Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми лазерен принтер

Recommended Posts

Samsung 1610 - 166 лв. или 2010 193 лева (цените са с ДДС) в Смарт. Първия е малко по-бавен, с по-малък буфер и с по-малка разд.способност, НО тези разлики кой знае колко не се усещат. И двата работят прекрасно, а за цената си нямат конкуренция.

Samsung наистина имат евтини модели, но какви са цените на консумативите :confused Защото това е най-важно. Аз преди около месец и половина си купих HP 1020 от Метро за 260лв, но имаше бонус 4 топа хартия, т.е. принтерът ми излезе 240лв. Консумативите на HP са евтини и лесно се намират!

Консумативите на HP са евтини и лесно се намират!

Евтини??? Доколкото си спомням на HP са едни от най-скъпите. Поне главите за мастилено-струините принтери.

То верно преди да си купиш принтер виж колко ще ти излизат главите/тонерите после, защото може да стане купуваш евтин принтер, пък после яко наливаш пари и обратното. Купи си малко по-скъп, за който знаеш, че после няма да ти струва много пари.

А нещо втора употреба да препоръчате?

1610 струва 159 лева (с ДДС). Зареждането му с тонер струва 30-на лева. Незнам по-евтин вариант като втората употреба колко ще е по-евтин и колко ще си заслужава.

Има и такъв елемент като гаранция - Самсунга е с 2 години, втората употреба ще е с не повече от 6 месеца.

Samsung 1610 - 166 лв. или 2010 193 лева (цените са с ДДС) в Смарт. Първия е малко по-бавен, с по-малък буфер и с по-малка разд.способност, НО тези разлики кой знае колко не се усещат. И двата работят прекрасно, а за цената си нямат конкуренция.
1610 струва 159 лева (с ДДС). Зареждането му с тонер струва 30-на лева. Незнам по-евтин вариант като втората употреба колко ще е по-евтин и колко ще си заслужава.

Има и такъв елемент като гаранция - Самсунга е с 2 години, втората употреба ще е с не повече от 6 месеца.

явно си голям фен на Samsung :)))))

@Sothbiss по-добре си вземи HP или KYOSERA имат железни модели!!!!

Евтини??? Доколкото си спомням на HP са едни от най-скъпите. Поне главите за мастилено-струините принтери.

Говорих за консумативи за лазерни принтери. А и разбира се "евтини" е относително понятие при лазерните принтери. Но има принтери, които са евтини и после се налага да дадеш 80-90% от цената на принтера за нов тонер. А HP си е HP :D

явно си голям фен на Samsung :)))))

@Sothbiss по-добре си вземи HP или KYOSERA имат железни модели!!!!

Абе остави на какво съм фен аз. Човека е казал до 200 лева, това първо. И второ аз говоря конкретно с конкретни модели и цени, а ти виж какво си му препоръчал :).

Най-евтиния вариант на НР в момента е 1020, само дето е със 100 лева по-скъп и освен това с нищо друго не е по-. Кой колко е железен е относителна работа и с НР и със Самсунг (принтери) имам доста опит и мога да кажа, че евтините модели на НР са всичко друго, но не и железни.

И на двата модела (1610 и 1020) касетата ми я пълнят за 30 лева.

Аз не съм работил със самсунг принтери, но с HP1020 не съм имал проблеми и мисля че е много добро решение за домашни нужди. Колкото до цената - да HP1020 e над 200лв., но би трябвало да може да се намери за 250лв.

За да сме по-точни нека да кажем, че цената е 230 лева+задължително ДДС т.е. цената е: 276 лева.

Аз не съм работил със самсунг принтери, но с HP1020 не съм имал проблеми и мисля че е много добро решение за домашни нужди. Колкото до цената - да HP1020 e над 200лв., но би трябвало да може да се намери за 250лв.

А нещо втора употреба да препоръчате?

HP LaserJet series 4. Ако си намериш такъв до 50000 копия, не се замисляй, че изкара поне още толкова. Това е железен принтер.

Взех си Samsung ,защото и други хора ми го препоръчаха ,пък и ме уреждаше като цена 166лв. и касета-30лв.

Честито! Цената на тонерът е учудващо евтина :confused .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...