MirzatA Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Zna4i tozi film "Wanted" e 702 MB i ne moje se hvane na Disk! Ta zatova iskam da pitam nqkoi ako znae da mi kaje ot kade moga da si drupna nqkva programka s koqto moga da otreja 4ast ot kraq na filma(t.e. Nadpisite) Ako mojete daite mi link za takava programa Blagodarq predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Zna4i - idi v Others ; Tam sam sazdal topica Zapis na Filmi - pro4eti go i se radvai Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 MirzatA ne moje da se sybere 6toto sigurno polzva6 nero 6 svali si nero 5... i opitai pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 VirtualDub e programkata koqto ti trebe Edit: @JIS Az sum s 6 i sum pisal 704 Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Много моля тези които не знаят да не си чешат езиците и да дават глупави съвети!По този начин не може да се помогне на никой ! MirzatA не е нужно да режеш филма! Просто ползвай подходящ софтуер за запис който поддържа overburn ! Това например е "отхвърленото" Nero 6 /всички версии без 60015 - за нея трябва path/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 7, 2003 Share Posted October 7, 2003 Az za tva poso4ih moqta tema - tam ima cqlata nujna informaciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.