Jump to content
BulForum.com

norton ghost - как.......?

cdjabi

Recommended Posts

привет,

знаете ли дали norton ghost може да се зарежда всеки път и да възстановява системата от предварително направена снимка при всяко стартирана на компюътра. ако ли не - друга пограма с подобна функция.

благодаря предварително

Ако кажеш каква е крайната цел, може да ти предложим и културно решение.С това инфо можемсамо да хвърляме боб и да предполагаме.

привет,

знаете ли дали norton ghost може да се зарежда всеки път и да възстановява системата от предварително направена снимка при всяко стартирана на компюътра. ако ли не - друга пограма с подобна функция.

благодаря предварително

Заради някоя платена програма на която не можеш да намериш крак ли ??? Не си заслужава. По-добре претърси всички възможни сайтове за кракове и пробвай такива за по-стари версии, отколкото да си усложняваш живота така.

искам да направя снимка на работеща операционна система ( в случая ХП ) и всеки път щом си пусна компютъра той първо да възстановява win от снимката и след това да влиза в режим на работа. кажете ми някоя програма или нортан гост дали може да го прави.

искам да направя снимка на работеща операционна система ( в случая ХП ) и всеки път щом си пусна компютъра той първо да възстановява win от снимката и след това да влиза в режим на работа. кажете ми някоя програма или нортан гост дали може да го прави.

Пробвай с Deep Freeze, не прави точно това, но резултатът е същия.

Каквото и да правиш, след рестарт всичко се връща в първоначалният му вид (както си го замразил), а и не губиш време в ghost-ване.

Пробвай с Deep Freeze, не прави точно това, но резултатът е същия.

Каквото и да правиш, след рестарт всичко се връща в първоначалният му вид (както си го замразил), а и не губиш време в ghost-ване.

Takova neshto tarseh ot godini VE ! :woot Naistina sled pr. clean install na Xp tova e dosta varvejno :) ako ima niakakva druga programka po dobrichka (ako moje i po dusha :D ) da kazva che naistina spored men dosta hora shte imat polza ot takova neshto. Bravo na CDJABI za vaprosa i uspeh vav freez-vaneto ;)

EDIT-chentze : Ne znam dali ima po dobar nachin da se predpazish ot virusi ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...