Jump to content
BulForum.com

Изгорял WAN на trendnet TW100-S4W1CA

Recommended Posts

Имам рутер trendnet TW100-S4W1CA ver 2.0,обаче му изгоря WAN порта и единият LAN порт.Останалите 3 LAN порта работят перфектно,в смисъл че севижда локалната мрежа,зарежда се конфигурационнта страница на самия рутер и се дават IP-та на компютрите.

Въпросът ми е дали е възможно да се рутира нета като вместо WAN порта се използва някой от 3-те работещи LAN порта и по какъв начин евентуално би могло да стане това

Благодаря предварително за всяка полезна информация!

thanks DrEvil

Идеята не е лоша обаче не ми е много ясно къде да ги търся точно тези трансформатори.Можеш ли да ми обясниш горе долу как изглеждат?

Като го отворих рутера от едната страна има диоди а до портовете има има ниакви сини работи-май са съпротивления и 3 черни кутийки(или чипа-не знам как точно се наричат) на кото пише FC638LS 2K207Z.

Точно трите черни кутийки са въпросните трансформатори. Този който е до буксата за wan и съседния lan port е гръмнал по всяка вероятност. На негово място трябва да преместиш или да сложиш такъв от същия тип (от някой друг полускапан свич). Това обаче не е пълна гаранция че ще тръгне, но е първата стъпка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...