Jump to content
BulForum.com

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

James Bond

Recommended Posts

Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory

1226.jpg

• Official web page:CLICK
  • Publisher:Ubisoft
  • Developer:Ubisoft Montreal
  • Genre:Action/Adventure

• Release date:March 28,2005
  • Story/Description:

The third installment of the stealth-action series starring Sam Fisher. Splinter Cell Chaos Theory takes place in 2008, an age where electronic warfare has turned into the greatest threat to world security. As secret agent Sam Fisher, you are tasked with tracking down and eliminating some of the world's most notorious perpetrators of this newest type of warfare, and to eliminate the new threat of global information warfare. Achieve primary and optional secondary objectives and negotiate missions with multiple pathways. Features all-new weapons and gadgets, including a knife, electronic jammers and the newly customizable SC-20K modular weapons platform. The game is brought to life with voice acting by Michael Ironside, cinematics directed by Andy Davis, and a soundtrack by Amon Tobin. Play two-player co-op on or off-line or go head to head in the unique Spies vs. Mercs online modes.

• Multiplayer: Versus/Coop Mode

• System Requirements:

Windows 2000/XP, Intel Pentium III or AMD Athlon 1.4 Ghz, 256 MB, 64 MB DX 9.0 graphics card, DX 9.0 sound card, 4X or better DVD-ROM, 4 GB HDD space.

Supported video cards: ATI Radeon 8500/9000/ X Families NVidia G-Force 3/4/FX/6 families (GeForce 4 MX not supported) or newer.

• Preview:

• Screenshots:IGN

Най-после :)

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Имали крак за нея?

Като гледам тоя релиз на itwins е стар, но с появата на новия daemon tools хората казват, че заедно със SFN играта работи. Явно заради това е качена.

Ще взема и аз да я пробвам като я сваля. Само дето не ми се качва SFN ама щом няма как :ph34r:

Като гледам тоя релиз на itwins е стар, но с появата на новия daemon tools хората казват, че заедно със SFN играта работи. Явно заради това е качена.

Ще взема и аз да я пробвам като я сваля. Само дето не ми се качва SFN ама щом няма как :ph34r:

Добре,ако успееш ми кажи,аз я имам още от март ама мога да играя само Versus Mode,а как искам да играя СО-ОР :cry

Добре,ако успееш ми кажи,аз я имам още от март ама мога да играя само Versus Mode,а как искам да играя СО-ОР :cry

co-op съмнително без оригинално копие ;) А ако рилийза е наистина на iTWiNS, то 99% ще работи най-малкото с физически disabled CD-ROM и DVD-ROM и DT4

co-op съмнително без оригинално копие ;) А ако рилийза е наистина на iTWiNS, то 99% ще работи най-малкото с физически disabled CD-ROM и DVD-ROM и DT4

Уфффф накрая си я купувам оригинална и точка по въпроса :ph34r:

Играта ще е нещо уникално,но това изречение не ми харесва особено :laughing:

GeForce 4 MX not supported

Трябва да я сменям тъпата "платка" :D

:blink: :bgrin: :wir B) :woot :lol: :D :) :P :huh:

добре ве, майна .... нали "четете nfo файловете"!!! ... и к'во направих го както е написано там и сега тук стана БОЗА! не мога да инсталирам новата версия, при опит за връщане към старата, тя пък от своя страна не се инсталира както трябва и на всичкото отгоре за поздрав -> "син екран" .... и ся изведнъж казвате, че трябвало да се инсталира върху старата ..... е ми :angry1

а бе, как само на мен ми се случват тея шитни бееееееееееееееееееее :angry1 :sick :wir

Nqkoi podkara li q 4e na men ne mi priema cd-keya kato startiram igrata sled instalaciqta.

И при мен е така ама ако искаш мога да ти кажа как да си пуснеш Versus Mode (както виждаш в банера ми от xfire,постоянно я играя онлайн :) ),иска ти отделен СД-Кей който можеш да намериш в един от тия файлове (забравих в кой беше :bgrin: )

Играта ще е нещо уникално,но това изречение не ми харесва особено :laughing:

GeForce 4 MX not supported

Трябва да я сменям тъпата "платка" :D

Сигурен съм че вече доста често ще го виждаме... :( :( :angry1 И аз трябва да я сменям...

не знам вие как сте си инсталирали dt4.00, но при мен заради него ще ми се наложи да форматирам ... нито една програма за емулиране на cd-та не може да се инсталира :bgrin: :angry1

а инсталационните файлове на играта ги трия без да се замислям :D

'ич вече не ща да чуя за starforce feat. daemon tools 4.00!

не знам вие как сте си инсталирали dt4.00, но при мен заради него ще ми се наложи да форматирам ...

Кви ги говориш бе :blink: цъкаш на Update daemon tools или квото там беше и чакаш докато ти се инсталира :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Кви ги говориш бе :blink: цъкаш на Update daemon tools или квото там беше и чакаш докато ти се инсталира :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

т'ва може да е при теб, но не и при мен ... а и не само при мен. можеш да видиш линка, който съм дал ...

т'ва може да е при теб, но не и при мен ... а и не само при мен. можеш да видиш линка, който съм дал ...

И аз имах проблеми.Бъгна се всичко и само с преинстал се оправя.Така че по-добре си стойте на 3.47 ;)

И аз имах проблеми.Бъгна се всичко и само с преинстал се оправя.Така че по-добре си стойте на 3.47 ;)

Или направо махнете daemon-а .. закво са ви успешни емулации на най-новите защити? Ползвайте някой FantomCD от 2001 и тва е :)

Между другото затова и препоръчваха преди инсталация на 4.00 да се ънинсталира 3.47 .. жалко че май не го оповестиха официално това, а само тук-там се чуваше такова нещо.

Или направо махнете daemon-а .. закво са ви успешни емулации на най-новите защити? Ползвайте някой FantomCD от 2001 и тва е :)

А мога ли да знам откъде да го взема туй FantomCD :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...