newworldorder Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Имам рутер trendnet TW100-S4W1CA ver 2.0,обаче му изгоря WAN порта и единият LAN порт.Останалите 3 LAN порта работят перфектно,в смисъл че севижда локалната мрежа,зарежда се конфигурационнта страница на самия рутер и се дават IP-та на компютрите. Въпросът ми е дали е възможно да се рутира нета като вместо WAN порта се използва някой от 3-те работещи LAN порта и по какъв начин евентуално би могло да стане това Благодаря предварително за всяка полезна информация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Не. Можеш да пробваш обаче да размениш трансформаторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
newworldorder Posted November 16, 2005 Author Share Posted November 16, 2005 thanks DrEvil Идеята не е лоша обаче не ми е много ясно къде да ги търся точно тези трансформатори.Можеш ли да ми обясниш горе долу как изглеждат? Като го отворих рутера от едната страна има диоди а до портовете има има ниакви сини работи-май са съпротивления и 3 черни кутийки(или чипа-не знам как точно се наричат) на кото пише FC638LS 2K207Z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Точно трите черни кутийки са въпросните трансформатори. Този който е до буксата за wan и съседния lan port е гръмнал по всяка вероятност. На негово място трябва да преместиш или да сложиш такъв от същия тип (от някой друг полускапан свич). Това обаче не е пълна гаранция че ще тръгне, но е първата стъпка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.