ts_ber Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Kupuvam PC Case. S predpo4itane 4erna no moje i drugi cvetowe. 4akam predlojeniq predrujeni s snimov material Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Значи ето снимки на кутията 1 , 2 , 3 , 4 купувана е скоро и единият капак изрязан малко некачествено, ако се сложе кабелче по ръба и се слоззи плексиглас, че заприлича. За съжеление няма как да сложа настояща снимка като изключим капака е в отлично състояние. Цена 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Значи ето снимки на кутията 1 , 2 , 3 , 4 купувана е скоро и единият капак изрязан малко некачествено, ако се сложе кабелче по ръба и се слоззи плексиглас, че заприлича. За съжеление няма как да сложа настояща снимка като изключим капака е в отлично състояние. Цена 20лв mersi za predlojenieto. A moje6 li malko po to4no da mi obqsni6 kade i kolko neka4estweno e otrqzan kapaka? Ima li zahranvane kam neq? I moga li da sloja standartno dano? Ako mi dopadne q vzimam o6te dnes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 mersi za predlojenieto. A moje6 li malko po to4no da mi obqsni6 kade i kolko neka4estweno e otrqzan kapaka? Ima li zahranvane kam neq? I moga li da sloja standartno dano? Ako mi dopadne q vzimam o6te dnes! Ми нямаше захранване аз я продадох преди малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Spe6no tarsq PC kutiq. Pra6taite snimki koito ima predlojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ts_ber Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Promqna na iziskvaniqta. Ne me interesuva ve4e cveta na kutiqta. Interesuva me vsqkakav cvqt kutii s ATX zahranvane horizontalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BapBapuHaT Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Promqna na iziskvaniqta. Ne me interesuva ve4e cveta na kutiqta. Interesuva me vsqkakav cvqt kutii s ATX zahranvane horizontalno. Tazi kutiq koqto ti predlagam vliza wyw wsi4ki twoi izsikwaniq. ne e o4ukana, nadraskana ili ne6to povredena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.