Jump to content
BulForum.com

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

James Bond

Recommended Posts

ти да не си си купил играта :D .... аз се оправих, ама тоя sf3 големи ядове ми създава. след продъжлително цъкане на играта, звука се прецаква (почва да бръжди) и когато реша да излеза на десктопа, компа ме сюрпризира със "синия екран". т'ва ми се е случвало на още 1-2 игри и винаги звука преди това се е прецаквал :confused

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
ти да не си си купил играта :D .... аз се оправих

Дааам,купих си я :lol: щом си се оправил браво ;) тоя SF3 много ме дразнише и като я купих оригинална вече не се нервирах заради него... даже вече нямам нищо против него... поне докато не излезе няква друга игра с която пак ще се нервирам цели месеци :bgrin:

при zoom-ването с мерника как се задържа дъха, за да не се мърда толкова :blink:

Аз не съм толкова напред, че да имам оръжие със зуум :bgrin: , ама поне на Хитман за да не мърда толкова помага навеждането ;)

да им пикам на смотаната карта, дето са измислили тея от ubisoft :sick .... такова лутане и на принца на прерсия не ми се беше случвало. на мисията KOKUBO SOSHO стигам до една зала със сървъри ... и после нищо. има там един скенер за ретината, карам охраната да ми активира не знам какво си (сървърите btw "потъват" в земята) ....

Когато активираш скенера отзад на един от сървърите има компютър... използвай го,после иди в War room-а,подслушай разговора (не можеш да излезеш от вентилационната шахта докато не свърши разговора,после оиваш в асансьора и т.н. ... а зуумването става с колелцето на мишката (не си спомням с кои копчета беше на клавиатурата щото съм ги променил ;) )

EDIT: а за да не "потънат" в земята дезактивирай камерите които са на тавана (имат инфрачервени сензори,можеш да ги видиш с нощното виждане)

оправих се ... ама докато разбера, че там имало компютър :wacko:

трябваше да прочета в opsa-та, че нещо се активирало

тея versus и coop mode какви са?

coop е като сингъл-а само че някой твой приятел също играе и двамата сте срещу компютърни опоненти а versus... виж сам (скролни надолу)

EDIT: последния скрийншот е от coop-a ;)

и как е versus mode-a? може ли да играем с теб по мрежата (IP-to-IP)

аз я махнах вече ... ма все пак може да кажеш дали става или не :)

Не е точно IP-to-IP... има лан и онлайн обаче не можеш да намаляваш или увеличаваш общите играчи-винаги е 2vs2 и за да играеш онлайн ти трябва СД-Кей (има в датата,него използвах преди да я купя оригинална ;) )... та ако не си играл Versus не знаеш какво изпускаш.

П.С. почти всички сървъри са с версия 1.5 а пачването трае почти 2 часа-почнах да пачвам в 12:45 и приключи в 14:30 :blink: :angry1 :wacko: :dry:

Може ли някой да помогне?!!Със DT4 съм ка4вам играта пускам SFNightmare пиша сериала ама не тръгва играта.Пише да сложа двд-то на играта в друг драйв.Help!!!

Може ли някой да помогне?!!Със DT4 съм ка4вам играта пускам SFNightmare пиша сериала ама не тръгва играта.Пише да сложа двд-то на играта в друг драйв.Help!!!

Ти само ако го пускаш тоя Nightmare нищо няя да стане. Ония бутони затва са ги сложили хората. Прочети си рийдмито. Тряя да натиснеш Disable node. Disable CD и след тва в зависимост от оптичните устройства, които имаш съответно Disable Primary/Secondary Master/Slave... Като свършиш да играеш натискаш същите, само че с Enable ;)

Мерси на вси4ки за инфото.

Ако може някой да даде 1 рамо, че се затруднявам в 1 мисия, пък нямам кой знае колко много време да се мъча сам...става въпрос за тази в банката. По едно време ми казват, че тряя да autorize-на нещо си от 3 различни ключа. 2 от тях ги намирам, ама третия, който по думите на моите хора е в treasurer's office нещо не моа да го намеря. Някой ще ме светне ли де е тоя офис?

Доколкото си спомням офиса на тоя treasurer е на първия етаж-имаше един Тако :lol: дето поправяше една от тея ключалки с код-ако си го хванал докато още не го е попрвавил отиваш до вратата която води отвън (вляво от тази която Тако поправяше),на стената има камера и под нея има crawl space... там е ;)

ЕДИТ:да,точно там е (на първия етаж) и името му е Пако не Тако :lol: :lol: :lol:

Доколкото си спомням офиса на тоя treasurer е на първия етаж-имаше един Тако :lol: дето поправяше една от тея ключалки с код-ако си го хванал докато още не го е попрвавил отиваш до вратата която води отвън (вляво от тази която Тако поправяше),на стената има камера и под нея има crawl space... там е ;)

ЕДИТ:да,точно там е (на първия етаж) и името му е Пако не Тако :lol: :lol: :lol:

Мерси, довечера ще я мина.... Може и наново да я почна, щото направих голямо клане, а искам да е с повече стил...ама кво да направя като разни детайли прекалено късно ги виждам. Наример ел, таблото на къщата го видях чак като бях задействал 10ина пъти алармата и бях избил половин Панама :bgrin:

На втората мисия съм точно в края, когато трябва да дръпна някаква ръчка, за да използвам лодката и да избягам от кораба.Та питането ми е:Къде е тая ръчка?

Уфффф от 1 месец не съм я играл тая мисия :bgrin: фани някой от пазачите долу и го питай ;)

Фанах, питах го и той вика:Pull the lever up there.

Фанах, питах го и той вика:Pull the lever up there.

Абе точно там дето почваш в началото, само че на една платформа отгоре. Нз как се качваше до нея...аз направо се озовах там...

Еми тва е, не става.Отидох и в началото на новото точно и нищо.Май се е бъгнало нещо. :angry:

Ама тряя по 1 стълба да се качиш до лодката и тогава цъкаш Ентер и си готов. Но наистина мое да се е бъгнало...

Може ли някой да ми каже къде е тъпия екстракшън поинт на мисията с панамската банка? Тва е последната цел в мисията и се чупих да обикалям, ама не мога и не мога да го намеря. И има ли меню, което да ми показва Mission Objectives?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...