попитам!Имали някъде и възможна ли е размяна на игри за PS4?Питам,защото аз имам вече 3 игри,които съм превъртял.Дори да е само за изиграване размяната?

Има група във фейсбук за феновете на ПС4:https://www.facebook.com/groups/psn.bg/

Има и друга група, конкретно за продажба/размяна на игри: https://www.facebook.com/groups/293552467479502/

Пробвай там, много хора си разменят/продават игри.

Аз лично участвам във същата група, като първата, но за Ексбокс, и съм си разменял игри през Еконт с други участници.

Естествено OLX също е вариант.