B_L_A_D_E Posted October 6, 2003 Share Posted October 6, 2003 na4i iskam da pita nai napred moje li XP professional da se shervat papki sas pass ??? i kak stava ili pone nema li nekoq programka s koqto da stava shervaneto sas pass??? pls pomognete...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_L_A_D_E Posted October 7, 2003 Author Share Posted October 7, 2003 na4i iskam da pita nai napred moje li XP professional da se shervat papki sas pass ??? i kak stava ili pone nema li nekoq programka s koqto da stava shervaneto sas pass??? pls pomognete...? nikoi li neznae takava programka:{{{ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted October 8, 2003 Share Posted October 8, 2003 Ne vijdam smisal da sharvash s pass sled kato mojesh da spodelish papka samo na opradeln potrebitel s opredeleni permissions...Taka nqma kak drug da vlene tam kadeto ne trqq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B_L_A_D_E Posted October 8, 2003 Author Share Posted October 8, 2003 Ne vijdam smisal da sharvash s pass sled kato mojesh da spodelish papka samo na opradeln potrebitel s opredeleni permissions...Taka nqma kak drug da vlene tam kadeto ne trqq. qsno de ama kak staa to4no tova sas XP 6oto az moa da 6ervam ama si4ki mogat da go gledat i ima opciq samo dali moje da promenq ili trie 6ernatoto.....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 29, 2003 Share Posted October 29, 2003 Ami B_L_A_D_E 4eti malko f opciite we Pi444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyubo Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Привет, 1) Виж в свойствата( properties ): 2) Ако нямаш онова маркирано с червеното тикче, натисни бутона, посочен от зелената стрелкичка и си го инсталирай от "Services" 3) Отиваш при папката, която искаш да споделиш, цък с "обратния" бутон, цък на "Sharing..." и после, ако имаш още проблеми със споделянето си купи тормози хората, докато не ти помогнат( или подритнат ). 4) Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.