Jump to content
BulForum.com

Nai Dobria Browser

Guest Spool

Recommended Posts

Netcaptor e edno golqmo darvo!

Interfeisa i funkciite sa dobri, dori naj-dobrite, no izpylnenieto e prosto nqmam dumi.

Plzvah go izvestno vreme poneje vse pak iskah tabs, a ne da zadrystvam taskvbara, no otkakto si svalih Avant Browser, prosto zabravih za vsekakvi problemi!!!

Avant Browser e naj-dobria! Izpolzva IE qdroto koeto go pravi naistina the best, bez da strada ot interfeisa na IE. I e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor.

Izpolzvaiki IE kato qdro, i tabs kato nachin na pokazvane na stranici toi izpolzva zna4itelno po-malko resursi otkolkoto ako otvarqte po desetki Explorer-a v taskbara (e, tova e vqrno i za netcaptor, i za MyIE, Crazy Browser i drugite podobni).

Probvaite! www.avantbrowser.com

Az izpolzvam ot 2 godini samo Opera i sam nevoriatno mnogo dovolen ot tazi programka.Ima si interfeis na BG mnogo barza i s mnogo opcii koito pove4eto browsers ne sa imali i nikoga niama da imat.V Operata e sabrano v edno browser,e-mail client,download menager i news reader.Nevoriaten interfeis, mnogo udoben i intuitiven.Plus tova mnogo skin-ove za svaliane.I o6te mnogo, ne mi se izbroiavat all funkcii.Taka 4e za men prosto niama po dobar browser ot Opera.

Netcaptor e edno golqmo darvo!

Interfeisa i funkciite sa dobri, dori naj-dobrite, no izpylnenieto e prosto nqmam dumi.

Plzvah go izvestno vreme poneje vse pak iskah tabs, a ne da zadrystvam taskvbara, no otkakto si svalih Avant Browser, prosto zabravih za vsekakvi problemi!!!

Avant Browser e naj-dobria! Izpolzva IE qdroto koeto go pravi naistina the best, bez da strada ot interfeisa na IE. I e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor.

Izpolzvaiki IE kato qdro, i tabs kato nachin na pokazvane na stranici toi izpolzva zna4itelno po-malko resursi otkolkoto ako otvarqte po desetki Explorer-a v taskbara (e, tova e vqrno i za netcaptor, i za MyIE, Crazy Browser i drugite podobni).

Probvaite! www.avantbrowser.com

Netscape sashto ima tabs koeto naistina si e goliamo predimstvo. Verno malko e po-tejak ama si e idealen za men.

i e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor.

Mnogo mi e interesno dali si potarsil v internet crackove :confused

A ti kak mislish sym go tyrpial i polzval tolkova vreme dokato bqh s nego?! B)

Bil sym s versii i sys serien nomer, ama i tova ne e pomagalo da nqmam problemi s nego! Ne mi pokazva stranicite v 50% ot sluchaite kato go restore-na ot Minimized state (tova i pod Win98 i XP sy6toto). Zabivania, Invalid Operation i duzina drugi, i s 3-4 razli4ni versii, i pod 98 i pod XP.

I sled kato Avant Browser pokriva po4ti vsi4ki vazmojnosti na netcaptor, i e bezplaten, i veche nqkolko meseca sym s nego i bez nikakvi problemi, bi li mi dal pri4ina da predpo4eta netcaptor?!!!

i e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor.

Mnogo mi e interesno dali si potarsil v internet crackove :confused

A ti kak mislish sym go tyrpial i polzval tolkova vreme dokato bqh s nego?! B)

Bil sym s versii i sys serien nomer, ama i tova ne e pomagalo da nqmam problemi s nego! Ne mi pokazva stranicite v 50% ot sluchaite kato go restore-na ot Minimized state (tova i pod Win98 i XP sy6toto). Zabivania, Invalid Operation i duzina drugi, i s 3-4 razli4ni versii, i pod 98 i pod XP.

I sled kato Avant Browser pokriva po4ti vsi4ki vazmojnosti na netcaptor, i e bezplaten, i veche nqkolko meseca sym s nego i bez nikakvi problemi, bi li mi dal pri4ina da predpo4eta netcaptor?!!!

Kakto obi4am da kazvam - "4ovek e svoboden da pravi kakvoto i kakto si iska".

Tvoq si volq 4e polzva6 Avant (kakto tam mu be6e imeto),ne ti se mesq ;)

Kolkoto do seriinite nomera ,moga da ti kaja 4e s tqh ne6o ne se polu4aa no pak za tova si ima crack-ove.Eto edin http://forums.techbg.com/index.php?showtop...opic=1874&st=0&

Sega poglednah novinite na dev-bg.Vijte tova:

Новата версия 5.5 на Бисквитка има възможност за превод на цели сайтове от Английски, Френски, Немски, Италиански, Гръцки, Руски, Японски, Холандски и Сръбски на Български !!! Също може да превеждате сайтове от Български на Английски, Френски, Немски, Испански и Руски. Освен английско - българския речник е добавен и нов мултиезичен.Разширени са и останалите функции и е подобрена е стабилността.Браузъра се събира на една дискета.

Може да свалите Бисквитка 5.5 от http://www.biskvitka.com

http://www.dev-bg.com/article.php?sid=1653...order=0&thold=0

Nqkoi polzva li go toq browser :confused

ralexes, prav si za tova 4e 4owek e svoboden da pravi kakvoto si iska! ;)

Seriini nomera netcaptora ne mi e otkazval, i sa minavali powe4e ot 30 dni sym go polzval, kakto ti kazah drugi bqha problemite. Prosto za men v tazi programa qwno ne vliza dostaty4no jelanie ot avtora i. Poqwi se nqkakav bg prevod na saita mislq beshe, ama toi tolkova neskoposano preveden, 4e powe4e obyrkva.

I pak kazvam, prosto probvai novi neshta i sam reshi. Probval sym pone 15 razli4ni takiva IE obvivki, Avanta mi haresa naj-mnogo!

Spolai! :music

Biskvitka naistina e dobro nachinanie ot negovia avtor, samo ne razbiram za6to e platen?! :blink: Veroiatno moje i profesionalno da e napisan, no pri nali4ieto na tolkova bezplatni programi ot sy6tia vid.....

Verno che ima i bezplatna Biskvitka, no pro4etete za razlikata m/y neq i Pro-to i vijte za kakvo stava duma (ako moje da se vqrwa na napisanoto).

Ima 2-3 hubavi neshtica, kato prevod na saitove i tam kakvo beshe.. za dobawqne v neshto kato favoritees, ama izvinqvaite, za prevod na saitowe i drugite go mogat po edin i li drug nachin. A za ezika, pak davam primer, avant-a e prekrasno preveden na Bg.

Za interfeisa nqma da govorq, mojeshe i po-syvremenen vid da ima.

nai dobria browser i pod win i pod linux za men si e opera :lol:

ima si i crackove no dori i da ne gi slojish niama da zabiva mi nai mnogo da te zanimavat nekvi baneri,a download managera e kolkoto prost na vid tolkova i efektiven,ama tova si e moe mnenie B)

btw niakoi znae li dali ima avant browser za linux?tva ne sum go probval no me zaribihte da go probvam :)

a download managera e kolkoto prost  na vid tolkova i efektiven

Za vsi4ko deto si go kazal sam zaglasen.Az kakto sam pisal po nagore ot 2 godini sam samo na Opera, ama download-managera e palen bokluk.Ne moga da go razbera koga raboti-tragva stiga do 50% i se skapva.Posle resume niama.Tova mi se slu4va dosta 4esto i spriah da go polzvam za golemi failove (nad 20MB).Ina4e e malkite (*.mp3) niama problem.

• 1 month later...
Az izpolzvam ot 2 godini samo Opera i sam nevoriatno mnogo dovolen ot tazi programka.Ima si interfeis na BG mnogo barza i s mnogo opcii koito pove4eto browsers ne sa imali i nikoga niama da imat.V Operata e sabrano v edno browser,e-mail client,download menager i news reader.Nevoriaten interfeis, mnogo udoben i intuitiven.Plus tova mnogo skin-ove za svaliane.I o6te mnogo, ne mi se izbroiavat all funkcii.Taka 4e za men prosto niama po dobar browser ot Opera.

i Mozilla gi ima i e po dobre i po malko ram iade i po dobre izglejda i po malko crashva i e super ultra mnogo free

Най-добрият е OPERA. Използвам го от една година и съм забравил вече Explorer-a и Netscape (Изпробвал съм ги всичките версии почти). В момента съм на OPERA 7.11 и съм още много доволен. Свикнах да навигирам в и между прозорците на Opera-та с кратки движения на мишката (gestures) и вече не мога да отвикна от това удобство. И вграденият e-mail клиент е отличен (за моите изисквания де..).

Download-а на Opera-та не много е лош, но използвам ReGet Deluxe, защото е убиец! Нямам случай на грешка вътре в свалените файлове!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...