Jump to content
BulForum.com

Продавам DVD player

Recommended Posts

Продавам DVD на 1-година. Донесох си го от Португалия, но в момента има DVD на компа,пък и нямам време да гледам филми , та за тва го продавам. Инфо за DVD-то не намерих никъде.

Марката е AG electronics dvd-338k (не се бъркайте с AEG ;)

Чете си форматите нормални за всички DVD-ta (DVD,VCD,MP3,пише че може да се зяпа и Picture cd-снимки).Кво забраих да кажа.....а има оптичен изход за звук и изход за монитор-VGA. емии тва е

Цената която му търся е 50лв. (може лек коментар).... съгласен съм и да падна повечко ако ми докажете че цената на такива DVD-та е по ниска все пак не съм се ровил да търся колко струва.... :P

Понеже получих доста ЛС какво стана със снимките и други въпроси искам да уточня

Снимките ще ги кача довечера.За ся кво мога да ви кажа ДВД-то изглежда като всяко друго мен лично много ме кефи защото панела (отпред) е огледален и е изчистен от всякъкви излишни простотии от рода на надписи и бутони с типичен дизайн на уредите от руския пазар. Друго кво да кажа питаха ме за изходите ще ги кажа пак (5.1 изход за звука , оптичен изход за звука , S-video , VGA , Scart-za tv-to има и някви други ще ви кажа какво пише на тях защото на мен нищо не ми говорят, с точка и запетайка отделям отделните : Y ; U/Pb ; V/Pr ; И последния е Cocaxial . Та тва е.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...