Jump to content
BulForum.com

kak ga oтвoрим web страница статично ip

lil_stenly

Recommended Posts

ето ви нещо полезно.!

например някои ваш приятел си е направил web страница като мен но тои е с статично ip

, а вие сте на друг доставчик. Но има начин да му отворите страницата.

1. Свалете си hamachi от www.hamachi.cc

2. connect-нете се кум неговия сервер (тои трабва да има такув -

програмата да ви свурве в лан)

3. После пишеш в IE IP-то му което е зададено от hamachi-то

и евала готови сте

my web page http://5.9.35.61/

servername: lilstenly

password: holla

no-ip... и хиляди други... но карай - щом така му е забавно. Има и още по-забавен начин. В hosts файла добавяш апйпито му с каквото ти кефне име ("на.пенчо.сайта" например) и после си пишеш името в браузъра и

"...и евала готови сте"...

......Има и още по-забавен начин. В hosts файла добавяш апйпито му с каквото ти кефне име ("на.пенчо.сайта" например) и после си пишеш името в браузъра и

"...и евала готови сте"...

Да, ама така ще го отварям само от моята машина. ;)

Да, ама така ще го отварям само от моята машина. ;)

ми по начина който ти предлагат по-горе - пак ще го отваряш само от твоята машина... мисълта ми беше - как за нещо елементарно, което се прави с един нотпад, хората инсталират програми и си задръстват комповете с ненужни щуротии...

hmm neka da pomislim a.

i po dvata na4ina koito vii mi kazahte moga da otvorq moqta stranica samo ot moqta ma6ina ili da otvorqt stranicata teq s koito sum svurzan v lan.

a po moqt na4in hamachito vi svurzva v LAN i ot vsqkude moje da mi otvorite saita.

primer s edin pi4 ot florida djutkahme NFS prez hamachito . i dvamata bqhme s stati4ni IP adresi , no nali hamachito svurzva v LAN i po tozi na4in toi mi vidq stranicata i si svali saifove za NFS.

taka ov3rm4n ti kaza ne6to za no-ip .tva go znam no no-ip.com ti predlaga usluga za domain.

A!!! za da moje drugite da ti otvorqt stranicata za tova trqbva da plati6 v saita.

tozi na4in koito no-ip ti predostavq s pla6taneto e takuv.

kogato nqkoi napi6e tvoq domain purvo go svurzva kum no-ip.com i posle go prenaso4va kum teb prez routera.nz dali me razbrahte za no-ip-to no za hamachito e lesno.

puskam hamachi i ti go puska6>>>vliza6 mi v servera , no vmesto da igraem NFS v lan.

ti mi pi6e6 IP-to koeto mi e dadeno ot hamachito.pi6e6 go v IE. i gotovo ve4e si mi v saita.

no skorosta e na kato mejdunaroden s 5kbps do 15kbps.

btw:nemam flex type>>>za6to kato si go zapi6a i mi dava 4e imam gre6ka v windows-a.

t.e. imam promenen fael i da pusna diska na windows da go popravi no nestava .kato iztriq flex type

togava spira da mi go pokazva.

nqkoi da me PM kak da go opravq

• 1 month later...
..............
Аз ти викам, че има далеч по-лесни начини, а ти пак се трепеш да правиш от простото сложно.КОй говори за платени дмойни?Казах да си регистрираш безплатен събдомейн(http://www.afraid.org).Рег-нах си там събдомейн (savamane.b33r.net) и така си ме вижда целия свят.Ти май не си много на "ти" със name servers и цялата терминология и технология, която съпровожда това словосъчетание.(препоръчвам google.com да се пообразоваш малко).

А по проблема с кирилицата - що се мъчите с тоя флекс-тайп бре? Пробвай кирилицата на инжинера!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...