liquid Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 (edited) Red Ring of Death е, ще ти я сменят ако не си си прецакал гаранцията ако ти се случи, не са толкова чести особено ако се постараеш да са добре охладени, а ако вземеш такива с BENQ са и доста по-тихи(така и не разбрах обаче кои са най-добрите), на всичкото от горе има повече излезнали игри, не е безбожно скъпа за всичко това. Нямам идея в България как хората могат да си взимат PS3 (толкова пари изцяло и само за игри), че даже и да ги препоръчват (а сигурно, както и с хбокс-а, са по-скъпи от чужбина). Edited December 5, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Microsoft denied the problem and refused to replace affected Xboxes." това е глупост. Ако не ти е изтекла гаранцията и не си я нарушил нищо не могат да ти кажат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 (edited) http://www.xbox.com/en-US/support/systemse...rantyupdate.htm http://www.llamma.com/xbox360/news/Xbox-36...c-Scratched.htm Лошото е, че освен фен на ралита и ФПС съм голям почитател на игри тип God of War/Devil May Cry/Assassin's Creed, а до колкото разбирам такива са рядкост за бокса. За момента поне изглежда 360 е по-добра инвестиция от ПС3 (макар, че ПС3 20ГБ да не изглежда лошо, но пък проблема с пиратките си остава на лице). Като гледам цените на ПС3 и хбокс в амазон и ми се плаче като ги сравня с нашите... Всъщност, това са горе-долу цените тук: PS 3 - 60GB - 660$ PS 3 - 40GB - 580$ X360 Premium + Halo3 - 609$ Х360 пак излиза по-добрата инвестиция, предвид това, че ПС3 игрите струват по 130лв, а вече около година след излизането на конзолата няма измислен начин да се подкарват пиратски игри. Edited December 5, 2007 by liquid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Да речем утре измислят чип за PS3-то. И как ще записваш игри за него и от къде ще ги взимаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 От това, което прочетох по темата останах с впечатлението, че хората предимно работят върху начин да се подкарат игрите от харда на ПС3 с ISO Loader, а не да се чипоса и да се записват на BR дискове. От друга страна ПС3 е по-добре защото чете и БР, а това си е добре за бъдеще, спестява отделно пари, а може да си взема и такъв телевизор (планирано е в далечното бъдеще), да не говорим, че в близките поне 5 години игрите за ПС3 ще стават все по-добри, защото сега, до колкото разбирам, въобще не доближават възможността на хардуеъра на ПС3-то с мощния процесор и др. джаджи и самите разработчици тепърва започват да пишат така, че игрите да използват възможно най-много този хардуер. Каквото и да си приказваме, най-добре е комбо- X360+PS3 и ти е мирна душата, ама нали сме в България и ще си мизерстваме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 В момента нещата за x360 са по-розави.Освен това една от най-новите новини е че великата фирма разработчик на конзолни игри Atlus ще си вади игрите само за x360 вече,а доста голяма част от ps2 класиките бяха от atlus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Не я знам тази фирма и игрите и, но от 3 сайта четох, че стават official third party ала-бала, но никъде не пише, че ще са X-BOX 360 exclusive. Може би ще вадят първо игрите за Х360, съмнява ме да си затворят пазара, доста нелогично ми звучи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 В момента нещата за x360 са по-розави.Освен това една от най-новите новини е че великата фирма разработчик на конзолни игри Atlus ще си вади игрите само за x360 вече,а доста голяма част от ps2 класиките бяха от atlus нали се сещаш само къде точно е хардкор фенбазата на атлус и колко са продадените боксове в япония? ако игрите им са ексклузивки за кашона ше фалират доста бързо иначе личното ми мнение е,че в момента не си заслужава нито една от конзолите на пазара. сумарно трите конзоли имат не повече от 3-4 игри,които заслужават някакво внимание,останалото е плява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Е, съмнява ме това да е така. Само в уикипедия има списъци и за двете конзоли, които съдържат по над 300 заглавия. Нима от 300 само 3 си заслужават? Нямам кознола, но шансъхт това да е така както казваш ми се струва отчайващо малък . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 гледаш заглавия от миналата генерация актуалните игри за пс3,копи пейст от пс3фенбойче Resistance: Fall of Man - мултиплейър шутъра за пс3.айде нема нужда MotorStorm - колички.читави конзолни рейсъри колкото искаш. Heavenly Sword - 4 часа съмнително добър геймплей от типа god of war. FolkLore - изглежда интересно Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction - старите ретчет и кланк с по-добра графика. WarHawk - мулти ориентирано.уж била добра игра,но не оправдава покупка на пс3. Eye of Judgment - това дори не разбрах какво е,няква игра с кари ли,какво? Stranglehold Collector's Edition (With Hard-Boiled on the same disc) - дори не го знам какво е. Virtua Fighter 5 - тупалка,такива с лопата да ги ринеш Oblivion (Graphically superior to 360 version) - мултиплатформено Call of Duty 4 - мултиплатформен шутър,при това 4-та част на една до болка позната ми боза Unreal Tournament 3 (In a few days anyhow) - ънриил.за конзола.....мъка,мъка.при това май е мултиплатформено това чудо. Time Crisis 4 - некъв аркейд? Rock Band (Doesn't even need a USB hub, unlike the 360 version) - ъъ,тва ще е подобно на guitar hero може би,тотално безсмислен жанр по мое лично мнение. Ninja Gaiden Sigma - нинджа гайден блек с неква по-хубавка графика и добавени екстрички към оригиналната версия.направо е грехота да искат пари за това чудо Uncharted: Drakes Fortune - dude rider,играта получава добри отзиви,само дето е кратичка,а и мен тоя жанр нещо не ме влече. за кашона има малко повечко игри,но повечето добри са също мултиплатформени,а като се добави и към това 33% шанс да ти изпуши конзолата - не мерси уии-то няма да го коментирам,таргет аудиторията на тая конзола са предимно децата и кежуъл геймърите,библиотеката от игри е съставена предимно от разни мини-игрици и ако не си някъв ултра върл фен на марио спокойно можеш да я пропуснеш. след година-две ще се понатрупат добри игрици (освен ако сони не изхвърчи от конзолната надпревара),а до тогава - ше събирам пари за 40 инчове лцд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_games Като гледам годините на издаване, не са за Xbox, а за 360. http://en.wikipedia.org/wiki/Playstation_3_games Доста са TBA, но все пак има доста, които са излезнали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 повече от половината са tba/2008 а колко ще са добри никой не знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Virtua Fighter 5 - тупалка,такива с лопата да ги ринеш Незнам,ама тва беше титанична глупост. Това е може би най-добрата 3d fighting игра излизала някога... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 гледаш заглавия от миналата генерация актуалните игри за пс3,копи пейст от пс3фенбойче Resistance: Fall of Man - мултиплейър шутъра за пс3.айде нема нужда MotorStorm - колички.читави конзолни рейсъри колкото искаш. Heavenly Sword - 4 часа съмнително добър геймплей от типа god of war. FolkLore - изглежда интересно Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction - старите ретчет и кланк с по-добра графика. WarHawk - мулти ориентирано.уж била добра игра,но не оправдава покупка на пс3. Eye of Judgment - това дори не разбрах какво е,няква игра с кари ли,какво? Stranglehold Collector's Edition (With Hard-Boiled on the same disc) - дори не го знам какво е. Virtua Fighter 5 - тупалка,такива с лопата да ги ринеш Oblivion (Graphically superior to 360 version) - мултиплатформено Call of Duty 4 - мултиплатформен шутър,при това 4-та част на една до болка позната ми боза Unreal Tournament 3 (In a few days anyhow) - ънриил.за конзола.....мъка,мъка.при това май е мултиплатформено това чудо. Time Crisis 4 - некъв аркейд? Rock Band (Doesn't even need a USB hub, unlike the 360 version) - ъъ,тва ще е подобно на guitar hero може би,тотално безсмислен жанр по мое лично мнение. Ninja Gaiden Sigma - нинджа гайден блек с неква по-хубавка графика и добавени екстрички към оригиналната версия.направо е грехота да искат пари за това чудо Uncharted: Drakes Fortune - dude rider,играта получава добри отзиви,само дето е кратичка,а и мен тоя жанр нещо не ме влече. за кашона има малко повечко игри,но повечето добри са също мултиплатформени,а като се добави и към това 33% шанс да ти изпуши конзолата - не мерси уии-то няма да го коментирам,таргет аудиторията на тая конзола са предимно децата и кежуъл геймърите,библиотеката от игри е съставена предимно от разни мини-игрици и ако не си някъв ултра върл фен на марио спокойно можеш да я пропуснеш. след година-две ще се понатрупат добри игрици (освен ако сони не изхвърчи от конзолната надпревара),а до тогава - ше събирам пари за 40 инчове лцд По писимистичен коментар не съм виждал от месеци. Искренно се смях с коментарите ти в/у дадените заглавия. Мога ли да попитам теб какви игри те влечат? Майче никакви или може би си фен на бозавите RPG-та? За кашона не знам, но смятам да поем този "33%"-тов шанс. Лично аз най-потривам ръце за PGR4! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Лично аз най-потривам ръце за PGR4! ми лошо няма,потривай си,щом те влече горното си е лично мнение(даже излишно съм го споменал),не ангажирам никого с него. няма да тръгна да ви отказвам да си купувате конзола я Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 ми лошо няма,потривай си,щом те влече горното си е лично мнение(даже излишно съм го споменал),не ангажирам никого с него. няма да тръгна да ви отказвам да си купувате конзола я Да, така е! Извинявам се за по-острия коментар! Иначе да racing жанра ми е любим, най-вероятно, защото обичам автомобили като цяло. Иначе играта е просто велика. По-красиво и страхотно и изпинано нещо не бях играл до сега. Лично според мен новото NFS не може да и стъпи и на малкия пръст, въпреки че притежателите на X360 смятаха PGR4 като загряфка преди "ГОЛЯМОТО" NFS... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Да, така е! Извинявам се за по-острия коментар! Иначе да racing жанра ми е любим, най-вероятно, защото обичам автомобили като цяло. Иначе играта е просто велика. По-красиво и страхотно и изпинано нещо не бях играл до сега. Лично според мен новото NFS не може да и стъпи и на малкия пръст, въпреки че притежателите на X360 смятаха PGR4 като загряфка преди "ГОЛЯМОТО" NFS... А какво точно значи-PGR съкращението Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalisto Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 - Project Gotham Racing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 А какво точно значи-PGR съкращението Project Gotham Racing 4 ако не се лъжа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 (edited) само малко оффтопик : Моля ви се престанете да критикувате НФС-то тва сигурно 3/4 от хората които имат лошо мнение за играта не могат да я дадат на абс. мах от графика и не им харесва поради тази причина... и да не е изцяло оффтопик : Тая игричка(PGR4) само за Конзоли ли е ? Edited December 16, 2007 by Herbye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Първо искам да си извиня, че не съм казал PGR от какво е съкращение. Просто съм изключил. Иначе играта е само и конзоли и то само за XBOX. 1-цата и 2-ката са за XBOХ, а 3-ката и 4-ката са за XBOX 360. Иначе Hyrbie, нямам нищо против NFS поредицата и ти го знаеш много добре. В skype съм броил дните поредната част, но чесно казано тази нещо не ми направи впечатление, но просто ако пробваш PGR4 ще се побъркаш (поне така си мисля де). Иначе ProStreet-а го играх на HD Samsung 32' 720p (това ще рече по-добра графика от колкото и си мечтаеш да видиш), но пак не ме впечтли толкова. PGR-а си е PGR... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 rgb кабела ли е най-добрият вариянт(графика) за пс2 с лсд телевизор? пс2ката няма хдми нали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 (edited) пс2ката няма хдми нали? когато пс2 е излезнал hdmi не е бил измислен Edited December 18, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 ок мерси искам да питам и още нещо може би за вас незначително. Игра като нфс про стрийт има ли режим за игра на 2ма играчи(разделяне на екрана)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 rgb кабела ли е най-добрият вариянт(графика) за пс2 с лсд телевизор?пс2ката няма хдми нали? Не rgb ,а компонентния.За ps2 има и компонентни кабели.С тях някои игри могат да се пускат със прогресив скан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts