AGENT_ORANGE Posted October 12, 2003 Author Share Posted October 12, 2003 kokal i az mislq da probvam s po stari driveri na videoto a brat mi e s XP ama na nego ne mu prai problemi nikvi ama i toi e s po mo6tna video karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 13, 2003 Author Share Posted October 13, 2003 10xzzzzzzzz na all za halp-a opraih si problema Btw az sam Total-Disaster ako iska nekoi 1vs1 az sam nasre6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 13, 2003 Share Posted October 13, 2003 Agent_orange e kvo zna4enie ima v lsu4aq moshnostta na kartata, sled kato ti kazvam, 4e i karta ot pokoleniqto Riva moje da ti podkara CS-a...i kakav ti beshe to4no problema kazvash? Runner nacelil si server, koito dopuska samo IP-ta ot dadena mreja(podmreja). Primerno 212.10.254.* ako ti si na 212.10.17.* gorish...ili na servera admina trqbva da mu mahne nalojenoto ograni4enie ili toq server nqma da mojesh da go polzvash...Ako e za evrocomski server po-dobre pitai nqkoi admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 14, 2003 Author Share Posted October 14, 2003 mi Basten format C: sled tfa istal sas originalniti drivers i DirctX8 i se opraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 16, 2003 Author Share Posted October 16, 2003 shit CS pak prai mizerii sled kato smenih DirectX8 na DirectX9.0b i Drivre`s za 9.0b pak po4na da prai su6tite mizerii Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 17, 2003 Share Posted October 17, 2003 Imash GF MX nali? Shtoto toi pravi podobni tupotii s directx9. Ako e taka 4akai razreshenie na problema ot strana na nvidia...ina4e feel sorry about u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 17, 2003 Author Share Posted October 17, 2003 de da be6e FX nai obiknovenna GF MX100/200 32MB mn mi e 4udno 6to kato sloja DirectX8.0 ot CD deto mi e kam VGA samo s tqh raboti normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 A we hora speshno mi trqbva raboteshto CS 1.5..imam half-life i upgrade 1.1.1.0 ama tfa pusto CS 1.5 ili kato svalq arhiva se okazva razvalen..ili vuobshte go nema..are help che e super speshno, thx predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman_2000 Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 В www.warez.ru има няколко папки half-life i CS 1.5 обаче май точно CS 1.5 липсва В www.data.bg има CS15FULL.RAR но тези 24 МБ ми се струват съмнителна работа, пробвай ако искаш.Гледай да не е вирус ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Ami tochno tam e problema..vuv wareza ima nqkakvi prazni papki za CS..v datata tfa 20 i kusur MB edva li e tova koeto tursq, to trebe da e okolo 300 MB..ole kolko speshno mi trqbva puk nikoi ne dade edno linkche, sedq i si mislq i napravo pochvam da se chudq..aide pichove stoq pred kompa s nadezhdata che shte dadete edin svesten link Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted June 19, 2004 Share Posted June 19, 2004 Mersi mnogo Ael, zadulzhen sum ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecNaz Posted June 20, 2004 Share Posted June 20, 2004 Svalih si ot wareza CS:condition zero, no sled instala na igrata s ujas vidqh 4e nqma podryjka na LAN multiplayera... Da ne e ot versiqta na igrata ili ima nqkoi pa4 koito da dopylva tozi ogromen nedostatyk?!? P.S. ne moga da povqrvam 4e izlezna CS bez multi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted June 20, 2004 Author Share Posted June 20, 2004 Svalih si ot wareza CS:condition zero, no sled instala na igrata s ujas vidqh 4e nqma podryjka na LAN multiplayera... Da ne e ot versiqta na igrata ili ima nqkoi pa4 koito da dopylva tozi ogromen nedostatyk?!? P.S. ne moga da povqrvam 4e izlezna CS bez multi!!! po princip mai si nqma Lan a samo Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted June 21, 2004 Share Posted June 21, 2004 Pi4 a da si slagal nekvi updates za VC-to? 6toto ot tqh nqkoi pat pravi mnogo mizerii. Ako ne si update-val Videoto moje da e ot nqkoi drug update ili ot nqkoq nastroika na CS. Naprimer nastroikite na Video Options probvai na nqkoi drug mode ne na OpenGL a na Software napr. ako i tova ne pomogne nz ot kakvo 6te e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 И аз имам проблем с CS Restricted to local servers class ©, някой ако може да ми помогне ще съм му много благодарен. Не мога да влезна в нито един сървър даже и на евроком, кажете как може да се оправи говора за 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 5, 2004 Author Share Posted October 5, 2004 Lame_0ne abe gleam che si kachil CS:S tq iska li Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 6, 2004 Share Posted October 6, 2004 Lame_0ne abe gleam che si kachil CS:S tq iska li Steam <{POST_SNAPBACK}> за съжаление да, но се играе без нея за повече инфо посети cssbg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.