cdjabi Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 привет, знаете ли дали norton ghost може да се зарежда всеки път и да възстановява системата от предварително направена снимка при всяко стартирана на компюътра. ако ли не - друга пограма с подобна функция. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 ако си поиграеш с autorun.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Ако кажеш каква е крайната цел, може да ти предложим и културно решение.С това инфо можемсамо да хвърляме боб и да предполагаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 привет,знаете ли дали norton ghost може да се зарежда всеки път и да възстановява системата от предварително направена снимка при всяко стартирана на компюътра. ако ли не - друга пограма с подобна функция. благодаря предварително Заради някоя платена програма на която не можеш да намериш крак ли ??? Не си заслужава. По-добре претърси всички възможни сайтове за кракове и пробвай такива за по-стари версии, отколкото да си усложняваш живота така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdjabi Posted November 14, 2005 Author Share Posted November 14, 2005 искам да направя снимка на работеща операционна система ( в случая ХП ) и всеки път щом си пусна компютъра той първо да възстановява win от снимката и след това да влиза в режим на работа. кажете ми някоя програма или нортан гост дали може да го прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 искам да направя снимка на работеща операционна система ( в случая ХП ) и всеки път щом си пусна компютъра той първо да възстановява win от снимката и след това да влиза в режим на работа. кажете ми някоя програма или нортан гост дали може да го прави. Пробвай с Deep Freeze, не прави точно това, но резултатът е същия. Каквото и да правиш, след рестарт всичко се връща в първоначалният му вид (както си го замразил), а и не губиш време в ghost-ване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Пробвай с Deep Freeze, не прави точно това, но резултатът е същия. Каквото и да правиш, след рестарт всичко се връща в първоначалният му вид (както си го замразил), а и не губиш време в ghost-ване. Takova neshto tarseh ot godini VE ! Naistina sled pr. clean install na Xp tova e dosta varvejno ako ima niakakva druga programka po dobrichka (ako moje i po dusha ) da kazva che naistina spored men dosta hora shte imat polza ot takova neshto. Bravo na CDJABI za vaprosa i uspeh vav freez-vaneto EDIT-chentze : Ne znam dali ima po dobar nachin da se predpazish ot virusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.