nakatak_zick Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Кое е ясно, за мен компютъра вади по-добра графика от старите конзоли - PS2 и XBOX, просто новите конзоли са много по-напред графично от старите (High Definition е само една от причините) e всеки си има мнение... Но за мен применро пс2 на един добър телевизор изглежда много по-добре от някоя компютърна игра Въпреки ,че всичко зависи и от самата игра де ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 (edited) пусни компютъра с 8800GT на 26 или повече инчов LCD монитор и ще си говорим Edited October 7, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 чисто технически може би,но ти чувал ли си за арт,левъл дизайн и тнт ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Има ли някаква класация за най-продавани или най-играни игри за ПС2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 има gamespot.com .Taka и не разбрах някой пробвал ли е Swap Magic и какви са впечатленията му от тази програма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 (edited) това са най-добрите игри за ps2.има още много,но тези всичките са задължителни,не съм ги подреждал в класация,просто пишех всички добри за които се сещам. И само да предупредя- gamespot и ign са супер смешни сайтове,въобще не ги ползвайте за справки !!! единствените места,където конзолните играчи гледат оценки са списание famitsu и списание edge ,а в нета може да се види коя игра ква оценка има там. иначе ей ви списък, имате да ги играете толква време тея игри че ще е излязъл ps4 дотогава.... и това са само част, има и още много други добри. Okami Final Fantasy XII Valkyrie Profile Dragon Quest VIII Shadow of The Colossus, ICO Devil May Cry 3 Special Edition, Devil May Cry, Devil May Cry 3 Virtua Fighter 4: Evo, Disgaea, Phantom Brave, Makai Kingdom, La Pucelle Tactics, Disgaea 2 ,Nomad Soul Shin Megami Tensei: Lucifer's Call Soul Calibur 2 ,Soul Calibur 3 Dark Cloud 2 Persona 3 Metal Gear Solid 3 (задължително теглете subsistence версията,а не обикновения mgs3 snake eater) ,Metal Gear Solid 2 Resident Evil 4 God of War ,God of War 2 Capcom vs SNK 2 Final Fantasy X Suikoden 5 Viewtiful Joe, Viewtiful Joe 2 Gradius V Yakuza ,Yakuza 2 (засега само в Япония) Street Fighter III: Third Strike (само в Япония) REZ Ikaruga (само в Япония) Shadow Hearts 2, Shadow Hearts 3 GTA: San Andreas, GTA: Vice City, GTA3 Street Fighter 3rd strike Samurai Spirits Tenka Ichi Kenkakuden, Street Fighter Alpha Anthology, King of Fighters XI, Marvel vs SNK 2, Garou: Mark of the Wolves (само в Япония), Fatal Fury Battle Archives 1(само в Япония) Tekken 5, Soul Calibur 3 Amplitude Psychonauts Godhand Onimusha, Onimusha 2, Onimusha 3, Onimusha: Dawn of Dreams Kingdom Hearts, KIngdom Hearts 2 Silent Hill 2, Silent Hill 3, Fatal Frame 2, Fatal Frame 3 Persona 3,Odin Sphere ,Jak and Daxter,Jak 2,Jak3 ,Sly 1,sly 2,sly 3 Edited October 7, 2007 by EazY-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 моля помогнете донесоха ми playstation 2 модел: SCPH 77001 NTSC/ UC .Телевизора ми е samsung hitron black пуснах си 1 игра в случая GT4 оригинална американската версия и я дава черно бяло, това е при стандартния кабел какъв да си взема за да се орпави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 значи телевизорът ти е супер стар и не поддържа ntsc. тва е много лошо. някои такива телевизори ако им сложиш rgb кабел вадят цвят и на американски (ntsc) игри,но вървят с 10 fps по-малко . вземи си ново тв,тва не става за конзоли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 (edited) Някой ще може ли да ми препоръча яки игри за 2-ма за ПС2? Спортни, коли, файтъри и каквото се сетите. Ааа искам още един път да благодаря на EazY-E за помощта! ! ! Аз списъка го видях и някои си ги свалих. Тези които нищо не ми говореха (като имена) ги оставих. Които ги намеря ще си ги смукна. Edited October 12, 2007 by Fibaman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 fibaman,погледни списъкът който съм дал в тази тема,само няколко поста нагоре дръпни си всички тези игри ,пък после му мисли от аркадните рейсъри препоръчвам burnout revenge (най добрият е ) а от симулаторите - gran turismo 4 - велика ,колосална игра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 от аркадните рейсъри препоръчвам burnout revenge (най добрият е ) а тая игра май я има и за Xbox 360. Същата ли е? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16874105458 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 значи оправих проблема ,залъгах конзоалта с 1 стар кабел NTSC/PAL от стария PS1 и тругна светно,имам 1 въпрос играта ще чети ли PAL дискове ако и сложа чип или евентуално Swap Magic .Защото е по US стандарт дори е на 125 V но си зех преходник и сичкио е наред Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 нямам идея,но те съветвам да не играеш с този pal-ntsc конвертор.замазва ужасно картината, и на практика виждаш половината от това което може да покаже ps2 като графика.вземи си rgb ,единствения нормален начин на вързване на ps2 към телевизор. и не го мисли swap-а,ми направо слагай чип.тва е от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 а този RGB кабел от къде да го намеря смисъл ти беше постнал 1 пик за него ли говорим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) да.поръчваш си го от сайта и ти го носят на вратата до 2 дни. няма нужда от кредитна карта.има риск обаче щом тв-то е старо,скарт буксата му да не поддържа rgb сигнал и да извади обикновен av сигнал.но този риск не е толкова голям. Edited October 13, 2007 by EazY-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 (edited) а относно четенето на дискове "PAL" при игра тип NTSC смисъл дали ще чете оригинални "PAL" дискове edit:въпрос към Easy колко според теб е чипа в Пловдив 1 приятел каза 170 лева в сервиза на сони до магазина на пулсар и малко ме отказа Edited October 14, 2007 by dxl666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 а относно четенето на дискове "PAL" при игра тип NTSC смисъл дали ще чете оригинални "PAL" дискове edit:въпрос към Easy колко според теб е чипа в Пловдив 1 приятел каза 170 лева в сервиза на сони до магазина на пулсар и малко ме отказа 160лв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 А става ли да кажете някой места кдъето се чипира пс2 ... интересува ме също цената за чипиране на ексбокс и места където правят тази услуга.. мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Sony сваля цената на PlayStation 3 от 2.11 на $499 с 80гб хард диск и на модела с 40гб на $399 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 19, 2007 Author Share Posted October 19, 2007 Sony сваля цената на PlayStation 3 от 2.11 на $499 с 80гб хард диск и на модела с 40гб на $399 И още ще им пада цената въпрос на време е при пускането се очакваше голям интерес от ПС3 но нещо не им тръгна много добре конзолата но завбъдеще като намалят още малко цената и изкарат стойносни заглавия ще им тръгне като топъл хляб сигорен съм ( пък ако се чипоса или хакне до няколко месеца или година също ще пожъне голям успех ) но за сега както се вижда от към брой заглавия и продажби Х360 бие от всякъде ПС3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 А става ли да кажете някой места кдъето се чипира пс2 ...интересува ме също цената за чипиране на ексбокс и места където правят тази услуга.. мерси някой няма ли да помогне? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ми мисля че в тая тема го писах над 10 пъти след като 10 човека питаха и на 10-мата трябваше да пиша по отделно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ми мисля че в тая тема го писах над 10 пъти след като 10 човека питаха и на 10-мата трябваше да пиша по отделно ... предполагам ,че е така но реших ,че ще е по-лесно някой д ми каже наново отколкото да чета всички страници а и също...цените на чипирането не спадат ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ....Но го има и другия момент, една преносима конзола никога не става за сериозен гейминг. хех...грешка! ...в този случай, по-подходящия избор на думи би бил: '...според моят вкус, една преносима конзола не става за сериозен гейминг' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts