Jump to content
BulForum.com

HELP DRIVERS

d_micev

Recommended Posts

1. Site na nVidia si e tam kadeto si e bil vinagi: http://www.nvidia.com/page/home i se otvaria...

2. Na warez.ru e palno sas driveri za nVidia za win9x/xp, 4e daje i za drugi OS... Na zaglavnata stranica ima buton "SEARCH" - v slu4ai, 4e ne si go zabeliazal...

3. Ako ne ti otvaria i warez.ru (znam li - iavno vsi4ko e vazmojno..) - ima Google -> v polenceto tam pi6e6 "driver+nVidia+Win98+download" i hop - hiliadi adresi...

4. Ne znam kak na drugite im se zanimava s takiva vaprosi - razbiram da tarse6e niakakva mnogo, ama mnogo riadko sre6tana programa... a to driver i to za sigurno nai-razprostranenata marka video karti... Na men mi zvu4i kato obiknoven marzel.. 4e i po-lo6o: "6to az da si gubia vremeto, kato iz foruma ima balaci, deto mogat da se iurkat vmesto men, a az da si 4atia spokoino i da 4akam?!". A tova ve4e naistina e mnogo gadno spriamo drugite... Da potarsi6 help ot drugite niama ni6to lo6o, no e hubavo predi tova pone malko da poloji6 usilia sam da se opravi6... Bi li mi kazal ti kade gi tarsi tia driveri osven tuka vav foruma?! Mai mai nikade...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...