Jump to content
BulForum.com

Norton Antivirus-Renewal Date problems?

n/a

Recommended Posts

Imam edin problem vsichko do sega si beshe Ok s Norton-a ama sega mi dava che mi e iztekal neshto si tam -Norton Antivirus Defenitions-expired i mi iska "Renewal now" nqkoi moje li da mi kaje kak da si go update ili kakvo tam trqbva da se napravi ?

Не съм ползвал нортън до сега, но това ми звучи като на ъпдейт на дефинициите.

Ми то това значи.

Ако е рег-ната , а при нортъна , щом е тръгнала значи е регистрирана , просто даваш ъпдейт , ако не стане значи или са решили че регистрационниа код е не реален или ти не правиш нещо както трябва.

А ако не става по никакъв начин , по-горе ти казаха - Преинстал.

Moje i da ima niakakva nova zashtita. Vav takav sluchai potarsi novi crackove ili serial za tozi problem. Drugoto neshto e che moje bi Norton (kakto i povecheto A-V programi (pone docolcoto znam az) , ako si kupish originalna AV Update servizat ti bachka 1 godina ( moje poveche ili po- malko) i sled tova triabva da doplatish za oshte vreme.

EDIT : EDva li preinstall shte opravi neshtata.

Няма да стане с преинстал. Трябва да се чистят разните му там регистри и другите работи първо, защото нищо няма да се получи. Майче със System mehaniс се чистеха, ако не се лъжа. Просто ти е изтекъл срока от 1 година и ти съобщава че повече нямаш право да си подновяваш дефинициите. То пак ще работи ама без дефинициите за новите вируси. И на мен ми изтече срока преди 2 дена, ама нещо ме домързява да го оправя. :) Надъхал съм се да му направя един хубав преинстал с формат, че много му се насъбра напоследък. :)

Само да допълня breakneck: Вярно е, че с преинстал няма да стане. Вярно е, че е изтекла 1-та година, но не е вярно, че няма да може да си обновяваш дефинициите. Няма да можеш единствено да ползваш ъпдейтите към самата програма, както и live update. Но ако влезеш в страницата на чичко Нортън, спокойно ще можеш да си изтеглиш ръчно последните дефиниции и да си ги добавиш. Ако много държиш пак да си добавиш 1 година към поддръжката и случайно разполагаш с друга версия на NAV (2002,2003,2004, etc.), ънинсталирай твоята версия, качи друга (между тях няма особени разлики и дори можеш да изкараш 1 година с новокачената версия), а ако тази другата не я щеш - ънинсталирай я и качи пак твоята си версия. Чрез тази проста операция (инстал/ънинстал) на 2-те версии в този ред, проблемът се решава много бързо. :)

С кой Norton си?

А случайно някой да знае излезна ли вече лекарство за Norton 2006?

Някъв сериен номер с който спокойно може да си ъпдейтваш дефинициите :)

Imam edin problem vsichko do sega si beshe Ok s Norton-a ama sega mi dava che mi e iztekal neshto si tam -Norton Antivirus Defenitions-expired i mi iska "Renewal now" nqkoi moje li da mi kaje kak da si go update ili kakvo tam trqbva da se napravi ?

Виж тук за какво иде реч -> Norton LiveUpdate Subscription enhancer Until.29.12.2029.zip

Но ако влезеш в страницата на чичко Нортън, спокойно ще можеш да си изтеглиш ръчно последните дефиниции и да си ги добавиш. Ако много държиш пак да си добавиш 1 година към поддръжката и случайно разполагаш с друга версия на NAV (2002,2003,2004, etc.), ънинсталирай твоята версия, качи друга (между тях няма особени разлики и дори можеш да изкараш 1 година с новокачената версия), а ако тази другата не я щеш - ънинсталирай я и качи пак твоята си версия. Чрез тази проста операция (инстал/ънинстал) на 2-те версии в този ред, проблемът се решава много бързо. :)
Виж, това не го знаех. :) Мерси за информацията. Утре това ще е първата ми мисия за деня. ;)

С кой Norton си?

А случайно някой да знае излезна ли вече лекарство за Norton 2006?

Някъв сериен номер с който спокойно може да си ъпдейтваш дефинициите :)

Излезна, излезна... :P Пращам ти няколко на РМ...

Може ли и аз да се наредя на опашката за серийни номера. :)

ЕДИТ: Имам една молба. В ДС++ намерих пълната версия на Нортън 2006 която е 585 МВ. Ще може ли някой с по-бърза връзка да го свали и да го качи някъде или да го даде като торент в локалния ни торент тракер. Също така има и сериен номер и крак за него там. Тези неща се намират в хъба one-love.mine.nu:5415

Az si reshih problema po drug nanchin slojih si NOD32 i AVG....i sega sum mnogo po dovolen otkolkoto predi......2-te programi zaedno sa mnogo po leki ot Nortona.....i za kapak na vsichko oshte sus slaganeto na NOD32 eliminirah 2 troianeca,koito do tozi moment chichko Norton taka i ne beshe nadushil :D

Az si reshih problema po drug nanchin slojih si NOD32 i AVG....i sega sum mnogo po dovolen otkolkoto predi......2-te programi zaedno sa mnogo po leki ot Nortona.....i za kapak na vsichko oshte sus slaganeto na NOD32 eliminirah 2 troianeca,koito do tozi moment chichko Norton taka i ne beshe nadushil :D

Няма смисъл от две.Ще си пречат макар и да не забелязваш.

Няма смисъл от две.Ще си пречат макар и да не забелязваш.

Ami spored men smisul ima poneje dosega niakolko puti se sluchva ednata programa da namira virus a drugata da mulchi i obratno.........veche niakolko meseca sum s 2-te i problemi nemam gram!!!

Ami spored men smisul ima poneje dosega niakolko puti se sluchva ednata programa da namira virus a drugata da mulchi i obratno.........veche niakolko meseca sum s 2-te i problemi nemam gram!!!

Да , ти може и 10 да сложиш , но доколкто знам само една трябва да е активна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...