Jump to content
BulForum.com

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

James Bond

Recommended Posts

1. Mission objectives се показва с ОПСАТ-а (F1)

2.Extraction point-а е отначалото (има едно въже до главните врати)

P.S. оригинална ли ти е играта или пиратска

• 3 months later...
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply
  • 2 months later...

Забих на мисия Penthouse на покрива с хеликоптера съм но не мога да се спусна по кабела на светещата реклама,по средате падам и така лутам се ваче втори ден по това ниво и ...Малко помощ няма да ми е излишна.Дано не е някаква глупост че :throw:

Забих на мисия Penthouse на покрива с хеликоптера съм но не мога да се спусна по кабела на светещата реклама,по средате падам и така лутам се ваче втори ден по това ниво и ...Малко помощ няма да ми е излишна.Дано не е някаква глупост че :throw:

Май като се спуснеш по кабела и стигнеш до края има мрежа.Цакаш надясно и почваш да се катериш по мрежата :)

Мисля,че така беше.Доколкото помня :)

Май като се спуснеш по кабела и стигнеш до края има мрежа.Цакаш надясно и почваш да се катериш по мрежата :)

Мисля,че така беше.Доколкото помня :)

От страната къдета съм аз има светеща реклама на AXE и от другата има реклама Mobilize 386.Мрежа няма!!! 100% е някаква прoстотия.

то и аз можеше да кажа ама отдавна не съм играл solo (с мойте 10 кадъра в секунда :P ) а ако ти се цъка versus с някой си дръпни хамачи и можем да играем през ЛАН (имам един приятел който 100% ще се навие и той да играе ;) )

Ти само ако го пускаш тоя Nightmare нищо няя да стане. Ония бутони затва са ги сложили хората. Прочети си рийдмито. Тряя да натиснеш Disable node. Disable CD и след тва в зависимост от оптичните устройства, които имаш съответно Disable Primary/Secondary Master/Slave... Като свършиш да играеш натискаш същите, само че с Enable ;)

ся пък има друг проблем напрайх тва както трява вкарах цд-кейя който е на втора страница и ми пише не съвпадал с този от диска ... някви идеи?

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F :)

The disc key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct disc key :)

направил съм disable nod i disable cd ;)

The disc key you entered does not correspond to the disc in the drive. Make sure you use the correct disc key

ами не знам,аз имам играта оригинална и на диска cd-key-а е същия... виж дали си го въвел правилно ;)

EDIT: пробвай тоя ML6FC-L643W-DZF2X-QBUKY-CWTGM или J62B2-7ZSA4-84JPW-R378Y-N4KCH или F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N или GQAKD-SGHKD-XUYLE-M2A8G-7JMAВ

ами не знам,аз имам играта оригинална и на диска cd-key-а е същия... виж дали си го въвел правилно ;)

EDIT: пробвай тоя ML6FC-L643W-DZF2X-QBUKY-CWTGM или J62B2-7ZSA4-84JPW-R378Y-N4KCH или F84GX-WK9MB-VDBG3-S9VSH-Q6D3N или GQAKD-SGHKD-XUYLE-M2A8G-7JMAВ

Еми нищо не става пак същото :angry1

направил съм disable nod i disable cd ;)

това пък защо си го направил нали има кракната версия

играта си трагва от рас прочети пак инфо файла

1. Unrar.

2. Burn or mount with Daemon tools.

3. Install the game.

4. Run splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro.exe to update the game

from version 1.0 to 1.05

5. Copy the cracked content located in the \Crack directory on the DVD to

your installation directory.

6. Play the game.

да много е важно с коя версия на DTools си

най добре си качи 4.03 и ще нямаш никакви ядове с която и да е игра

oпа... забравих за кракнатата версия :blush:

да много е важно с коя версия на DTools си

най добре си качи 4.03 и ще нямаш никакви ядове с която и да е игра

Ами с 4.00 бях ;)

иначе пробвах по тоя начин ама нищо не стана и също има няква друга папка там с PPF-stuff дето немога да разбера как да ги напраа :р

всъщност да от ДТоолс е било миси мн :Р

• 1 year later...

Мъчим се от половин година с един приятел да подкараме ко-оп с пиратската версия през хамачи. Пробвали сме всички версии на хамачи, пачове на играта, даже си сменихме ISPтата, от днес и двамата сме на Ейнджъл софт, решихме че е сега или никога. Почти стана... влезохме в играта, за първи път се видяхме в лобито, початихме щастливо там, зареди мисията, видяхме се и в самата игра, клекнах, направих 2-3 крачки, след около 20 секунди и двамата ни изхвърли в менюто. Пробвахме пак - същото. Ъпдейтнахме хамачито до последна версия (1.0.2.5), след което вече не се виждахме и в лобито. Пробвахме какво ли не, включително инсталиране на по-стари версии на хамачи, но никой от нас вече не можеше да види игрите на другия. Ако някой някак е успял да подкара ко-оп да се обади, МОЛЯ! Няма по-гадно от това да вкусиш успеха след толкова мъчене и да ти го вземат в последния момент :cry

Този ко-оп какво представлява? Лан връзка ли? Ако е така след като сте на Енджълсофт и ако сте съседи може да пробвате и без хамачи... така или иначе сте вързани на 1 суитч.

Този ко-оп какво представлява? Лан връзка ли? Ако е така след като сте на Енджълсофт и ако сте съседи може да пробвате и без хамачи... така или иначе сте вързани на 1 суитч.

Не сме съседи, в различни квартали сме. Все пак пробвахме - не стана. Благодаря за идеята все пак :)

п.с. да, ко-оп е просто вариант на мултиплейър през лан

Ами ако искате пробвайте в международен хамачи сървър на играта:

http://www.planethamachi.com/net_public.ph...c=splinter+cell

иначе гледам в арената има таква тема:

http://forum.arenabg.com/lofiversion/index.php/t9836.html

дано да съм ти (ви) помогнал

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...