Jump to content
BulForum.com

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

James Bond

Recommended Posts

Ето как да се оправите с демона.При мен проработи...

1) Remove Anti-Blaxx off your comp.

* This part's easy, just uninstall it. Add/Remove Programs -> Uninstall. Hopefully, V4 will include blacklisting alt. so people won't have to install crap like this.

2) Restart

* Start, shutdown, restart...

3) Remove Daemon Tools off your computer

* Easier than it sounds, Add/Remove Programs -> Daemon Tools

4) Restart once more!

* Get used to this step...

5) Back into Windows, go to Device Manager...

* Start -> Run -> devmgmt.msc

6) Go down to SCSI and RAID controllers

* near the bottom, can't miss it.

7) See that nasty bugger that starts out D347....

8) Right click -> Uninstall

9) DO

10) NOT

11) RESTART

12) YOUR

13) COMPUTER

14) Now, run down to System Devices...

15) Find PnP BIOS Extension...

16) Right Click! Uninstall!

17) Make sure everything so far is the same way it was with me...go to CD/DVD Drives (near the top) and make sure that no DVD-ROM Generics are in there, that's a sign of Daemon Tools and should go away when you deinstall the SCSI devices.

18) If you don't uninstall the PnP BIOS extension, the SCSI device will come back, then the virtual drives you had set with Daemon Tools before you ran Anti-Blaxx will come back too. So make sure you do 15 and 16. Jesus, that part is important, don't forget it.

19) Double check. Seriously, make 100% sure you did everything right up until now.

20) Now, carefully, restart...

21) Run over to /WINDOWS/system32/drivers/

22) look for d347 (or whatever you named your Daemon-Tools drivers upon last install) and DELETE. Usually, it's d347prtbus.sys and another d347 driver by default. Delete all d347???.sys in there. Anything that starts with d347. Clear?

23) Restart. Clears XP driver cache.

24) OK, now download and install Daemon-Tools, but at the spot where it asks you to name the drivers, go ahead and add a 1 at the end of the default driver name.

25) Follow the install (restart basically), and check it out, working Daemon-Tools! Exit it and open it a few times, no messed up errors or anything, enjoy.

This guide, blah blah blah, I don't accept responsibility for any stupidity that may (will) come from idiots trying stuff and messing around. It worked for me, I hope it does for you too, if it doesn't, I don't care/want to hear about it.

PS - great work dt dev team, I eagerly look forward to v4!

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply
Добавяш една 2-ка отпред и си готов :D

2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F

ах, точно ънинсталирах играта :angry1

както е описано в уареза ли е инсталирвате?

• 2 weeks later...
мда, същата хава е ... играта се подкарва като принца ;)

Demek 4e 70% ot horata nikoga nqma da q podkarat(kato men).Ne 4e ne moga ami prosto e tolkova zapleteno 4eeeeeeeeeeee :wacko: ne mi se zanimava :)

Аз пък цяла седмица се занимавах и поне подкарах Versus mode-a... и си я поръчах оригинлна:) просто толкова искам да я разцъквам че съм готов да дам 67 лв :):):):):):)

а бе, има един mini image в нета, ама нещо не става с него .... а гледам, че има бая source за него

ето какво ми изписва:

PicZ-0006.png

... а ключа съм го дал още първия път при подкарването, но с пълния image на играта ... обаче навсякъде той е един и същ

Еми щом е със защита като на POP3 на4и би трябвало да стане с sd4hide i SFnightmare.Аз поне подкарах принца с тези двете прогами едновременно вклю4ени.

Играта е нямам на компа но имам версията за ХБОХ и много яка ( UBISOFT ) си разбират от работата

а що се отнася до тази версия

ми чета че се подкарва както Prince-a разкачаш кабелите и си тръгва от раз

Поредната велика Spliter Cell !!!

Като четях щуротии из тази тема дълго време се притеснявах дали да се пробвам да я пусна

Следа като на един дъх изиграх втората част реших, че не съществува възможност да пропусна третата

Последвах инструкциите в директорията htr /how to run/ и всичко си тръгна и върви нормално

Деинсталирате си стария Демон, рестартче, слагате си 4-ката, ощр един рестарт при първия старт на играта, SFNightmare решава останалото. Последвайте стъпките в тхт файла и всичко ще е наред

Тези които са имали проблеми са ги имали попради други причини, несвързани с играта и Демон 4

Не си играйте да вършите сложни еквилибристики, рискувайки проблеми и блокажи, последвайте простичките стъпки от тхт-то и ще си играете нормално

Между другото за какво по дяволите служи 4-ти диск от втората част???????? Мултиплеър??

Между другото за какво по дяволите служи 4-ти диск от втората част???????? Мултиплеър??

Да,за PunkBuster-някои сървъри си го пускат и ако не ти е инсталиран/пуснат не можеш да играеш в тях...

П.П. В Chaos Theory няма такова нещо ;)

Извинявам се 4е питам тук ама някой може ли да ми помогне?Става въпрос за Pandora tomorrow.Стигнах до онова място дето трябва да накарам един инжинер да вдигне подводницата.После 4етох 4е трябва да из4акам някъф да се обади по радиото и инжинера пак ми помага и тогава го трепя.Оба4е 4акал съм около 10 мин. и никой не се обажда.Help!!!

....

Деинсталирате си стария Демон, рестартче, слагате си 4-ката, ощр един рестарт при първия старт на играта, SFNightmare решава останалото. Последвайте стъпките в тхт файла и всичко ще е наред

...

блаженни са вярващите :lol: ... аз тоя боклук втори път няма да го сложа! предпочитам да махам кабелите, пред това да си омазвам тотално os.

блаженни са вярващите :lol: ... аз тоя боклук втори път няма да го сложа! предпочитам да махам кабелите, пред това да си омазвам тотално os.

Не знам какво искаш да ми кажеш ..... "вярващите"

Аз нямам НИКАКВИ проблеми - всичко тръгна от първия път

Ако ти имаш някакви са свързани с друго - това е 100% сигурно

Намери какво предизвикава проблемите ти и го реши - това е

Пичове кво се кумите толкова около тая подводница не разбирам???

Хванете го тоя за врата, накарайте го да ползва компютъра и да вдигне подводницата, стискайте го докато не успокои по радиото питащия го за причините за издигането, изпаткайте му един в главата и влизайте вътре!

Да не би да не разбирате английски и да не знаете какво става???

Този момент не ми е създал никакви проблеми.

Хора този рилийз добър ли смисъл тръгва ли играта :confused

При мен не тръгваше...казвам ти,цяла седмица се мъчих да я накарам да тръгне,така че май нема:)...

И накрая си я купих оригинална.:P

П.С. ако на някой му е тръгнала,нека да обясни на Defekt как е тръгнала че да не го заблудя :rolleyes:

При мен не тръгваше...казвам ти,цяла седмица се мъчих да я накарам да тръгне,така че май нема :) ...

И накрая си я купих оригинална. :P

П.С. ако на някой му е тръгнала,нека да обясни на Defekt как е тръгнала че да не го заблудя :rolleyes:

Значи няма да се сваля :cry аз едва не си развалих РС заради Path of the Neo :angry1 Тея защити няма ли някой да ги кракне бе да го ..... :censored2: ........

1 - разкачвате кабелите на dvd-rom

2 - mount-вате и инсталирате през daemon tools 4.0 (може и да става през alcohol 120%)

3 - въвеждате серийния номер и играете.

... поне при мен така тръгна.

prince of persia the two thrones я подкарах по същия начин.

Пичове не знам к'во не ви тръгва ама играта си я инсталнах, напрайх я, превъртях я 2 пъти(изключителна игра е :punk ) и я изтрих преди месец и половина щот ми омръзна :D Невероятна е :love

• 2 weeks later...

откъде мога да си сваля всички saves на играта, че тук имам много дразнещ проблем с нея :angry1

-Edit-

намерих си ги

-Edit2-

и къде се слагат тея сейвове? :confused ... 'щото определено не е в C:\Documents and Settings\samkijot\Local Settings\Application Data\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\Saved Games

btw тея не знам дали е от тая starforce защита, но и преди на друга игра с нея при излизане от dx средата компа ми отива на "син екран" ...

-Edit3-

продължавам да търся сейвове ... английски-те обаче

Ами аз мога да ти дам сейфове само не знам в коя папка точно се сейфат-Data,System или Utils ама ако се затрудняваш на някоя от мисиите направо ще ти кажа кво трябва да правиш ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...