Sothbiss Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 До 200 лв.Който разбира ,да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Samsung 1610 - 166 лв. или 2010 193 лева (цените са с ДДС) в Смарт. Първия е малко по-бавен, с по-малък буфер и с по-малка разд.способност, НО тези разлики кой знае колко не се усещат. И двата работят прекрасно, а за цената си нямат конкуренция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Samsung наистина имат евтини модели, но какви са цените на консумативите Защото това е най-важно. Аз преди около месец и половина си купих HP 1020 от Метро за 260лв, но имаше бонус 4 топа хартия, т.е. принтерът ми излезе 240лв. Консумативите на HP са евтини и лесно се намират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Консумативите на HP са евтини и лесно се намират! Евтини??? Доколкото си спомням на HP са едни от най-скъпите. Поне главите за мастилено-струините принтери. То верно преди да си купиш принтер виж колко ще ти излизат главите/тонерите после, защото може да стане купуваш евтин принтер, пък после яко наливаш пари и обратното. Купи си малко по-скъп, за който знаеш, че после няма да ти струва много пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 А нещо втора употреба да препоръчате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 А нещо втора употреба да препоръчате? 1610 струва 159 лева (с ДДС). Зареждането му с тонер струва 30-на лева. Незнам по-евтин вариант като втората употреба колко ще е по-евтин и колко ще си заслужава. Има и такъв елемент като гаранция - Самсунга е с 2 години, втората употреба ще е с не повече от 6 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Samsung 1610 - 166 лв. или 2010 193 лева (цените са с ДДС) в Смарт. Първия е малко по-бавен, с по-малък буфер и с по-малка разд.способност, НО тези разлики кой знае колко не се усещат. И двата работят прекрасно, а за цената си нямат конкуренция. 1610 струва 159 лева (с ДДС). Зареждането му с тонер струва 30-на лева. Незнам по-евтин вариант като втората употреба колко ще е по-евтин и колко ще си заслужава. Има и такъв елемент като гаранция - Самсунга е с 2 години, втората употреба ще е с не повече от 6 месеца. явно си голям фен на Samsung ))) @Sothbiss по-добре си вземи HP или KYOSERA имат железни модели!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Евтини??? Доколкото си спомням на HP са едни от най-скъпите. Поне главите за мастилено-струините принтери. Говорих за консумативи за лазерни принтери. А и разбира се "евтини" е относително понятие при лазерните принтери. Но има принтери, които са евтини и после се налага да дадеш 80-90% от цената на принтера за нов тонер. А HP си е HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 явно си голям фен на Samsung ))) @Sothbiss по-добре си вземи HP или KYOSERA имат железни модели!!!! Абе остави на какво съм фен аз. Човека е казал до 200 лева, това първо. И второ аз говоря конкретно с конкретни модели и цени, а ти виж какво си му препоръчал . Най-евтиния вариант на НР в момента е 1020, само дето е със 100 лева по-скъп и освен това с нищо друго не е по-. Кой колко е железен е относителна работа и с НР и със Самсунг (принтери) имам доста опит и мога да кажа, че евтините модели на НР са всичко друго, но не и железни. И на двата модела (1610 и 1020) касетата ми я пълнят за 30 лева. Аз не съм работил със самсунг принтери, но с HP1020 не съм имал проблеми и мисля че е много добро решение за домашни нужди. Колкото до цената - да HP1020 e над 200лв., но би трябвало да може да се намери за 250лв. За да сме по-точни нека да кажем, че цената е 230 лева+задължително ДДС т.е. цената е: 276 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Аз не съм работил със самсунг принтери, но с HP1020 не съм имал проблеми и мисля че е много добро решение за домашни нужди. Колкото до цената - да HP1020 e над 200лв., но би трябвало да може да се намери за 250лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 20, 2005 Author Share Posted November 20, 2005 Взех си Samsung ,защото и други хора ми го препоръчаха ,пък и ме уреждаше като цена 166лв. и касета-30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 А нещо втора употреба да препоръчате? HP LaserJet series 4. Ако си намериш такъв до 50000 копия, не се замисляй, че изкара поне още толкова. Това е железен принтер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Взех си Samsung ,защото и други хора ми го препоръчаха ,пък и ме уреждаше като цена 166лв. и касета-30лв. Честито! Цената на тонерът е учудващо евтина . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.