Ghetto_Freak Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 (edited) цената на xbox в момента е от 150 до 300лв в зависимост от екстрите към нея, ето малко инфо за покупката на ползвана конзола и предимствата които предлага http://sega.ludost.net/index.php?option=co...0&Itemid=66 а игрте са си яки не е само Halo има и много други ето линк http://www.gamespot.com/games.html?type=ga...;tag=subnav;all според мен X-BOX е много добър избор Успех о БРАТле ... Ти беше с Xbox нали ... Чипиран ли е ? Доволен ли си ? Сега гледам , че са пуснали Halo 3 . Аз единицата е врътнах снощи . Разбих се от густо . Играта е нечовешки яка ... Леле ... Още съм развалнуван . Та 3-ката на Halo ще може ли да се подкара на Xbox ( не 360 ) ?? Edited August 2, 2007 by Ghetto_Freak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 2, 2007 Share Posted August 2, 2007 Та 3-ката на Halo ще може ли да се подкара на Xbox Не много ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2007 Share Posted August 3, 2007 Naruto - Ultimate Ninja Heroes Hands-On - това мога ли да го играя на ПС1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 Хах ако някой иска PS3-ka в Техномаркета има някаква промоция този месец бонус 2 игри и един контролер за 1200 лева на мен ми се иска да се здобия с ПС3-ка ма вмомента няма смисъл можеби до година зимата ще има бая добри заглавия а и до тогава ще му падне малко цената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 (edited) Аз лично чакам да излезе mgs4,дотогава не виждам за коя игра си струва да го взема.Между mgs4 е невъзможно да излезе за x360 ,защото играта използва свойствтото за отчитане на движенията на ръката,на пс3 контролера,което е важна част от геймпея,а за x360 тва няма как да стане. Общо взето,много се чудих,да грабна ли сега едно x360,обаче не мога да мина без mgs4,final fantasy 13, gran turismo 5,tekken 6. Иначе за x360 в момента и за в бъдеще има доста други игри които ще ме заинтригуват. Edited August 5, 2007 by EazY-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 ... final fantasy 13 ... Да коментирам ли изобщо Бъди добро момче и иди да врътнеш пак FF-тата за SNES Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Първо да врътна седмицата ,че според феновете била най-добрата. Преди 6 години изиграх ff9 ,в момента си довършвам FF10. Друго не съм играл,но си е страхотна поредицата,много голяма фен база има.Между другото разликата между FF7 и FF6 е същата каквато е и межу DQ8 и DQ7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Хах ако някой иска PS3-ka в Техномаркета има някаква промоция този месец бонус 2 игри и един контролер за 1200 лева на мен ми се иска да се здобия с ПС3-ка ма вмомента няма смисъл можеби до година зимата ще има бая добри заглавия а и до тогава ще му падне малко цената Вмомента Х360 е най добрия избор хем е хакната хем има куп добри заглавия а предстоят много скоро да излезнат също заребени жатки докато при ПС3 нещата са други, не е хакната няма много заглавия но и ПС3 е заребена конзола можеби човек ще се замисли за ивентуална покупка при наличието на хитови заглавия до година по коледа може и да има такива, а и да се надяваме да хакнат скоро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 как е хакната 360. С чип или по някакъв друг начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 как е хакната 360. С чип или по някакъв друг начин Ми има и някви чипове иначе метода е да се хакне Firmware на ДВД-то лично аз си хакнах моя много лесно ( добре че ми беше HITACHI v.0078FK ) защото ако ми беше някоя друга версия хем щях да се узора много хем можеше и да прецакам конзоата а и на ли се знаем ние Българите защо ще даваме пари като можем да ги спестим такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 (edited) Аз тук мога да си зема 360 за около 400 $ и ако не успея да я хакна мога да я върна до 30 дена и никой дори няма да я погледне дали работи, нито ще ме пита защо я връщам Edited August 6, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 (edited) Има ли някой който би ми услужил или да ми даде под наем GTA:LCS (непачната) или Luminies за ПСП .Искам само да си хакна ПСП-то? Edited August 7, 2007 by haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
haha Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ако на някой му трябва GTA:LCS под наем за хак да ми пише ЛС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) днес си взех XBOX360. Никога не съм имал конзола. Имам няколко въпроса. 1. Как се излиза от игра. Като изкараш диска ли? 2. Може ли да се изключва от копчето по време на игра или първо трябва да изкараш диска. 3. Може ли да си сменят копчетата на дадена игра и конзолата да ги запомни, за да не трябва всеки път да ги променям 4. Как се играе онлайн с други хора. В онлайн менюто на играта или по някакъв друг начин Edited September 7, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Първо, честито ! 2.Второ,в какъв смисъл имаш предвид как се излиза от игра ? Как да отидеш до главното меню на играта ,или как да влезеш в менюто на конзолата ? 3. За смяната на контролите зависи от самата игра. По принцип още за ps1 можеше да се сменят,така че и за x360 може. За да ти запамети промените ,трябва да имаш някакъв системен файл с настройките на играта, и да ги сейфаш там. 4 Трябва да си вържеш конзолата в нета. С различните конзоли става по различен начин. Старият xbox искаше да имаш две лан карти на pc-то. Ps2 пък искаше да имаш същия мак адрес на пц-то ,какъвто и на конзолата.Просто научи как се връзва x360 към пц-то.Може и да е само като вкараш интернет кабела, в интернет порт-а на конзолата. При xbox360 имаш безплатен онлайн около 1 месец доколкото знам. После с кредитна карта трябва да плащаш за всеки месец,но таксата е малка. С Xbox Live услугата можеш да теглиш безплатно демота на игри, а също и чрез услугата xbox arcade cabinet да теглиш стари класически аркадни игри за по няколко долара. Последната такава игра,която пуснаха е великата Streets of Rage 2 и последно. ако си хакнеш конзолата,да играеш пиратски игри,можеш да ги записваш на двуслойни дискове и си ги чете. обаче майкрософт идентифицират пиратските конзоли и ги банват от xbox live услугата Edited September 7, 2007 by EazY-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 По скромното ми мнение, най-голямата далавера на XBox Live Arcade е, че можеш да свалиш Street Fighter 2 и да си ги мериш с хора от целия свят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) 2.Второ,в какъв смисъл имаш предвид как се излиза от игра ? Как да отидеш до главното меню на играта ,или как да влезеш в менюто на конзолата ? да отида в менюто на бокса Иначе нямам намерение да хаквам конзолата, защото искам да играя онлайн. А в интернет го вързах доста лесно - в рутера. Сега имам 1 безплатен месец онлайн, след което Xbox Live Gold струва 50 $ на година, което е 4 $ на месец Edited September 7, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) ми по принцип се отива в тва меню като се включва конзолата без диск. иначе ,кой xbox купи ? версията ,която има hdmi изход и поддържа кабела за висока резолюция, или тази без . ако си с тази без такъв изход,вариантът е да играеш с компонентен кабел. така ще имаш възможно най-добра картина за това положение,но за съжаления няма да е high definition Edited September 7, 2007 by EazY-E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 (edited) Със HDMI, даже и кабел купих. А с компонентен защо да не е HD? HD програмите ми са с такъв кабел и предава идеално на 720p. Дори може на 1080i, но телевизора ми е 720p Edited September 7, 2007 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 защото компонентния кабел не вади hd сигнал. компонентния кабел вади същия сигнал като rgb кабел,което също е добре,с тази разлика че компонентния поддържа и progresive scan,но hdmi е по-добре и от двата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 и последно. ако си хакнеш конзолата,да играеш пиратски игри,можеш да ги записваш на двуслойни дискове и си ги чете. обаче майкрософт идентифицират пиратските конзоли и ги банват от xbox live услугата Те хакват ако играеш с хакната конзола пиратски игри в LIVE лично аз го използвам Live само за сваляне на Демо-та и разни други глупости снимки клипчета но напоследак имам проблем със свързването в Live зареди доставчика не ми приема DNS-са Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 значи,ако конзолата е хакната,но играеш оригинални игри онлайн ,няма да те баннат,така ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 значи,ако конзолата е хакната,но играеш оригинални игри онлайн ,няма да те баннат,така ли ? Ми попринцип не би трябвало да се банва ако се цъка на оригинални игри но някъде бях чел че има хора които са бамнати без причина демек че не със хакнати конзоли и всичко им е легално но само MS си знаят закво банват такаче според мен дали ще се играе на оригинални или на пиратки гаранция няма но те намаляха до колкото знам бановете бях попаднал на един лист сас бамнати кинове беше бая голям а и те ако продължават да банват наред ще изгубат бая клиенти защото има хора които си купуват конзолата само зареди Live услугата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Заслужава ли си да се купи ПС2... ? И другото ми питане е свързано с игрите за него. В арената има игри за ПС2, ако си ги сваля и ги запиша на някакъв диск ще тръгнат ли или трябва някакви специални програмки и глупости за да тръгнат... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Заслужава ли си да се купи ПС2... ?И другото ми питане е свързано с игрите за него. В арената има игри за ПС2, ако си ги сваля и ги запиша на някакъв диск ще тръгнат ли или трябва някакви специални програмки и глупости за да тръгнат... ? Ми като си купиш PS2-ка ако искаш да играеш на пиратски игри трябва да си сложиш чип но до колкото знам в Пловдив взимат бая кинти за тази услуга за това те съветвам да сабереш пари за някоя от новото поколение конзоли PS3, Xbox 360 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts