morty Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Продавам DVD на 1-година. Донесох си го от Португалия, но в момента има DVD на компа,пък и нямам време да гледам филми , та за тва го продавам. Инфо за DVD-то не намерих никъде. Марката е AG electronics dvd-338k (не се бъркайте с AEG Чете си форматите нормални за всички DVD-ta (DVD,VCD,MP3,пише че може да се зяпа и Picture cd-снимки).Кво забраих да кажа.....а има оптичен изход за звук и изход за монитор-VGA. емии тва е Цената която му търся е 50лв. (може лек коментар).... съгласен съм и да падна повечко ако ми докажете че цената на такива DVD-та е по ниска все пак не съм се ровил да търся колко струва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 Нова цена: 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 Понеже получих доста ЛС какво стана със снимките и други въпроси искам да уточня Снимките ще ги кача довечера.За ся кво мога да ви кажа ДВД-то изглежда като всяко друго мен лично много ме кефи защото панела (отпред) е огледален и е изчистен от всякъкви излишни простотии от рода на надписи и бутони с типичен дизайн на уредите от руския пазар. Друго кво да кажа питаха ме за изходите ще ги кажа пак (5.1 изход за звука , оптичен изход за звука , S-video , VGA , Scart-za tv-to има и някви други ще ви кажа какво пише на тях защото на мен нищо не ми говорят, с точка и запетайка отделям отделните : Y ; U/Pb ; V/Pr ; И последния е Cocaxial . Та тва е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dead Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Ako raboti moga da ti predloja 25 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 18, 2005 Author Share Posted November 18, 2005 за 25лв мога да ти предложа един cd-rom ако си навит пиши (сори за офтопика) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted November 19, 2005 Author Share Posted November 19, 2005 close topic двд-то е продадено на MILKO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.