Guest Spool Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Bihte li mi kazali kai e na dobria WEB Browser?Nai barz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Polzvam Netscape i sam mnogo mnogo dovolen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Az use-vam Netcaptor ,taq programa e prosto da best Nai-dobroto ot IE i Opera e v neq. I nai-qkoto pri neq 4e ne har4i izob6o RAM ,po4ti nikakav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Spool Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Ot kade moga da si svalq Netcaptor Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED BULL Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 eto ti link za netcaptor:http://www.netcaptor.com/download.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 V data.bg go ima.Dava6 na tarsene ,pi6e6 "netcaptor" i si izbira6 koi ot vsi4kite file-ve da si svali6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Netcaptor e edno golqmo darvo! Interfeisa i funkciite sa dobri, dori naj-dobrite, no izpylnenieto e prosto nqmam dumi. Plzvah go izvestno vreme poneje vse pak iskah tabs, a ne da zadrystvam taskvbara, no otkakto si svalih Avant Browser, prosto zabravih za vsekakvi problemi!!! Avant Browser e naj-dobria! Izpolzva IE qdroto koeto go pravi naistina the best, bez da strada ot interfeisa na IE. I e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor. Izpolzvaiki IE kato qdro, i tabs kato nachin na pokazvane na stranici toi izpolzva zna4itelno po-malko resursi otkolkoto ako otvarqte po desetki Explorer-a v taskbara (e, tova e vqrno i za netcaptor, i za MyIE, Crazy Browser i drugite podobni). Probvaite! www.avantbrowser.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Az izpolzvam ot 2 godini samo Opera i sam nevoriatno mnogo dovolen ot tazi programka.Ima si interfeis na BG mnogo barza i s mnogo opcii koito pove4eto browsers ne sa imali i nikoga niama da imat.V Operata e sabrano v edno browser,e-mail client,download menager i news reader.Nevoriaten interfeis, mnogo udoben i intuitiven.Plus tova mnogo skin-ove za svaliane.I o6te mnogo, ne mi se izbroiavat all funkcii.Taka 4e za men prosto niama po dobar browser ot Opera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Netcaptor e edno golqmo darvo!Interfeisa i funkciite sa dobri, dori naj-dobrite, no izpylnenieto e prosto nqmam dumi. Plzvah go izvestno vreme poneje vse pak iskah tabs, a ne da zadrystvam taskvbara, no otkakto si svalih Avant Browser, prosto zabravih za vsekakvi problemi!!! Avant Browser e naj-dobria! Izpolzva IE qdroto koeto go pravi naistina the best, bez da strada ot interfeisa na IE. I e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor. Izpolzvaiki IE kato qdro, i tabs kato nachin na pokazvane na stranici toi izpolzva zna4itelno po-malko resursi otkolkoto ako otvarqte po desetki Explorer-a v taskbara (e, tova e vqrno i za netcaptor, i za MyIE, Crazy Browser i drugite podobni). Probvaite! www.avantbrowser.com Netscape sashto ima tabs koeto naistina si e goliamo predimstvo. Verno malko e po-tejak ama si e idealen za men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 i e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor. Mnogo mi e interesno dali si potarsil v internet crackove Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 i e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor. Mnogo mi e interesno dali si potarsil v internet crackove A ti kak mislish sym go tyrpial i polzval tolkova vreme dokato bqh s nego?! Bil sym s versii i sys serien nomer, ama i tova ne e pomagalo da nqmam problemi s nego! Ne mi pokazva stranicite v 50% ot sluchaite kato go restore-na ot Minimized state (tova i pod Win98 i XP sy6toto). Zabivania, Invalid Operation i duzina drugi, i s 3-4 razli4ni versii, i pod 98 i pod XP. I sled kato Avant Browser pokriva po4ti vsi4ki vazmojnosti na netcaptor, i e bezplaten, i veche nqkolko meseca sym s nego i bez nikakvi problemi, bi li mi dal pri4ina da predpo4eta netcaptor?!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 svalih si Avant Browser-a :-) i zasega me kefi i mislq nego da si polzvam btw i novata versiq e na BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 i e bezplaten za razlika ot toq shit Netcaptor. Mnogo mi e interesno dali si potarsil v internet crackove A ti kak mislish sym go tyrpial i polzval tolkova vreme dokato bqh s nego?! Bil sym s versii i sys serien nomer, ama i tova ne e pomagalo da nqmam problemi s nego! Ne mi pokazva stranicite v 50% ot sluchaite kato go restore-na ot Minimized state (tova i pod Win98 i XP sy6toto). Zabivania, Invalid Operation i duzina drugi, i s 3-4 razli4ni versii, i pod 98 i pod XP. I sled kato Avant Browser pokriva po4ti vsi4ki vazmojnosti na netcaptor, i e bezplaten, i veche nqkolko meseca sym s nego i bez nikakvi problemi, bi li mi dal pri4ina da predpo4eta netcaptor?!!! Kakto obi4am da kazvam - "4ovek e svoboden da pravi kakvoto i kakto si iska". Tvoq si volq 4e polzva6 Avant (kakto tam mu be6e imeto),ne ti se mesq Kolkoto do seriinite nomera ,moga da ti kaja 4e s tqh ne6o ne se polu4aa no pak za tova si ima crack-ove.Eto edin http://forums.techbg.com/index.php?showtop...opic=1874&st=0& Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Sega poglednah novinite na dev-bg.Vijte tova: Новата версия 5.5 на Бисквитка има възможност за превод на цели сайтове от Английски, Френски, Немски, Италиански, Гръцки, Руски, Японски, Холандски и Сръбски на Български !!! Също може да превеждате сайтове от Български на Английски, Френски, Немски, Испански и Руски. Освен английско - българския речник е добавен и нов мултиезичен.Разширени са и останалите функции и е подобрена е стабилността.Браузъра се събира на една дискета. Може да свалите Бисквитка 5.5 от http://www.biskvitka.com http://www.dev-bg.com/article.php?sid=1653...order=0&thold=0 Nqkoi polzva li go toq browser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 a we az go instalirah oniq den ma ne go polzvam 6to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 ralexes, prav si za tova 4e 4owek e svoboden da pravi kakvoto si iska! Seriini nomera netcaptora ne mi e otkazval, i sa minavali powe4e ot 30 dni sym go polzval, kakto ti kazah drugi bqha problemite. Prosto za men v tazi programa qwno ne vliza dostaty4no jelanie ot avtora i. Poqwi se nqkakav bg prevod na saita mislq beshe, ama toi tolkova neskoposano preveden, 4e powe4e obyrkva. I pak kazvam, prosto probvai novi neshta i sam reshi. Probval sym pone 15 razli4ni takiva IE obvivki, Avanta mi haresa naj-mnogo! Spolai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Biskvitka naistina e dobro nachinanie ot negovia avtor, samo ne razbiram za6to e platen?! Veroiatno moje i profesionalno da e napisan, no pri nali4ieto na tolkova bezplatni programi ot sy6tia vid..... Verno che ima i bezplatna Biskvitka, no pro4etete za razlikata m/y neq i Pro-to i vijte za kakvo stava duma (ako moje da se vqrwa na napisanoto). Ima 2-3 hubavi neshtica, kato prevod na saitove i tam kakvo beshe.. za dobawqne v neshto kato favoritees, ama izvinqvaite, za prevod na saitowe i drugite go mogat po edin i li drug nachin. A za ezika, pak davam primer, avant-a e prekrasno preveden na Bg. Za interfeisa nqma da govorq, mojeshe i po-syvremenen vid da ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 MyIE 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 nai dobria browser i pod win i pod linux za men si e opera ima si i crackove no dori i da ne gi slojish niama da zabiva mi nai mnogo da te zanimavat nekvi baneri,a download managera e kolkoto prost na vid tolkova i efektiven,ama tova si e moe mnenie btw niakoi znae li dali ima avant browser za linux?tva ne sum go probval no me zaribihte da go probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 Ako slojish IE na Linux moje da se nadqvash i na Avant Browser ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 a download managera e kolkoto prost na vid tolkova i efektiven Za vsi4ko deto si go kazal sam zaglasen.Az kakto sam pisal po nagore ot 2 godini sam samo na Opera, ama download-managera e palen bokluk.Ne moga da go razbera koga raboti-tragva stiga do 50% i se skapva.Posle resume niama.Tova mi se slu4va dosta 4esto i spriah da go polzvam za golemi failove (nad 20MB).Ina4e e malkite (*.mp3) niama problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thc Posted October 15, 2003 Share Posted October 15, 2003 ami i az taka ustanovih za sujalenia-za sega niama linux-ki Avant:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Az izpolzvam ot 2 godini samo Opera i sam nevoriatno mnogo dovolen ot tazi programka.Ima si interfeis na BG mnogo barza i s mnogo opcii koito pove4eto browsers ne sa imali i nikoga niama da imat.V Operata e sabrano v edno browser,e-mail client,download menager i news reader.Nevoriaten interfeis, mnogo udoben i intuitiven.Plus tova mnogo skin-ove za svaliane.I o6te mnogo, ne mi se izbroiavat all funkcii.Taka 4e za men prosto niama po dobar browser ot Opera. i Mozilla gi ima i e po dobre i po malko ram iade i po dobre izglejda i po malko crashva i e super ultra mnogo free Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 Ako slojish IE na Linux moje da se nadqvash i na Avant Browser ) IE pod linux varvi bez greshka daje installaciata mu trygva i svarshva bez da dade error i posle e dori po malko bugav ot mIRC client-a s wine vij primerno tova : http://linux-bg.org/cgi-bin/y/index.pl?pag...59&layout=clean Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Най-добрият е OPERA. Използвам го от една година и съм забравил вече Explorer-a и Netscape (Изпробвал съм ги всичките версии почти). В момента съм на OPERA 7.11 и съм още много доволен. Свикнах да навигирам в и между прозорците на Opera-та с кратки движения на мишката (gestures) и вече не мога да отвикна от това удобство. И вграденият e-mail клиент е отличен (за моите изисквания де..). Download-а на Opera-та не много е лош, но използвам ReGet Deluxe, защото е убиец! Нямам случай на грешка вътре в свалените файлове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.