NeRoX Posted June 8, 2008 Share Posted June 8, 2008 Аз да попитам някой има ли инфо къде в момента има Premium-и с BenQ, че ще се купува кашонче вече... Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Днес капарирах един Premium Bundle с Halo 3 в Технополис. Сега остава да чакаме! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 18, 2008 Share Posted June 18, 2008 Взех го кашона да ми е честит! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 19, 2008 Share Posted June 19, 2008 Браво ! Някой да е чувал някакви новини за орб в последно време ? Аз преди малко прочетох , че ще се пуска през средата на следващият месец ... сега бил в затворен бета тест с малко потребители и това ме учуди как по всички сайтове са объркали датата за излзизането . п.п. Такава новина явно доста фрапира хората . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Браво !Някой да е чувал някакви новини за орб в последно време ? Аз преди малко прочетох , че ще се пуска през средата на следващият месец ... сега бил в затворен бета тест с малко потребители и това ме учуди как по всички сайтове са объркали датата за излзизането . п.п. Такава новина явно доста фрапира хората . ОРБ?! Явно пак съм назад с инфото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Ето поста с информацията за това нещо . ЛИНК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 Вече си имаме кашони, so we don't care Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 20, 2008 Share Posted June 20, 2008 (edited) Ето поста с информацията за това нещо .ЛИНК Боже, как може да съм толкова зле?! Аз да съм пуснал инфото и да не знам след време за какво става въпрос! Според мен това няма да се случии никой няма да го позволи, защото производителите на конзоли ще загубят много от това. Както се и вижда април месец мина и няма никакво инфо такаче... Вече си имаме кашони, so we don't care Вярно е! PS: Случйно, ако някой знае от къде мога да си сваля демота за X360 да свирка. Единственото в Българските тракери, което намерих е NFS:PS в Zamuna и чесно казано очудващо за мен си тръгна без проблем. В Live не мога да се логна зареди шибания MAC код на GGbit и трябва да си купувам рутер за напред. Та си търся сега от къде да си сваля демота... Edited June 20, 2008 by NeRoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted June 24, 2008 Share Posted June 24, 2008 някой знае ли дали в ус/еу рилиисите на мгс3 има вариант аудиото да е японското със англииски титри? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 някой знае ли дали в ус/еу рилиисите на мгс3 има вариант аудиото да е японското със англииски титри? Не вярвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Имам си Guitar Hero 3 вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 (edited) Имам си Guitar Hero 3 вече Честио! Пожелавам много часове безавариино куфеене! Edited June 26, 2008 by NeRoX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted July 3, 2008 Share Posted July 3, 2008 Да се похваля вече съм с хакната конзолка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Ам свалих си Street Fighter Alpha 3,за да се върна към детските си години като геймър,когато мачках наред с Ryu...да ама не .Всичко съм забравил...някой може ли да даде някакъв съкратен списък с неговите спешъли?Рових се в интернет и нищо не намерих-само купища ревюта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 Въптоса ти май се отнася до темата за емулатори , но все тая ... ето ти ги . В игн ги има между другото и то на повечето игри . Не си търсил достатъчно . п.п. Не знам дали са тези все пак . Regular Moves: Hadoken | \ -> + P v o [fireball] Fake Fireball (A- & V- only) | \ -> + T v o [fake fireball, duh!] Shakunetsu Fireball <- / | \ -> + P o v o [strong fireball] Shoryuken -> | \ + P v o [uppercut] Tatsumaki Senpukyaku | / <- + K v o [spinning jump kick] Super Combos: Metsu Shoryuken (A- only) | \ -> | \ -> + K v o v o [must be close; multiple uppercuts; level 3 only] Shin Shoryuken | \ -> | \ -> + K v o v o [perform far from opponent] Shinku Hadoken (A- & X- only) | \ -> | \ -> + P v o v o [powered-up Hadoken] Shinku Tatsumaki Senpukyaku (A- only) | / <- | / <- + K v o v o [powered-up Tatsumaki Senpukyaku] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 някой знае ли къде в пловдив мога да си намеря аркаден стик за пс2? че си дръпнах third strike ама ме попорват с тъпия контролер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 21, 2008 Share Posted July 21, 2008 Повече търпение. С кръстачката на PS пад можеш да развиеш скорост, която няма да развиеш на стик. Това само при условие, че играта ти позволява да използваш дигиталния кръст де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 някой има ли PS3 ? и ако някой има колко му е излязло чипването междо другото на кви телевизори играите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 На моя ПС3 чипването ми излезна безплатно. От магазина ми го чипнаха, даже ми направиха отстъпка от 1500лв ако ч купя чипната. Луда работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 добре ся не съм мн навътре в нещата ама нали чисто ново ПС3 ти струва 800 лева ? просто да се информирам щото мисля да си взема с едно ново ТВ и да знам колко пари трябва да изнамеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Няма чип за пс3 още . В момента хора се занимават с хакването на пс3 биоса , но не и с правенето на свястен чип . Има няколко разработки и програмки с които се твърди , че може да се играят пиратски игри ... не ти ги препоръчвам . п.п. Като цяло е така работата (го легал енд бай да пс3 дискс) с тази конзола за сега . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Wii чипват ли? С жената решихме, че ако ще се купува, ще е Wii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 (edited) Защо изобщо питаш такива работи ? Само го флашват за момента ! Изобщо не знам дали чипват уий (чипват) ... не знам дали работи обаче . п.п. Нали си имате търсачка , използвайте я малко и се разтърсете в няколко сайта да видите . Edited July 25, 2008 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Ами използвах я и поне на 5 места пише, че има чипове за Wii Какво ме омайваш тука, че нямало. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts