AGENT_ORANGE Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 a we hora nekoi znae li kak da si opraq CS kato vlezna v nekoi server ili napraq igra igraq 5-10 minuti i mi zabii PC-to smenih si HDD i pak mi prai sas6ata mizeriq ako nekoi mi kaje kak da go opravq toq problem 6e sa mu mnogo balgodare Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Nai veroqtno shte e ot versiqta na igrata koqto polzvash... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 7, 2003 Author Share Posted October 7, 2003 mi sled kato si smeh HDD slojih moita pak sa6toto posle zeh ot edna zala tqhnata versia i tq mi naprai sa6tata mizeria Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Dai pulna info za PCto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 7, 2003 Author Share Posted October 7, 2003 AMD athlon 2000+ 256RAM DDR333 32video GeForce MX100/200-(SUXXX) WD 40GB 7200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 32video GeForce MX100/200-(SUXXX) Nai veroqtno se zatormozqva na momenti i te izhvurlq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 igraq 5-10 minuti i mi zabii PC-to 6tom kato po4va6 da igrae6 ne bi trqbvalo da e ot versiqta. Mislq, 4e su6toto se otnasq i do video kartata. Trqbva da te pitam v koy survar igrae6, na kakva tarifa si (za interneta), svalq6 li ne6to dokato igrae6, kakuv windows ima6, kolko RAM izpolzva6 kogato ne si startiral ni6to, startirano li e o6te ne6to dokato igrae6, ima6 li cheatove, lagva li ti dokato igrae6 i suma ti drugi raboti, za koito ne se se6tam sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 7, 2003 Author Share Posted October 7, 2003 6tom kato po4va6 da igrae6 ne bi trqbvalo da e ot versiqta. Mislq, 4e su6toto se otnasq i do video kartata. Trqbva da te pitam v koy survar igrae6, na kakva tarifa si (za interneta), svalq6 li ne6to dokato igrae6, kakuv windows ima6, kolko RAM izpolzva6 kogato ne si startiral ni6to, startirano li e o6te ne6to dokato igrae6, ima6 li cheatove, lagva li ti dokato igrae6 i suma ti drugi raboti, za koito ne se se6tam sega. na4i na bronzova sam dokato igraq samo IRC ponekoga e startirano i no6ti ne teglq a tova sam go probval sled reinstal na windows 98 SE pri tova e licenzirana versia a nai interesnoto e 4e malko predi da si upgridna PC-to po4naha tiq problemi s CS predi tfa si vurve6e bez problem i dokato igraq kao natisna eskeip dava 4eren ekrani tfa e ni6to pove4e samo s restart se opravq i polse kat vlezna v dir-a kadeto sa mi games se poqvqt nekaf file ot roda na svvp3t primerno i e bez nikfo raz6erenie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 Polzvash li Cheating-Death .. Shtoto na nqkoi pc-ta s nego zabivat sled opredeleno vreme ... Izpitval sum go tva nqkolko puti v zala.. no vse pak ne sum siguren kakuv ti e problema.. moje da e ot drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 i drugo ...samo pri CS li e tozi problem ili ti se slu4va i s drugi igri... ako e taka moje da e ot hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 i drugo ...samo pri CS li e tozi problem ili ti se slu4va i s drugi igri...ako e taka moje da e ot hardware na4i polzvam cheating death i tfa se polu4ava samo pri CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 mi togava probvai bez Cheating-Death i kaji kuv e rezultata Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 mi togava probvai bez Cheating-Death i kaji kuv e rezultata mi za sajelenie pak se okaza sa6tia i ve4e po4vam si mislq dali ne e ot windows-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 Zna4i CS varvi i na 16 mb video ot sorta na riva i podobnite i...4e daje i na rezolucii ot sorta na 1024x768 i nagore. Taka 4e ne e ot videoto. Kato ti "zabie" pc-to kakvo stava? Izhvurlq li te v desktop-a, ako e taka mojesh li da proverish koli4estvoto virtualna pamet izrazhodeno ot 98ta. Tova me interesuva poneje nqkoi duna s vgraden sound izhvurlqt sled izpolzvane na cqlata virtualna pamet...vsashnost men me izhvurlqlo shtoto sam s XP pri 98 moje prosto da blokira(ne na CS, no na rip-a na HItman2 primerno). Vremeto, koeto trqbva na edin windows gore-dolu, za da izhar4i nali4nata virtualna pamet varira, no po princip e ot 10-15 min do polovin 4as. Nai-lesniq test da proverish dali e ot tova e da izklu4ish sound-a ot directx panela primerno. Ina4e drugo, koeto mi idva naum e da si drapnesh prosto igrata nanovo...vse pak s bronze nqma da ti otneme mn vreme, a q ima ka4ena na warez-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 Zna4i CS varvi i na 16 mb video ot sorta na riva i podobnite i...4e daje i na rezolucii ot sorta na 1024x768 i nagore. Taka 4e ne e ot videoto. Kato ti "zabie" pc-to kakvo stava? Izhvurlq li te v desktop-a, ako e taka mojesh li da proverish koli4estvoto virtualna pamet izrazhodeno ot 98ta. Tova me interesuva poneje nqkoi duna s vgraden sound izhvurlqt sled izpolzvane na cqlata virtualna pamet...vsashnost men me izhvurlqlo shtoto sam s XP pri 98 moje prosto da blokira(ne na CS, no na rip-a na HItman2 primerno). Vremeto, koeto trqbva na edin windows gore-dolu, za da izhar4i nali4nata virtualna pamet varira, no po princip e ot 10-15 min do polovin 4as. Nai-lesniq test da proverish dali e ot tova e da izklu4ish sound-a ot directx panela primerno. Ina4e drugo, koeto mi idva naum e da si drapnesh prosto igrata nanovo...vse pak s bronze nqma da ti otneme mn vreme, a q ima ka4ena na warez-a. na4i kat mi zabii PC-to ne me izhvurlq na desktop-a ami 4eren ekran i kat natisna ctrl+alt+del nai mn da mi dade sin ekran i da kaji 4e sistemata e zaeta i kat go natisna pak pak 4eren ekran i ot tam na tatak ni6to pove4e ne moa da naprai osven da go reset-na Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 da si drapnesh prosto igrata nanovo Abe 4estno kazano i na men ne mi idva drugo naum. Vse pak moje i da pomogne, puk i ti si dlujen da opite6 pone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 Abe 4estno kazano i na men ne mi idva drugo naum. Vse pak moje i da pomogne, puk i ti si dlujen da opite6 pone . taka 6te napravq vednaga sled kato svalq sq Splinter Cell Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 9, 2003 Author Share Posted October 9, 2003 hora ne znam dali e vajno ama propusnah edno ne6to da spone i to e 4e kato startiram PC-to Rundll32 se startira dva puti i predi kato izkliu4a vtoria Rundll32 se opravq6e za izvestno vreme ama sq ve4e i tfa ne pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 9, 2003 Share Posted October 9, 2003 1)Start -> Run 2) Pishi MSCONFIG 3) Vij gore v dqsno START UP 4) Ima edin spisuk ot koito mojesh da premahnesh vsichki nenujni programi koito se startirat 5) Mahai vsihcki koeto mislish che ne e svurzano s Windonws i programkite koito izpolzvash (Deamen, FlashGet ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 10, 2003 Author Share Posted October 10, 2003 Se2KeR ne stana man daje reinstall na windows napraih i pak ne stana mislq 4e e ot samiq windows ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted October 10, 2003 Share Posted October 10, 2003 Hahaha...mi osven da si drupnesh i nego ot tuka ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 10, 2003 Author Share Posted October 10, 2003 taka i 6e napraq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 11, 2003 Share Posted October 11, 2003 А какво означава Lan servers are restricted only for local usets (Class C)? Защо не мога да влезна? Някой знае ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted October 12, 2003 Author Share Posted October 12, 2003 А какво означава Lan servers are restricted only for local usets (Class C)? Защо не мога да влезна? Някой знае ли? Runner predi i az kato imah CS i na men 4at pat mi go dava6e tfa ama se opravq6e ot samosebesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokal Posted October 12, 2003 Share Posted October 12, 2003 semi probvai nqkoi drug windows imash huavo pc.osven tva probvai sas drugi driveri na videoto.zna4i probvai sas edno xp.no ako go slojish sloji si po stari driveri neshto ot roda na 30-40.xx detonatori.az imam problem na moito pc sushto sa kontrata.shtoto neshto ne se razbira sas xp to.kato q pusna pod open gl i puskam si igrata davam esc da si naglasq neshto i mi se mahat si4ki huds.kruv pari patroni i razni podobni.pod Direct3d puk ne moa da izlqza shtoto izlqza li ekrana stava kato menuto kogato zarejda sas kartinkata na onq sas pishtova.ta da ti kaja 4e e bugava malko raotata pod xp pone pri men i si4kite ot mrejata mi.tva e kvoto az moga da pomogna.moje da probvash sas drug detonator i bez da si smenqsh wina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.