Jump to content
BulForum.com

Counter-Strike

AGENT_ORANGE

Recommended Posts

Agent_orange e kvo zna4enie ima v lsu4aq moshnostta na kartata, sled kato ti kazvam, 4e i karta ot pokoleniqto Riva moje da ti podkara CS-a...i kakav ti beshe to4no problema kazvash?

Runner nacelil si server, koito dopuska samo IP-ta ot dadena mreja(podmreja).

Primerno 212.10.254.* ako ti si na 212.10.17.* gorish...ili na servera admina trqbva da mu mahne nalojenoto ograni4enie ili toq server nqma da mojesh da go polzvash...Ako e za evrocomski server po-dobre pitai nqkoi admin.

• 8 months later...

A we hora speshno mi trqbva raboteshto CS 1.5..imam half-life i upgrade 1.1.1.0 ama tfa pusto CS 1.5 ili kato svalq arhiva se okazva razvalen..ili vuobshte go nema..are help che e super speshno, thx predvaritelno :bgrin:

В www.warez.ru има няколко папки half-life i CS 1.5 обаче май точно CS 1.5 липсва :) В www.data.bg има CS15FULL.RAR но тези 24 МБ ми се струват съмнителна работа, пробвай ако искаш.Гледай да не е вирус !

Ami tochno tam e problema..vuv wareza ima nqkakvi prazni papki za CS..v datata tfa 20 i kusur MB edva li e tova koeto tursq, to trebe da e okolo 300 MB..ole kolko speshno mi trqbva puk nikoi ne dade edno linkche, sedq i si mislq i napravo pochvam da se chudq..aide pichove stoq pred kompa s nadezhdata che shte dadete edin svesten link :cry

Svalih si ot wareza CS:condition zero, no sled instala na igrata s ujas vidqh 4e nqma podryjka na LAN multiplayera... Da ne e ot versiqta na igrata ili ima nqkoi pa4 koito da dopylva tozi ogromen nedostatyk?!?

P.S. ne moga da povqrvam 4e izlezna CS bez multi!!!

Svalih si ot wareza CS:condition zero, no sled instala na igrata s ujas vidqh 4e nqma podryjka na LAN multiplayera... Da ne e ot versiqta na igrata ili ima nqkoi pa4 koito da dopylva tozi ogromen nedostatyk?!?

P.S. ne moga da povqrvam 4e izlezna CS bez multi!!!

po princip mai si nqma Lan a samo Steam :sick

Pi4 a da si slagal nekvi updates za VC-to? 6toto ot tqh nqkoi pat pravi mnogo mizerii. Ako ne si update-val Videoto moje da e ot nqkoi drug update ili ot nqkoq nastroika na CS. Naprimer nastroikite na Video Options probvai na nqkoi drug mode ne na OpenGL a na Software napr. ako i tova ne pomogne nz ot kakvo 6te e.

:punk :punk :punk

• 3 months later...

И аз имам проблем с CS Restricted to local servers class ©, някой ако може да ми помогне ще съм му много благодарен. Не мога да влезна в нито един сървър даже и на евроком, кажете как може да се оправи говора за 1.6

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...