Crazy_Hamster Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 4udq se dali da ne si vzema tova https://www.ozone.bg/index.php?p=product&am...&product=56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Значи последно време се надъхах много да си купувам конзола и искам да попитам XBOX 360 или Playstation 3 ...прочетох цялата тема и така и не можах да разбера плюсове на едната и на другата...надявам се да ми помогнете с избора...а и освен това гледам XBOX-а има някакви варианти от типа на "VALUE PACK" ... "ELITE SYSTEM" и т.н. и за тях ако може да ми кажете каква е разликата и кое е по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 В крайна сметка искаш да си вземеш Xbox 360, заради много по-голямото разнообразие от игри за нея и заради Xbox Live Arcade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Еми там е работата че все още не съм решил какво искам за това питам... мерси и за твоето мнение де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Az si kupih http://plesio.bg/product.php?product_id=23...section_id=1290 predi 2 sedmici. 6te ti kaja za6to se sprqh na Xbox 360. Pyrvo po-evtin e ot PS3 i vtoro flashva se i si cyka6 igri svaleni ot neta. Ina4e trqbva da se davat po 130 kinta za igri. V harduerno otno6enie PS3 moje i da e po-mo6tna, no tova e drug vypros. Ima si eksluzivni igri i za 2te konzoli i vinagi 6te ima. Misla skoro da si zema Guitar Hero 3 i da razcepvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Хамстер, вземи си го за PC бе, идеален порт е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Az za PC go imam, kitara nqmam Pyk i si e drugo da se pliosna po sredata na hola na selo pred golemiq televizor i da bi4a stoiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Хахаха , ще си взема апарата и идвам да те снимам . Аз пък стигнах до извода , че цените в България няма да паднат повече (за gamecube говоря сега) от тези в момента . Ще си взимам другата конзола при първа възможност . п.п. С карта вместо модчип ми е перфектно ... ама тук няма такива карти от тоя модел по магазините и това не е много добре . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Аз купих PS2 варианта заради китарата, тя си бачка и на PC. Иначе, няма да бичиш много стойки, на горните две трудности по-скоро ще стоиш с прехапан език от зор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Някой може ли да ми каже къде в Пловдив хакват PSP-та. Трябва ми за phat и за slim версии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) Някой може ли да ми каже къде в Пловдив хакват PSP-та. Трябва ми за phat и за slim версии. Срещу кафе Avenue в Jar computers.Цената беше към 20 лева. Edited April 24, 2008 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syrax Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 (edited) 4udq se dali da ne si vzema tovahttps://www.ozone.bg/index.php?p=product&am...&product=56 мм това май 6те вър6и работа Edited April 24, 2008 by syrax Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Абе много скъпо го раздават за конзола , която не се поддържа от производителя .Аз си мислех , че няма да е повече от 250 лв , а сега като ги гледам не виждам голяма разлика в пакетите ама цената си е писана 5 за 4 , но трябва да се провери . Наистина ми се стори малко скъпо ... скоро ще отида да се помотая на там и ще ги пгледна ама ако не е паднала ще гледам пс2 да си взема . п.п. Заслужи го от всякъде . Чакам дата, място и час. 4udq se dali da ne si vzema tovahttps://www.ozone.bg/index.php?p=product&am...&product=56 Попринцип би трябвало да са изчистили този проблем и скоро не съм чувал за случай с прегравяне, но зада си по-спокоен си вземи ако искаш. Цената е добра. А какво стана с хакването? Нищо не писа. Значи последно време се надъхах много да си купувам конзола и искам да попитам XBOX 360 или Playstation 3 ...прочетох цялата тема и така и не можах да разбера плюсове на едната и на другата...надявам се да ми помогнете с избора...а и освен това гледам XBOX-а има някакви варианти от типа на "VALUE PACK" ... "ELITE SYSTEM" и т.н. и за тях ако може да ми кажете каква е разликата и кое е по-добре Трябва да прочетеш версус тема. Така надали ще разбереш истинската разлика. Аз лично съм за кашон. Бих ти предложил да прочетеш тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry768518 Тук съм изписал много и се водеше голям спор. Мисля, че ще получиш нужната информация. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Чакам дата, място и час. Попринцип би трябвало да са изчистили този проблем и скоро не съм чувал за случай с прегравяне, но зада си по-спокоен си вземи ако искаш. Цената е добра. А какво стана с хакването? Нищо не писа. Трябва да прочетеш версус тема. Така надали ще разбереш истинската разлика. Аз лично съм за кашон. Бих ти предложил да прочетеш тази тема: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry768518 Тук съм изписал много и се водеше голям спор. Мисля, че ще получиш нужната информация. Ми хакването ще става лятото Юли месец някъде. Аз до края на юни съм на бачкане в София и ще си идвам през седмица и няма да играя много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Срещу кафе Avenue в Jar computers.Цената беше към 20 лева. Мерси за информацията, след 2-3 седмици ще потарся за да видя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
syrax Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Ми хакването ще става лятото Юли месец някъде. Аз до края на юни съм на бачкане в София и ще си идвам през седмица и няма да играя много. ей и аз искам да питам за хакването 4е ся 6е си зимам и искам някои да ми го фла6не(от пловдив) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Току-що си взех Burnout-a и утре ще разцепвам якооооооо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Искам да попитам къде в Пловдив и колко струва разкодиране на PS2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Някой знае ли къде в Пловидв има сервиз за Xbox360? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Imam Playstation3 i na kutiqta mi pi6e 4e moga da igraq igri koito sa prednaznacheni za PS2 no ne6to nestava. Mislq 4e trqbva da se obnovi versiqta na softwear-a,no ne sym siguren.Nqkoi ako znae neka mi helpne. Blagodarq predvaritelno!! sry che pisha taka no sym v zala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 Imam Playstation3 i na kutiqta mi pi6e 4e moga da igraq igri koito sa prednaznacheni za PS2 no ne6to nestava. Mislq 4e trqbva da se obnovi versiqta na softwear-a,no ne sym siguren.Nqkoi ako znae neka mi helpne. Blagodarq predvaritelno!!sry che pisha taka no sym v zala За да играеш игри за PS2 конзолата трябва да ти е 60 ГБ, обнови си версията и влез във PS Store, там съм виждал за сваляне софтуер който ти позволява точно това.Не съм го пробвал защото моята PS3-ка е 40 ГБ, но ако се разровиш ще го намериш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feral_Ghost Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Пи4ове, каква е цената на един multitap? И кажете някои заглавия за ps2( освен Fifa Street 2), които да поддържат въпросния multitap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Някой знае ли къде в Пловидв има сервиз за Xbox360? Отиди в новата Мултирама в Пловдив там мисля, че ще ти помогнат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Отиди в новата Мултирама в Пловдив там мисля, че ще ти помогнат. Нямат сервиз там.Питал съм ги.Ако конзолата ти е от там и се прецака евентуално ще ти я пратят в София. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Нямат сервиз там.Питал съм ги.Ако конзолата ти е от там и се прецака евентуално ще ти я пратят в София. Тогава вариантите са 2 - София и Варна. А какъв е проблема, ако мога да попитам! Червните лампички да не би? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts