samkijot Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 ти да не си си купил играта .... аз се оправих, ама тоя sf3 големи ядове ми създава. след продъжлително цъкане на играта, звука се прецаква (почва да бръжди) и когато реша да излеза на десктопа, компа ме сюрпризира със "синия екран". т'ва ми се е случвало на още 1-2 игри и винаги звука преди това се е прецаквал Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 ти да не си си купил играта .... аз се оправих Дааам,купих си я щом си се оправил браво тоя SF3 много ме дразнише и като я купих оригинална вече не се нервирах заради него... даже вече нямам нищо против него... поне докато не излезе няква друга игра с която пак ще се нервирам цели месеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 при zoom-ването с мерника как се задържа дъха, за да не се мърда толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 при zoom-ването с мерника как се задържа дъха, за да не се мърда толкова Аз не съм толкова напред, че да имам оръжие със зуум , ама поне на Хитман за да не мърда толкова помага навеждането Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 да им пикам на смотаната карта, дето са измислили тея от ubisoft .... такова лутане и на принца на прерсия не ми се беше случвало. на мисията KOKUBO SOSHO стигам до една зала със сървъри ... и после нищо. има там един скенер за ретината, карам охраната да ми активира не знам какво си (сървърите btw "потъват" в земята) .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 Когато активираш скенера отзад на един от сървърите има компютър... използвай го,после иди в War room-а,подслушай разговора (не можеш да излезеш от вентилационната шахта докато не свърши разговора,после оиваш в асансьора и т.н. ... а зуумването става с колелцето на мишката (не си спомням с кои копчета беше на клавиатурата щото съм ги променил ) EDIT: а за да не "потънат" в земята дезактивирай камерите които са на тавана (имат инфрачервени сензори,можеш да ги видиш с нощното виждане) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 оправих се ... ама докато разбера, че там имало компютър трябваше да прочета в opsa-та, че нещо се активирало тея versus и coop mode какви са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 coop е като сингъл-а само че някой твой приятел също играе и двамата сте срещу компютърни опоненти а versus... виж сам (скролни надолу) EDIT: последния скрийншот е от coop-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 и как е versus mode-a? може ли да играем с теб по мрежата (IP-to-IP) аз я махнах вече ... ма все пак може да кажеш дали става или не Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 12, 2006 Author Share Posted January 12, 2006 и как е versus mode-a? може ли да играем с теб по мрежата (IP-to-IP) аз я махнах вече ... ма все пак може да кажеш дали става или не Не е точно IP-to-IP... има лан и онлайн обаче не можеш да намаляваш или увеличаваш общите играчи-винаги е 2vs2 и за да играеш онлайн ти трябва СД-Кей (има в датата,него използвах преди да я купя оригинална )... та ако не си играл Versus не знаеш какво изпускаш. П.С. почти всички сървъри са с версия 1.5 а пачването трае почти 2 часа-почнах да пачвам в 12:45 и приключи в 14:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Може ли някой да помогне?!!Със DT4 съм ка4вам играта пускам SFNightmare пиша сериала ама не тръгва играта.Пише да сложа двд-то на играта в друг драйв.Help!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Може ли някой да помогне?!!Със DT4 съм ка4вам играта пускам SFNightmare пиша сериала ама не тръгва играта.Пише да сложа двд-то на играта в друг драйв.Help!!! Ти само ако го пускаш тоя Nightmare нищо няя да стане. Ония бутони затва са ги сложили хората. Прочети си рийдмито. Тряя да натиснеш Disable node. Disable CD и след тва в зависимост от оптичните устройства, които имаш съответно Disable Primary/Secondary Master/Slave... Като свършиш да играеш натискаш същите, само че с Enable Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 12, 2006 Author Share Posted January 12, 2006 Питай samkijot,той я е подкарал ЕДИТ: е,боже днес във всеки форум ме изпреварват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Мерси на вси4ки за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Ако може някой да даде 1 рамо, че се затруднявам в 1 мисия, пък нямам кой знае колко много време да се мъча сам...става въпрос за тази в банката. По едно време ми казват, че тряя да autorize-на нещо си от 3 различни ключа. 2 от тях ги намирам, ама третия, който по думите на моите хора е в treasurer's office нещо не моа да го намеря. Някой ще ме светне ли де е тоя офис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 13, 2006 Author Share Posted January 13, 2006 Доколкото си спомням офиса на тоя treasurer е на първия етаж-имаше един Тако дето поправяше една от тея ключалки с код-ако си го хванал докато още не го е попрвавил отиваш до вратата която води отвън (вляво от тази която Тако поправяше),на стената има камера и под нея има crawl space... там е ЕДИТ:да,точно там е (на първия етаж) и името му е Пако не Тако :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Доколкото си спомням офиса на тоя treasurer е на първия етаж-имаше един Тако дето поправяше една от тея ключалки с код-ако си го хванал докато още не го е попрвавил отиваш до вратата която води отвън (вляво от тази която Тако поправяше),на стената има камера и под нея има crawl space... там е ЕДИТ:да,точно там е (на първия етаж) и името му е Пако не Тако Мерси, довечера ще я мина.... Може и наново да я почна, щото направих голямо клане, а искам да е с повече стил...ама кво да направя като разни детайли прекалено късно ги виждам. Наример ел, таблото на къщата го видях чак като бях задействал 10ина пъти алармата и бях избил половин Панама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 На втората мисия съм точно в края, когато трябва да дръпна някаква ръчка, за да използвам лодката и да избягам от кораба.Та питането ми е:Къде е тая ръчка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Уфффф от 1 месец не съм я играл тая мисия фани някой от пазачите долу и го питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Уфффф от 1 месец не съм я играл тая мисия фани някой от пазачите долу и го питай Фанах, питах го и той вика:Pull the lever up there. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Фанах, питах го и той вика:Pull the lever up there. Абе точно там дето почваш в началото, само че на една платформа отгоре. Нз как се качваше до нея...аз направо се озовах там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Еми тва е, не става.Отидох и в началото на новото точно и нищо.Май се е бъгнало нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Еми тва е, не става.Отидох и в началото на новото точно и нищо.Май се е бъгнало нещо. Ама тряя по 1 стълба да се качиш до лодката и тогава цъкаш Ентер и си готов. Но наистина мое да се е бъгнало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 omfg не съм си бил изпълнил един праймъри обджектив.Бати зора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Може ли някой да ми каже къде е тъпия екстракшън поинт на мисията с панамската банка? Тва е последната цел в мисията и се чупих да обикалям, ама не мога и не мога да го намеря. И има ли меню, което да ми показва Mission Objectives? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.