exo Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Zdraveite Instalirah si MySQL Server i Clinet, syzdadoh si DataBase phpmyadmin zadadoh za neq: GRANT SELECT, INSERT, DELETE, UPDATE ON phpmyadmin.* TO pma@localhost. Edit-nah faila s nastrokite na PhpMyAdmin (config.inc.php) i ochakvah veche da go polzvam, no mi dava greshka: ERROR: #1251 - Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client Kyde gresha ? Pomognete mi molq vi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Zdraveite Instalirah si MySQL Server i Clinet, syzdadoh si DataBase phpmyadmin zadadoh za neq: GRANT SELECT, INSERT, DELETE, UPDATE ON phpmyadmin.* TO pma@localhost. Edit-nah faila s nastrokite na PhpMyAdmin (config.inc.php) i ochakvah veche da go polzvam, no mi dava greshka: ERROR: #1251 - Client does not support authentication protocol requested by server; consider upgrading MySQL client Kyde gresha ? Pomognete mi molq vi ... дистро и версия на mysql? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 дистро и версия на mysql? SuSE 9.3 MySQL-server-standard-4.1.15-0.sles9.i586 phpMyAdmin-2.6.4-pl3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 трябва ти MySQL-client, както и библиотеките, ако не са инсталирани. Освен това провери да ли имаш mod_mysql, както и да ли правилно си попълнил config.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 Reshih si problema Kakto vinagi - za reshenieto e nujno rovene i chetene Eto dva linka koito shte pomognat ako nqkoi ima syshtiqt problem: http://www.phpmyadmin.net/documentation/#faq Q: [1.17a] http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/old-client.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.