sohm Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 Разликата между какво и първа колона на мост? Да си отварял скоро HP. Аз ремонтирах едно миналата седмица - захранване - LiteOn - (тук му беше проблема) хард диск - Maxtor cd-rw - LiteOn Видеото беше вградено. Та ти си направи сметка дали са взели насериозно нашия пазар, или са СГЛОБИЛИ машина за нашия пазар. Ами аз казах вече, че всичко което съм проверил, чрез софтуер в този компютър е от най-доброто, даже захранването е по-добро от моето (а аз съм с FPS 460 full range, 105$ точно от Адроит), но по-принцип няма проблем смени всичко което съм изброил и може да е Axle, а не Asus и пак ще се получи разлика отиваща към 40% между първата колонка на Мост и това в Метро. Мога да добавя, че за да го купя този НР 875 проверих всички Метра и го имаше останало само в Ст.Загора, та ходих до там. Всеки сам да си направи извода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted November 19, 2005 Share Posted November 19, 2005 ... Преносимите и марковите компютри наистина могат да се окажат по евтини в Метро защото за тях се произвеждат специални серии и освен това им се дават на много по ниски цени отколкото на другите дилъри. ...... Ако това ти е цената в Метро сигурно няма да можеш да го намериш на по ниска цена. Но ако можеш да кажеш на коя фирма е видеото или харда или рама или двд-то? ... kaкто съм казал това с по ниските цени е ценова политика на Метро. Ако не вярваш иди питай тая машинка на каква цена върви примерно в Стемо или CHS или при някой друг от дилърите на НР. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/documen...cname=c00303996 Tова намерих на официалната страница на НР за тази машина и там пише че ще се продава в страна/регион Норвегия не знам по какъв начин и как е попаднала в България. Ти си направи сметката. Ами аз казах вече, че всичко което съм проверил, чрез софтуер в този компютър е от най-доброто, даже захранването е по-добро от моето (а аз съм с FPS 460 full range, 105$ точно от Адроит), но по-принцип няма проблем смени всичко което съм изброил и може да е Axle, а не Asus и пак ще се получи разлика отиваща към 40% между първата колонка на Мост и това в Метро.Мога да добавя, че за да го купя този НР 875 проверих всички Метра и го имаше останало само в Ст.Загора, та ходих до там. Всеки сам да си направи извода. Ако вече си я взел ЧЕСТИТО и да почерпиш особенно ако вътре всичко е толкова марково колкото казваш! Защото и аз съм се сблъсквал техника на НР а и не само тяхна и повярвай не знаеш вътре на какви "чудеса" можеш да попаднеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murder Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Aз пазарувам само от там и (предполагам знаете) всеки,който си взима често от там има акаунт в компютрите им и няма ДДС за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Значи въпроса защо са по-евтини готовите компютри, който се продавата е в следната дума - OEM. Да сте чували за OEM пазар??? Само като се замислите и си спомните, че най-евтиния офис пакет на майкрософт и уиндоус в ценовите листи завършват винаги накрая с едно OEM:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Крайните клиентски цени в Адроит са тези от ценовата листа на сайта им +10%(нещо като частично ДДС). Това е за нов клиент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.